יש לי בעיה....

רציניקן

New member
יש לי בעיה....

בחיי הספקתי לצאת עם הומואים רק שלוש פעמים. בכל פעם מצאתי משהו אחר שהפריע לי אצלם. אני באמת לא יודע מה קורה איתי...אני? האדם שטוען תמיד כי אף אחד לא מושלם... אני? שרואה את עצמי כאדם לא כל כך מושך... מה לעזאזל הבעיה שלי? מאיפה כל הצביעות הזו פתאום? מצד אחד אני מוצא את אותם אנשים שיצאתי איתם כמעניינים ונחמדים אך מצד שני אני לא לא רואה אותם כבני הזוג המיועדים שלי- אף אחד מהם לא התאים לקריטריונים שלי. יש לי דרישות גבוהות מדיי כנראה... כאילו מה, להמשיך לצאת עם אנשים עד שאפול על הבחור המושלם בשבילי? זה נשמע לי דיי טפשי...נמאס לי כבר לצאת עם אנשים שבסוף לא ימצאו חן בעיניי. אני חושב שהבעיה המרכזית שלי היא המראה החיצוני שלהם. זה באמת מאד חשוב לי. כלומר, איפה נעלם גורם האופי? מה עם אישיות הבן אדם? אוף, אני לא ממש יודע מה לעשות...איזה ביאוס מוחלט. ברור לי כי לא מגיעות לי מילות תמיכה על השטחיות שלי אך בכל זאת אשמח לכמה ...אם גם לא של תמיכה...

WC

New member
אז שנלקה בך?

האסלה מעולם לא הייתה בעיניני הודעות שלום לעוסות, היא ישר קופצת לטאכלס, שאגב היא מילה שמאוד קשה לנחש איך מאייתים, או בכלל מאיפה הגיעה (אבל זאת לפעם אחרת). האסלה קראה בעיניניות, ולא הבינה מה אתה רוצה? אולי זאת השעה? אולי היא לא כזאת אינטיליגנטית? אולי אתה לא ברור? ואולי העולם מנוהל ע"י חזיר בר גרוזיני העונה לשם פריצי? ממה שלקתה, היא מסיקה, שאתה סובל מהמחשבה של אולי אתה שטחי (אויש, כמה אוליים בהודעה אחת?). והיא תצודד בך ותאמר שו? כמה שכולם רוצים לחשוב לעצמם שהאופי זה באמת מה שחשוב, וכמה שכולם רוצים בן/בת זוג שנונים וחדי הומור, אינטילגנטים עם הלך רוח לירי ובינת הבריאה, אנחנו רוצים את זה בחבילה אטרקטיבית כמה שיותר. שלא תכינו את שלטי ההפגנה, ואת אבני השקילה עכשיו. האופי חשוב, ואפילו מאוד, הרי על עיניים יפות וגומות חן שובבניות ניתן לחיות רק עד גבול מסוים. הרי הרוב הכולל בוחל משיחות שטחיות נטולות הומור או אוירה אינטילגנטית (או כך לפחות רוצה האסלונת להאמין). האסלה גם לא רואה בזה צביעות. נכון האופי הוא העיקר, אבל יש לפלפל אותו במראה נעים לעין. וזה משהו אוניברסלי במערכות יחסים שקביל הן להטרו כמו להומוסקסואלים (וללסביות, והטראנסג'נדר, והדו-מיניים, ובאמת חייבים לציין את כולם כל פעם? מתי תפסק הבדלנות הזאת? אי אפשר שם כולל לכולם שיהיה נח לכתוב הודעות לפחות). מה גם שבחיים, לא כמו בתנ"ך, 3 הוא לא מספר בעל חשיבות מיסטית,גם לא 12 ולא 40. וזה שיצאת עם מספר אנשים שזהה למספר האבות, אז מה? לא כוס התה שלך, לא נחרב העולם, כולם עוד פה, קוראים את הגיגי האסלה :). האסלה סבורה שמעשייך הם אנושיים פלוס. הפרמטרים שלך, יהיו כפי שיהיו, אינם גבוהים מדי. ונכון שאדם מושלם, אבל מי שיראה בעיניך כקליל השלמות. מה שאתה מחפש זה לא מה שאחר יחפש. זה לא צביעות או שטחיות, זה אנושי, ואם זה צורב, אז זה בעיה. וזה שאתה שולל את אותם עלמי חמודות כבני זוג, לא אומר שעלייך לשנוא אותם או לראות בהם כמצורעים. אחלה חברה, הכימיה לא שם, מה נעשה, כיף ביחד, אבל לא צדגדג לך בפטמות, לא קרה דבר. גם המצורע, הפוזל, השמן, הקירח עם הריח הכי רע מהפה בקמצ'טקה, גם לו יש משיהו או מישהי ברזומה שלא עשו לו את זה. המלצה אסלתית: תמשיך לצאת ולבלות, כי אם לא תנסה לא תדע, והכי גרוע, לא תמצע מי שיענה לך לפרמטרים. שיהיה בהצלחה. נ.ב. ראסי, עכשיו היה מה להגיד. אז האסלה שמה קץ לשתיקה. תהנה מחר. WC תפוס

