יש לי בעיה

רותי 11

New member
היי דן אכן אתה צודק

אבל מה שהילה הביאה בעצם סיכם את מה שאני כל הזמן אמרתי רק במילים קצת שונות - וזה מה שיפה שכל אחד נותן את דעתו וכל אחד אומר את הדברים אחרת וכל אחד מתחבר למילים אחרות. לגבי השם שלך, אני לא הייתי מוסיפה לך שום אות אתה הדעת לכאן כ - דן - וזה מה שעליך לעשות כאן - נכון שאלה שיש להם 2 אותיות באו לחוות חוסר ולחוות את הקצוות אבל זה לא אומר שזה לא טוב - הנשמה יודעת יותר מכולנו מה טוב ונכון לנו. רצית פירוט על זה - אז אני אפנה אותך לאתר שלי ושם יש הסבר מפורט על האותיות מיקומן ובכלל על השם שלנו ומה כל אות אומרת

אפשר להביט על זה אחרת..../images/Emo24.gif

קודם כל אהלנים
נדמה לי ששאלתך מייצגת המוני אנשים, בכללם אני
אלא שעם הזמן למדתי להסתכל על זה בצורה אחרת. נניח ואין גלגולים ויש רק את הגלגול הנוכחי. הרי כל מה שהייתי בעברי, שונה ממה שאני היום, ויחד עם זה, מהווה את הבסיס למה שאני היום, מסכימה? פעם הייתי ילדה, - התמונות באלבום מוכיחות לי את זה, לא משום שאני חשה או זוכרת כל דבר שחוויתי בילדות, אבל עובדה - הייתי ילדה. אח"כ הייתי משהו אחר, חוויתי חוויות כאלה ואחרות, ומה שאני רוצה לומר בעצם, זה שכל מה שחוויתי עד היום, מהווה את מה שאני כרגע. כנ"ל לגבי גלגולים מבחינתי... הידע, הזכרונות, החוויות, כל אלה נשארים איפה שהוא (לא לשאול אותי איפה, כי פשוט אין לי תשובה... למרות שברור לי שהכל נשמר
) זה שאבוא בגלגול אחר כ"מישהי אחרת", זה ברור לי, כמו שברור לי שזה לא הגלגול הראשון שלי פה, והעובדה שאנחנו לא זוכרים כרגע מה היה, לא משנה את העובדה שכבר היינו ועוד נהיה. אגב, חלקנו זוכרים יפה מאד

רותי 11

New member
גילי כל אותם זכרונות שלנו

מגלגולים קודמים נמצאים אצלנו בתת מודע שנמצא ב - ד.נ.א. שלנו. ככה שאנחנו נושאים איתנו את כל תקופות החיים ביחד

yelena6

New member
ד.נ.א.

רותי תוכלי בבקשה לפרט יותר מזה אומר שהזכרונות נמצאים בד.נ.א. ? אם אפשר לקשר את זה יותר לביולוגיה? זכרון הרי אינו חומר שמקודד על ידי הד.נ.א. ושהאינפורמציה לקידודו יושבת על הגנים...

רותי 11

New member
yelena6 היי יקירה ../images/Emo140.gif

אני אביא לך כאן קישורים שמסבירים קצת איך אפשר להבין שה - ד.נ.א. הוא למעשה התת מודע שלנו אני מביאה לך כתבה שמסבירה בצורה מסויימת איך אפשר באמת דרך המדע להגיע לשושלת החיים שלנו דרך הד.נ.א. והכי חשוב אני מביאה כאן תקשור מאוד מקיף שלקריון שמסביר לעומק את ה - ד.נ.א.

רותי 11

New member
the pitria יקרה ../images/Emo140.gif

גם אני הייתי כמותך ולכן כל עניין גלגולי הנשמות תמיד ריתק אותי, תמיד חשבתי לעצמי שכל מה שאני עושה היום אין לו תכלית? כאילו אני באה לעולם חיה את חיי ואין המשכיות? זה מאוד הפריע לי והאמת די הפחיד אותי ולכן נמשכתי לעולם הזה שכן יש תכלית שכן יש המשכיות נכון שאנחנו לא ממש זוכרים במודע מה היינו אבל עדיין יש לנו את אותם זכרונות בצורה לא מודעת, למשל אהבות לדברים מסויימים או אפילו שנאה למשהו מסויים, בעצם כל מה שאנחנו עושים כאן היום מושפע מתקופות חיים אחרות שלנו. אני אביא לך כרגע מטאפורה שתביני בעצם שהנשמה שלך זאת את, כאשר את מחליפה בגדים הרי כל יום את מחליפה בגדים פעולה יומיומית שיגרתית את בעצמך לא משתנה פתאום בגלל שהחלפת את הבגד המהות שלך נשארת אותה מהות מה שמשתנה זאת החיצוניות ככה זה בעצם עם הנשמה והגופים (בגדים) שהיא בוחרת כל פעם בתקופת חיים אחרת. לאט לאט ככל שתיכנסי לעומק יותר של עניין גלגולי הנשמות את תביני את זה וזה יעזור לך להתמודד עם אותו עניין שמטריד אותך ואני יכולה לומר לך את זה מנסיון אישי שלי.

