יש לי בעיה קטנה

alro

New member
כמה שעצוב להודות

הרבה סופרים יוצרים הרבה חורים בעלילות!!!!1

Ophel McNeil

New member
עצוב?

שישיית המפגשים מחוררים יותר ממסננת.... למשל, הדוגמא הכי בולטת - ברשומות השלישי תניס מסתכל בהלם על אלפית הים, ואומר שהוא שמע על הגזע הזה רק באגדות. כל שישיית המפגשים השני הוא מסתובב עם עלפית ים. אכן. ההגיון חוגג.

ומתי בדיוק הוא מכיר שהיא אלפית ים?

היא אומרת לו בהתחלה שהיא צריכה את זה בשביל אח שלה ואחרי זה שאם היא לא תשיג את זה אז הכל ירד בעם שלה אבל היא לא אומרת בפירוש שהיא אלפית ים אלה אם כן אני לא יודע לקרוא וקראתי את תאוות נדודים פעמיים חוץ מזה טניס לא חייב לאמין לה שהיא כזאת הוא לא ראה אותה מעולם בדמות השניה שלה

Ophel McNeil

New member
לעזאזל, אני צריכה לקרוא

את רומח הדרקון שוב. אבל אתה בטוח שלקראת הסוף היא לא מספרת לו את מקור שמה, ומדברת על הכרישים שרדפו אחרי אחיה? כי אני זוכרת שהיא ספרה את זה ל*מישהו*, וגם אם זה גדילן, אז זה לא נחשב - כי הוא במאה אחוז היה מספר לתניס.

לא לתניס

היא לא סיפרה את זה לתניס אני בטוח בזה עכישו בזיכרון שלי ואם גדילן סיפר לתניס כמו שהוא ה"אמין" לממוטה של גדילן קוץ רגל הוא האמין לאלפית הים תניס תמיט הרבה דברים בספק אבל לא פוסל הוא מכיר את הגזע אבל לא ראה בעינייו נראה לי סיפורים תמיד היו על גזעים לא מוכרים או נפוצים בקריין

La Gamba

New member
הסיפור עם הממותה הצמרירית

התרחש לאחר פירוד החבורה. איך הוא מוזכר בשישיית המפגשים?

הסיפור עצמו לא סופר מעולם

לפי מה שהבנתי ולא תורגם לעיברית אבל יש אותו בספר באנגלית לפי מה שאומרים סתם סיפור נוסף של הרפתקאות גדילן קוץ רגל וכן הוא בהחלט מזכיר את זה בתאוות נדודים ספר שני של שישית המפגשים ולא פעם אחת הוא מתחיל לספר את זה לפי מה שאמרו שישית המפגשים יצאה אחרי הרשומות אביב חורף וסתיו

La Gamba

New member
הסיפור הזה מתריש בספר ההקדמות

"קנדרמור" של מרי קירקוף.

והוא עדיין מופיע

בשישית המפגשים וברשומות הרבה לפחות שתי השורות הראשונות של הסיפור למרות שסער באמת הכי סבל מהקשקושים של גדילן

בסדר שהזכרת אין באזור שלי

הקרוב אין בעיברית ואין לי דבר לקרוא זאת דבר שני המתרגמים של אופוס מפגרים שלא מבינים בפנטזיה בכלל! ודבר אחרון סער מהתמונה שאיתה לי שלו רואים כמה הוא סובל מגדילן המסכן

למעלה