WC

New member
דסלקציה.

היא הרבה יותר קטטונית בשעות לילה מאוחרות. שלקתה = שליקתה. או איך שלא כותבים את זה. שקילה = סקילה. או שזה בכלל עם כ? ונכון שאדם מושלם, אבל מי שיראה בעיניך כקליל השלמות. (נכון שנתקעתם על המשפט הזה?). המושררת האסלתית התכוונה ל: ונכון שאדם מושלם אין, אבל יש מי שיראה בעיניך כקליל השלמות. צדגדג = מדגדג, אבל בטח הגעתם כבר למסקנה הזאת. כאלה חכמים. העיקר שאת שמה אייתה כהלכתה. WC תפוס

WC

New member
../images/Emo9.gif

עכשיו נכנסתם להודעה, אתם מאוכזבים נכון? ראסי, right back atcha!!! WC תפוס

sarah

New member
שאלה

יצאת? למה הכוונה? לכמה זמן?
אין אנשים מושלמים וכן רק עם מכירים אותם ממש טוב אפשר לדעת כמה הם טובים, וכמה הם מתאימים לך, כי אף אחד במבט ראשון לא נראה כמו החצי השני שלך.
לכן אני תוהה כמה הכרת אתה האנשים שיצאת איתם וכמה סיכוי נתת להם... ^^ אני מניחה שכדאי לך להכיר את האנשים יותר טוב ואחר כך כמה דברים שלא הכי מושלמים בהם לא יראו לך עד כדי כך חשובים. באעבה, שרה

going mad

New member
את צודקת שרה:)

אממ...אני חושב שזה תלוי בזמן שהיית עם אותם אנשים...ועד כמה שהתעמקת בלהכיר אותם. כמו ששרה אמרה...אף אחד במבט ראשון ל אנראה כמו החצי השני שלך:)... אין אנשים מושלמים ואחד הדברים שקשורים בלחוש משהו כלפי אדם שני, אם זה אהבה, או סתם לחבב אותו, או תחושת קרבה או משהו בכלל, הוא שמקבלים אותו יחד עם החסרונות שלו:) זה מה שעושה את אותו אדם יחיד ומיוחד, כשלומדים להכיר את האדם השני לומדים להסתדר איתו כפי שהוא! ואפילו לאהוב את אותם דברים קטנים שחלק יקראו להם חסרונות! זה מה שעושה את אותו אדם אנושי...ומעניין!