מה לגבי מישהו שהמראה החיצוני שלו

בגילגול הזה זה משהו שמקדם אותו... כמו דוגמן או אפילו מישהו אחר... אני אדם כזה וזה מפריע לי לפעמים שבגילגול הבא אראה אחרת כי אני רואה בזה חלק חיוני בהתפתחות של האישיות שלי...

רותי 11

New member
הדגבא של הצאט - בגלגול הבא

אתה תגיע לתפקיד אחר ויעניין אותך משהו אחר הנשמה יודעת בדיוק איזה גוף יעזור לה לתפקיד שהיא בחרה ואפילו שזה יכול להיות גוף שבעיננו נראה לא הכי טוב, לכל דבר יש סיבה, למשל אני אלך דווקא על מה שבחרת לעשות כאן - להיות דוגמן, עצה קטנה אל תיתן לשלמות הגוף במה ברמה שתזלזל באחרים שלא נראים "טוב" בעינייך - כי אז בגלגול הבא זה מה שתזמן לעצמך הכוונה מה שאתה מזלזל בו היום יכול להיות הגלגול הבא שלך כשיעור תשים לב לזה

אני לא דוגמן... ../images/Emo6.gif

ואני משתדל לא לזלזל באחרים... העניין זה שאני כמעט ולא מסוגל לתפוס את עצמי פועל בעולם,מבצע תפקיד מיוחד ומשמעותי-בלי חשיבות של מראה חיצוני. אני מסוגל לתפוס את עצמי בצד השני הקיצוני של הסקאלה-שאני אהיה אדם מכוער ואנשים יימשכו מאוד אליי בגלל היופי הפנימי שלי.. - אבל שוב התוצאה תיהיה זהה-אנשים יימשכו אליי . אני מסוגל לתפוס רק קיצוניות וזה מטריד לפעמים כי הרי יש בעצם אין סוף אפשרויות למצבים שיכולים לקרות ואני מסוגל לתפוס רק מעט מאוד...

רותי 11

New member
אני סתם נתתי דוגמא

שמה שאתה חושש ממנו או סולד ממנו כאן יכול להיות בעורכיך בגלגול הבא. אל תשכח שאתה עדיין צעיר ואתה עדיין לומד להכיר את עצמך. אתה יודע אומרים שצריך לחוות את הקצוות כדי להגיע לאמצע לאיזון, וכנראה שאתה בחרת לחוות את זה בצורה הזאת.

../images/Emo140.gif האמת? לא חשבתי על כך מעולם...

ומחשבות כאלו באמת עלולות לעורר צער. מצד שני, מעודדת המחשבה שיש תהליך של עיבוד חווית החיים (לאחר המוות) והכנה לחיים הבאים. אני מאוד מאמינה שמי שאת היום היא אותה ישות שהיית לאורך כל הגילגולים רק שיש עליך היום "שיפוצים" שרכשת לאורך הגלגולים הקודמים. לצורך ההמחשה: נסי לראות את עצמך לפני 10 שנים ואיך את היום? חשבי על איך ייראו חייך בעוד 10-15 שנים... את אותו אדם עם ניסיון חיים שמלמד אותך המון מיום ליום. גם היום את לא זוכרת (בצורה מודעת, לפחות) כל יום שעבר עליך מיום היוולדך לגוף הנוכחי, אלא רק זכרונות ספציפיים שחשובים להתפתחות וההישרדות האישית שלך. קחי את המחשבה הזו ותכפילי אותה פי מס' הגילגולים שחווית... (רותי ודאי תוכל לעזור עם קנה מידה אמין יותר
). זה נותן קצת מושג לגבי "סינון" הזכרונות (והלמידה מהם) שאנחנו כנראה עוברים ב"עולם הבא" עם התאחדותנו עם נשמת האם שלנו. אז אם לא טעיתי עד עכשיו, זה לא נשמע כל כך עצוב, לא?

the pitria

New member
תודה לכולכם!

