יש לי בעיה

יש לי בעיה

אני רוצה לעסוק יותר בכל הנושא הזה של מאגיה אבל הבעיה היא שאני ילדה מאוד לחוצה ופחדנית... אני מחפדת שאני לבד בחושך או בכלל שאני לבד, אני מפחדת מרוחות ושדים או שמשהו ייתקוף אותי, האם מישהו יכול לתת לי הגנות כל שהן וכל מיני קישורים או דברים שיכולים לעשזור לי לפתח את הנוש הזה אצלי. אה... ואם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג חומרים לכישוף האזור חיפה אני מממממממש מממממממש מממממממממש אודה לו!!!! בהמון תודה ואהבה רז, דרך אגב, אני חדשה פה ואני מקווה להשתתף ולעזור הרבה לאנשים שיזדקקו! בה ביי!

yidan

New member
בוכה הבאה!

ואני שמח שסדרת את החדר שלך ועכשיו אפשר לישון אצלך!

אההההה קראת את הבלוג שלי?!

יופי!!!! גם אני שמחה שסידרתי.... עכשיו יש לי מקום למלא דברים שאני רוצה לקנות שקשורים למאיגה אבל אין לי מושג איפה לקנות.... מישו יודע?

yidan

New member
יש

דף אחד או שניים אחורה שירשור על זה כדי לך להציץ. בכללי פגיונות את יכולה לקנות בחנות למטייל או ריקושט וכו. שמנים יש בכל חנויות פנאי כאלה. וקדרה אמרו לי בקניון M הדרך בחנות לימון, אבל זה לא ממש בצפון.

WhiteWolf

New member
ראיתי קדרה מדהימה

בשוק הפשפשים ב200 שקל. אבל עכשיו אני מובטלת, ולמרות ש200 היה מחיר התחלתי, ריחמתי על הכיס. אז עכשיו היא מחכה לכם. זאבה

The Warrior

New member
הגנות ../images/Emo35.gif

אני יכול לשלוח לך הגנות (דרך המחשבה), ותשתשארי מוגנת לתמיד. זה אבל רק הולך בהסכמתך. את צריכה לדעת אח"כ שיש לך את זה. בברכה,

למעלה