יש לי בעיה

Letia

New member
יש לי בעיה

אני לא יודעת אם זה המקום אבל החלטתי לכתוב פה את הבעיה שלי כי הבעיה הזאת גורמת לי אכזבה כזאת מהחיים ומהמין הגברי שאכזבות זה השם. אני בת 17 כמעט והמצב הוא כזה יש לי חברה הכי טובה שאיתה אני מרגישה הכי כיף שיש היא היחידה שמבינה אותי ואנחנו פשוט כמו תאומות שהופרדו בלידתם פשוט יש לנו אותו ראש כמעט לכל דבר , אין חברה אחרת שתבין אותי כמו שהיא מבינה אותי ואני אותה. ואיתה אני מרגישה הכי חרא שיש מצד שני כי איך להגיד את זה ...היא יותר יפה ממני. אני יפה אבל היא יותר ...זה לא שאני חושבת ככה, ככה פשוט חושבים הבנים. לא יצאתי עם בן אחד שמכיר את שתינו ויהיה מעוניין בי קודם , כולם היו מעדיפים אותה קודם אבל לה יש חבר ולי לא. ואני שונאת לקנא באנשים אבל אני בן אדם מאוד תחרותי מלידתי ואני לא רגילה להפסיד אבל בתחרות הזאת אני תמיד מפסידה... זה לא כמו שזה נשמע אנחנו לא מתחרות או משהו פשוט היו ויש כל כך הרבה מצבים כמעט על בסיס יומי שאנחנו מכירות אנשים חדשים והם תמיד אבל תמיד יתחילו איתה ולא איתי וכבר השלמתי שכולם חושבים שהיא יותר יפה ממני ומה אפשר לעשות אבל זה אוכל אותי. באופי היא גם יותר מצחיקה ויותר מתקשרת עם אנשים אבל זה ממש לא קשור לאופי זה באמת קשור ליופי יותר...לא באמת שזה לא קשור לאופי. כשאני יוצאת עם חברות אחרות או אני לבד איפשהו הרבה אנשים מתחילים איתי ואומרים לי שאני יפה וכל השטויות האלה אבל בראש שלי רק דבר אחד שאם הייתה רואה את החברה שלי לא הייתה חושב עליי בכלל. עכשיו יש לי המון בעיות עם ביטחון עצמי ...אם בכלל נשאר לי כזה. וחברה שלי לא אשמה בזה היא לא עושה שום דבר בכוונה היא פשוט כזאת שאחרייה מסתובבים כל הראשים וזה פשוט מעצבן אין מה לעשות אבל אני מקנא בזה לא בה אבל ביחס שהיא מקבלת וזה גורם לי להרגיש כל כך נחותה בהשוואה עליה אבל בלעדיה אני גם לא אוכל כי היא פשוט נפש תאומה שלי שבלעדיה כל כך משעמם לי ואני לא יודעת מה לעשות איתה רע לי ובלעדיה גם רע לי ומצד שני כל כך טוב לי איתה וכל כך טוב לי בלעדיה. מה אני יכולה לעשות עם המצב הזה ...להפסיק להיות חברה שלה לא בא בחשבון בשום אופן, להשלים עם זה ניסיתי אבל תאימינו או לא פשוט אי אפשר כשזה קורה כמעט כל פעם שאני איתה יוצאת החוצה אי אפשר התחושה הרע הזאת אוכלת אותי כל פעם זה כאילו אני יכולה לצאת עם מי שאני רוצה אבל בידיעה שאותו בן אדם ירצה את החברה שלי יותר ממני אבל אותה הוא לא יכול לקבל כי היא תפוסה. מישהו יודע איך להתמודד עם המצב הזה? האם זה איזה שלב התבגרות או שככה זה פשוט תמיד יהיה ואין מה לעשות עם זה?