sarah

New member
וזאת רבותי, הסיבה שהרבה יותר קל

לי עם בנות
באעבה, שרה

רציניקן

New member
יצאתי רק עם שלושה כמו שרשמתי בהודעה

כמובן שדיברתי איתם לפני שניפגשנו... ברור שלא הכרתי אותם לחלוטין וזה לא שלא נתתי להם צ'אנס. מה שלא רשמתי זה שאלו אנשים שאני מתכתב איתם מדיי יום ביומו כך שכל הזמן מתגלים לי פרטים נוספים עליהם. אני יודע שלא קיים אדם מושלם (גם את זה כתבתי) אבל בעיקר הפריע לי אצלם המראה... ברור לי כי אני גם לא כזה יפה כך שאין כאן התנשאות (חס וחלילה...) באשר למשפט האחרון שלך, אני אכן מסכים איתך וזה משפט יפה מאד אבל בדוגרי, שנינו יודעים שזה לא כך בחיים...לא במציאת חבר\ה, בכל אופן... תודה לכל התגובות שקיבלתי...

resputin

New member
זה בסדר, הפליפינית מנקה.

רציניקן, יקירי, כמו שאמרת- ומחוייב אני להסכים- אין אנשים מושלמים. יש אנשים שנראים טוב, אבל טיפשים. יש אנשים, שנראים סביר, והם לא אנשי שיחה משהו-משהו. יש אנשים מכוערים, אבל האייקיו שלהם? בשמיים(, אני גם בטוח שיש להם "אישיות ממש נחמדה"). עכשיו, כמה שננסה להבדיל אותנו מן המגפה המתפתחת הזאת, בני האדם, אנחנו פלוס מינוס חלק מהם (כן כן, האנשים הקטנים עדיין עובדים על לתקן את זה!) וכמה שאנחנו שאהובנו לעתיד יהיה מקסים, מבריק, חכם, שנון, בעל לשון חדה ומח שתואם לזה, יהיה אחלה של בשלן ויהיה טוב עם הידיים- מה לעשות, כן כן- רובנו גם רוצים שהוא יהיה מושך. -זה אומנם פן קצת יותר שיטחי, אבל מה לעשות, אפילו באדם העמוק ביותר, יש שטחיות. זה חלק מהאינסטינקט שלנו. -חלק מהאינסטינקט החייתי שבנו. אני לא מוצא שום דבר רע, בלהיות בעל סטנדרטיים גבוהים, אם הם מתפרשים כטעם. יש אנשים שטיפה מגזימים, ומבקשים דברים שיהפכו עולמות בתנאים חסרי תקדים, פשוט... ישארו לבד. למה? כי 'האדם המושלם' לא מסתובב שם, ומחפש את ה'מושלם' שלו בהכרח, וגם אם כן- מי אמר שזה את\ה? אם הסטנדרטים שלך הגיעו למצב, שהם כבר מטרידים אותך ואתה קובע את גורל הזוגיות -או חוסר הזוגיות- בגללו, אתה יכול לנסות טיפה להוריד מהביקורתיות, לקחת מישהו לתקופת ניסיון. כי אתה יודע, ואני אדבר מניסיון אישי, הרבה אנשים קולעים לטעם שלך, חלקם יותר, חלקם פחות, חלקם בכלל לא- אז גם ללכת על ה'חלקם פחות' ולתת להם צ'אנס, אם לא מיידי, אז לבשל את זה קצת על אש קטנה ולראות אם תפתח אליהם, יוכל בהחלט לעזור. ואולי זה לא העיניין? אולי באיזה מקום כלשהו בפנים, אתה לא בהכרח רוצה להיות בזוגיות כלשהי, ובגלל זה הראש שלך מתמקד על למצוא בעיות, בעיקר חיצוניות- בולטות יחסית לעין, על מנת להכשיל אותם?

אההמ....

יש לי פתרון מעולה!! תתחיל לצאת עם בנות המין היפה.. תאמין לי שאין בהן פגמים כאלו:) ויש להן ריח מעולה.. ד"ש

resputin

New member
../images/Emo6.gif LOL -כן, משהו. "אחלה עצה"

אין כמו לומר לבחור הומו לצאת עם בחורות.

למעלה