יש לי בעיה

יש לי בעיה ../images/Emo10.gif

אני לא כל כך בפורום אבל יש לי בעיה ואשמח אם תעזרו לי או.קי אז ככה יש לי חברה אמורה להיות טובה ויש לנו היסטוריה ארוכה נורא של מקרים דומים למה שאני הולכת לספר לכם ובכלל נפגעתי ממנה כל כך הרבה פעמים. עכשיו יש לי ידיד שפעם היינו חברים ונפרדנו ואני המשכתי לאהוב אותו. והחברה שלי לא הכירה אותו בהתחלה לאחר כמה זמן הם הכירו והתידדו הם התחילו להפגש כל הזמן וכו' אני אמרתי לחברה הזאת שזה מפריע לי אבל לא אמרתי לה מה הרגשות שלי בדיוק לאותו אחד. היא לא ממש התחייסה לזה והמשיכה את הקשר איתו לאחר כמה זמן היא אמרה לי שהיא מרגישה משו אליו ואני עדין לא היתי ברורה אליה(או אל עצמי) בקשר לרגשות אליו לאחר שדיברנו הרבה אבל לא פתרנו כלום ובכלל התחילו להתרחק אחת מהשניה בשיחה האחרונה שלנו על זה העצבנתי עליה כעסתי מאוד והפסקתי לדבר איתה אחרי זה היא כתבה לי שהיא חברה של אותו אחד ואני לא הגבתי היא רשמה עוד דברים שהיא מקווה שנשלים וכו' אבל בגלל במשך החברות שלנו היו כאלה מקרים כבר אומנם הם אף פעם לא הגיעו למצב שהיא נהיה חברה שלהם ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות ?
להשלים? להרחק? לודעת

SummerSpirit

New member
אממ

אם במשך כל החברות שלכן, היא היתה מגעילה אליך ולא מתחשבת והיו לכם עוד המון מקרים כמו שאת מספרת עכשיו אני באמת חושבת שלא שווה לך לנסות להשלים איתה.

MICHL99

New member
איכס לתת לגברים לחשל ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

בין חברות בחיים
ממש גרוע זה אומר שאתם לא בדיוק חברות טובות זה חברה לעת שנוח לך וכייף לך איתה אבל היא אתם לא באמת אמיתיות אחת עם השניה .
מה לעשות כולם להעביר למצוא אחת שבאמת תבין אותך שאת אומרת לה שזה מפריע היא תבין אותך מעבר כולמר שמה באמת באמת מפריע בלי לפרט ולפוגע או להיפגע אחת מהשניה.

תות15

New member
לדעתי..

היא סתם זונה ואם יש לכם אפילו הסטוריה של מקרים כאלה את צריכה להתרחק ממנה וכמה שיותר מהר.. לא מספיק שאמרת לה..שהיא אמורה להיות חברה טובה..למרות הכל היא שעתה את זה? היא צריכה להתבייש בעצמה, כי את דיברת איתה על זה והיא לא התייחסה.. יכל להיות שאני קיצוני מידי, אבל ככה אני חושב.. היא חרא של חברה, לא מגיע לה להיות חברה שלך

נינושש

New member
אם החברה שלך מתיחחסת מגעיל.. אז..

פשוט תתרחקי ממנה כמה שיותר... את לא צריכה חברה כזאת... אני בטוחה שאת יכולה למצוא לך חברות יותר טובות שלא יעשו לך קטעים כאלה..! פשוט תני לדברים לזרות תפסי קצת מרחק ותני למה שצריך לקרות.. לקרות...! מקווה שעזרתי..

Aussie Girl

New member
במקרה הזה,

ןאני לא יודעת בקשר למקרים האחרים, לדעתי אין לך מה לכעוס עליה. תראי, אמרת שהייתם חברים ונפרדתם, נכון? אז עכשיו הבחור ההוא פנוי. אם הם אוהבים אחד את השני אין סיבה שלא יהיו ביחד. אהבה זה דו צדדי. את יכולה לאהוב אותו אבל אם הוא לא אוהב אותך לא יצא מזה כלום. וגם לדעתי זה לא בסדר שגרמת לה להרגיש אשמה. היא מבקשת ממך להשלים ובטח מרגישה אשמה. אני מבינה את הכעס שלך עליה אבל תסתכלי על זה כך שאם היית במקומה. תגידי לי אם יש אולי פרט שפיספסתי. לדעתי, אם החברה לא עשתה לך דווקא אלא הרגשות שלה כלפי אותו בחור היו אמיתיים אתן צריכות להשלים.

sh53

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם Aussie Girl

קודם כל לא צריך לכעוס או להתעצבן, כי במילא לא קורה משהו טוב כתוצאה מכך, כך לא מגיעים אל המטרה או משיגים דברים יותר טובים בחיים. יכול להיות שהייתן "חברות" בלית ברירה ולא מתוך בחירה, כי גרתן קרוב אחת לשניה, או כי חשבתן שאתן בעלות אותו אופי וכל פעם ניסיתן לכבות שריפות במערכת היחסים ביניכן, אך בפועל הייתן שונות אחת מהשניה גם באופי ופשוט לא התאמתן - וכמו שכתבת בעצמך - זה משהו שחוזר על עצמו כל פעם מחדש. בקשר לידיד שהתאהבת בו לאט לאט - בהתחלה לא סיפרת לה על האהבה שלך כלפיו, היא לא ידעה מה את מרגישה כלפיו ולכן חשבה שהדרך פנויה, מה גם שלא הייתן חברות טובות, אלא יותר בקטע של ידידות שמנסות להיו חברות ולא מצליחות.

למעלה