זה ממש נחמד שיש לי עם מי לדבר על זה אחרי כל כך הרבה שנים של פחד מודחק... אם זה באמת המצב, ואחרי שאמות אזכור את החיים האלה ועדיין "א נ י" אהיה קיימת, אז הכל בסדר. אבל אי אפשר להוכיח את זה... ולכן הפחד ממשיך במידה מסויימת. כל מה שכתבתם כאן על זה שאני לא זוכרת כל דבר שקרה בחיים שלי (ודרך אגב, אני לא זוכרת הרבה - את רוב הילדות שלי אני בקושי זוכרת ואני רק בת 25) אלה דברים שכבר חשבתי עליהם. נכון, אני זוכרת את מה שחשוב לי, וכל השאר נעלם. יש מצב שזה הגלגול הראשון שלי? יש בכלל דבר כזה גלגול ראשון? אחרי המבחן שלי מחר, אני אלך לקנות את הספר מסע הנשמות. ואז בטח יהיו לי עוד המון שאלות.

רותי 11

New member
the pitria - בהחלט

זה לא הגלגול הראשון שלך. וכן יש מצב כזה גלגול ראשון רק שהוא היה לפני עשרות אלפי שנים. כבר הרבה זמן אין נשמות חדשות כי אנחנו בסוף עידן. אגב כאשר נגיע למימד הבא או לעידן הבא כבר לא יהיו גלגולי נשמות, נחזור לתקופה שהנשמה לא התגלגלה, אלא ירדה מתי שרצתה וזכרה הכל.

the pitria

New member
רגע, העידן הבא לא אמור להתחיל עוד מעט?

היה כאן לינק, לא מזמן על זה שהמימד השלישי והחמישי יתאחדו בעוד כמה שנים. זה נכון? מה ההבדל בין עידן למימד? וואו! איזה כיף!! לזכור הכל!!!

רותי 11

New member
the pitria יקרה

כמו שציינת אכן המידמ הבא כבר נמצא כאן אמנם לא כולם ממש חווים אותו הגופים שלנו מתרגלים אליו לאט לאט. בינתיים העידן הבא התחיל את החפיפה שלו והוא כבר מנשב כאן. כדי שהעידן הבא יוכל להתחיל להתממש אנחנו צריכים לקפוץ מימד כי העידן הבא לא יכול להתממש במימד הזה (השלישי) הוא דחוס מדי. עידן הוא תוכנית של תקופה של התנסות זה מאוד מורכב להסביר מהו עידן, עידן הכותרת שלו היא יסוד מסויים אם היום אנחנו נמצאים בעידן האדמה אנחנו עוברים לעידן האש, ככה שהיסוד המוביל הוא אש באותה תקופה עידן יש לו סוף והתחלה. מימד זה עניין של תודעה עניין של תדרים ככל שהתדר שלנו מהיר יותר אנחנו נוכל להגיע למימד גבוה יותר. להסביר את עידן המימדים יש הסבר שבזמנו הבאתי אם אני אמצא אותו אני אביא אותו

רותי 11

New member
ועוד משהו

אם הבנת נכון מי שעובר בקרוב אלה הם אותם אנשים שיהיו מוכנים מבחינה פיזית למעבר מימד. האחרים יברו ב"נגלות" אחרותלכן מאוד חשוב לסיים כמה שיותר תיקונים ושיעורים

מה שאני לא מבינה זה

מה יקרה לאנשים שלחא יעברו? הם ימותו? מה יקרה להם? ואם הם פשוט ימשיכו לחיות כמו שהם חיים היום מה בעצם יקרה לאלה שכן יעברו? הם כאילו אלו שימותו? איך זה הולך לקרות? פשוט ביום בהיר אחד הכל יגמר?! קצת קשה להבנה..

רותי 11

New member
נערה יקרה

בגדול אנשים לא אמורים למות זה לא אמור לקרות ככה המעבר יהיה כשכולנו נהיה בחיים, נכון שבשביל אלה שישארו כאן אותם אלה שיעברו יכולים להיחשב כמתים כי הם פשוט יעלמו להם. מה שיקרה איתם לאחר מכן כל אחד בהתאם למקום שבו הוא יהיה - אלה שלא יעברו ישארו כאן וימשיכו לחיות את החיים שלהם רק עם קשיים הולכים וגוברים. ואותם אלה שיעברו יהיו במקום הרבה יותר טוב הרבה יותר רוחני.

וואו זה נשמע ממש ממש מפחיד!

בעצם האנשים שישארו כאן יסבלו כי קרובייהם נעלמו?... נורא עצוב. ואיך בעצם אלה שיעברו יעלמו? פשוט ככה ביום בהיר אחד?..ומתי זה בכלל אמור לקרות? את אומרת בקרוב אבל מה זה בקרוב? חודשים? שנים? ומי הם בעצם האנשים שיעברו? אנשים שחייבים להיות מודעים לרוחניות או שיכולים להיות אלה פשוט אנשים טובים ונפלאים אבל לא רוחניים? נורא קשה לקלוט את זה...

למעלה