מאו יין

New member
LETIA חמודה../images/Emo140.gif

אני מכירה את הבעיה אישית, ב ד י ו ק כמו שתארת אותה,לא יכולתי לתאר זאת יותר במדויק! היום אני בת 25 אבל מהגן יש לי חברה טובה הכי טובה,ממש אחותי! ולאורך כל שנות הבית ספר והתיכון סבלתי מאותה הבעיה! הייתי נראית טוב מאד אבל היא היתה נראית יותר טוב בעיני הבנים! היא בלונדינית עם עיניים כחולות תמיד היתה שזופה יפה כזה חתיכה עולמית והחזה שלה היה יותר גדול ומרשים...והיו אלפי מצבים בהם היינו בחברת בנים ואני לידה הייתי כמעט משותקת..חסרת ביטחון..כל פעם בדקתי איך הם מסתכלים עליה ואיך היא מוצאת חן בעיניהם, וידעתי בתוך תוכי שאם באותה סיטואציה בדיוק היא לא היתה איתי אז אני הייתי מחוזרת ואולי אפילו אני הייתי עומדת במרכז העניינים!הכבה פעמים כשהייתי בלעדיה אני הייתי מקבלת המוווון תשומת לב.. איך זה ניגמר? יום אחד בגיל 18 ויומיים הכרתי מישהו שהפך לחבר שלי לשנתיים. והמישהו הזה שמו תום היה חתיך ברמות שלא חשבתי לעולם שיכול להסתכל עלי.. אני לא מגזימה בתאור הכמה הוא היה יפה שתביני,אני מדברת על כפיל של בראד פיט כאילו שהם תאומים זהים!לאורך כל השנתיים שהיינו חברים תמיד גם כשאני הייתי הולכת איתו בנות היו מסובבות את הראש אחריו,ועושות לו עיניים בכל מקום ונמרחות עליו במועדונים...ובקיצור הבנת את הרעיון.. ולא רק זה אלא שהוא איך לאמר את זה? היה... זיין עולמי לפני שהכרנו היה לו לגילו הספק מרשים של בנות ונשים מבוגרות יותר (בגילי היום 25) שהוא שכב איתן,והוא היה מין מניאק כזה שהיה שובר לבנות את הלב ..יוצא איתן שוכב איתן מקסים אותן ואז...עוזב אותן ועובר לבאה בתור..ואני שלא "תפסתי" מעצמי משהו מיוחד חיצונית הייתי הר א ש ו נ ה שהוא התאהב בה באמת! הוא היה איתי שנתיים עד שנפרדנו מסיבות שלא קשורות לנושא,והוא לא ראה אף אחת בעיניים חוץ ממני! תשמעי זה שיפר לי את הביטחון פלאים! וגם כשהייתי איתו וגם אחרי שניפרדנו אותה חברה היתה החברה הכי טובה שלי ועד היום אנחנו חברות הכי טובות... אבל מהבעיה הזו נפטרתי לעולמים... מה זה מלמד? שהכל זה עניין של ביטחון עצמי. הרי לאורך כל הסיפור שלי חברה שלי עדיין נראתה כמו שהיא נראית ואני גם נשארתי עם אותו מראה.מה שהשתנה זה היחס שלי לעצמי! הביטחון העצמי שלי השתפר מאוד!! מה שאני מציעה לך לנסות זה שכשאת נמצאת בחברתה, תשתדלי לא להתרכז בה ובתשומת לב שהיא מקבלת! תתרכזי בעצמך ובמי שנמצא סביבך וגם אם מישהו שמוצא חן בעינייך משוחח איתה אתת יכולה (עם ביטחון בעצמך!!) להצתרף לשיחה ואני מ ב ט י ח ה לך שעם הזמן את תראי שיש לך הצלחה לא פחות ממנה!! זה הכל בראש! מה שאת חושבת על עצמך זה מה שאת משדרת לבן אדם שמולך!! זה לא סתם פתגמים ,באמת, זו האמת לאמיתה נסי ותראי שאני צודקת. ועוד סיבה למה כדאי לך לשנות את "הגישה"..: היום אנחנו עדיין חברות והיא ואני נראות פחות או יותר אותו הדבר, קצת הזדקנו... אבל היום בגלל שיש לי ביטחון בעצמי לי יש יותר הצלחה "עם בנים" ממנה...!!!!!!!! בדוק! חומד תאהבי את עצמך אני בטוחה שאת "חא פחות" ממנה בכלום!!! בהצלחה מאו. נ.ב. את מוזמנת לכתוב פה לפעמים,אם את לא יודעת מה טוב ויפה בך יש פה אנשים מקסימים שיוכיחו לך כמה המווווון את שווה!!

Letia

New member
תודה לך רבה

את פשוט לא מתארת כמה נחמד היה לקרוא את זה. היו אנשים שאמרו לי להפסיק להיות חברה שלה ...שזה בכלל לא בא בחשבון אני אף פעם לא אוותר על חברות שלי איתה. אין לי מילים אפילו איך להאודות לך...אני יודעת שזה לא יקרה מייד אבל אני דיי בטוחה שזה לא יהיה ככה תמיד , בהדרגה איכשהו אני אקבל את הביטחון עצמי חזרה... אני רוצה איכשהו להאודות לך על התמיכה והזדהות אבל פשוט אין לי מילים מתאימות חוץ מתודה זה הסיפור הכי טוב שיכולתי לקבל כתמיכה תודה תודה תודה

מאו יין

New member
לטיה מתוקה בגלל שאין לי כרגע

הרבה זמן אני רק אכתוב ממש אין בעד מה אין בעד מה ... אין בעד מה...
מאו.

BlueMind

New member
תרשי לי להביא ציטוט מדבריך ולהתייחס

אליו בהרחבה. "כשאני יוצאת עם חברות אחרות או אני לבד איפשהו הרבה אנשים מתחילים איתי ואומרים לי שאני יפה וכל השטויות האלה אבל בראש שלי רק דבר אחד שאם הייתה רואה את החברה שלי לא הייתה חושב עליי בכלל." ובכן,זה בהחלט ייתכן. אילו אותו בחור היה רואה את החברה שלך היה חושב עליה קודם.אבל למה לבזבז את הזמן ב"מה אם ","ואילו","ואין טעם כי איך שהוא יראה אותה אחר כך...". תזרמי עם אותם בחורים שכן מתחילים אתך ונקווה שייצא מזה משהו נפלא. בתור אחד שנתקל לא מעט במספר בנות בבת אחת, רוב הסיכויים שאתחיל עם מישהי שהכי מוצאת חן בעיניי.ועכשיו תקראי טוב טוב "למצוא חן בעיניי" זה משהו שונה אצל כל אחד. יש בחורים שנמשכים לבחורות שנראות כמו דוגמניות ויש כאלה שיותר נמשכים לכאלה שנראות חמוד עם חיוך מקסים ושובה לב.אז כמו שאת מבינה-היופי הוא בעיניי המתבונן.אני מציע לך להתרכז בעצמך,לחייך ולהקרין הרבה ביטחון עצמי מידיעה שאת מיוחדת לא פחות מחברה שלך.אז מה אם היא מצחיקה יותר ומתקשרת יותר טוב עם אנשים...אלה דברים שניתן לתקן וחוץ מזה לך לבטח יש יתרונות אחרים שאין לה. ולמען האמת,הסיפור שלך מוכר לי עד מאוד.יש לי חבר טוב שהבנות נדלקות עליו כמו לא יודע מה.מתחילות אתו על ימין ועל שמאל.:) כל פעם שאני אתו הבנות קודם כל מסתכלות עליו. אבל זה כלל לא מפריע לי כי כמו שאמרתי יופי זה בעיניי המתבונן ולכל אחד יש את האחת שלו.האקסית שלי כלל לא נמשכה אליו,אמרה שהוא חמוד אבל לא יותר מזה. מה שאני רוצה להגיד לך...זה קחי נשימה עמוקה... תהיי מה שאת ואל תשלימי לעולם עם מה שכולם אומרים... מצידי שכל הסביבה שלך תחשוב שהיא יותר יפה.. אבל מספיק בחור אחד שמוצא חן בעינייך שיגיד שאת הכי יפה בעיניו בשביל לעשות לך את זה.:)

למעלה