יש לי בעיה קטנה

La Gamba

New member
יש לי בעיה קטנה

מי שקרא את שישיית המפגשים יודע שחלמיש הינו חברו הטוב של הדובר. אולם ברשומות, הדובר מתייחס מאוד בקרירות כלפיו, ומאוד בהתנשאות....

EverMan

New member
אל תשכח את הנסיבות

שהוא מגיע בהם , ועם איזו חברה... המלחמה , המלווים שלו , הנסיבות בהם חלמיש ותניס עזבו וכו´... ועברו כמה מאות מאז ...

Ophel McNeil

New member
חבר טוב? ../images/Emo12.gif

הוא היה הרצף אצלו, והוא אכן היה ידיד שלו, אבל לא צריך להגזים... מה גם שאז חלמיש עזב עם תניס את קלאניסטי, וכאשר חזר, אחרי שנים, הוא שוב חזר עם תניס (שכידוע הדובר מאוד מאוד מחבב אותו), ועוד עם חבורה של הרפאתקנים שאחת מהן בכלל עונדת קמע משקל, בעוד שהדבור צריך להכין את עצמו למלחמה בקאלניסטי. לא בדיוק הייתי מצפה מהם לעשות פגישת איחוד.

La Gamba

New member
ולא הייתי מצפה לתשובה כזאת

שכאשר חלמיש מציע משהו, הדובר אומר משהו כמו, איננו מבקשים עיצות מן הגמדים..

Ophel McNeil

New member
למה לא?

זמנים השתנו, הוא צריך לעזוב את המולדת האהובה שלו, מלחמה משתוללת, עד לפני רגע הוא סבר שהבן שלו מת, ובאשמת מה? העולם החיצון. סלסטארן (הוא יכול לקפוץ לי עם הדובר
) כרגע עובר מלחמה נוראית, והוא מאשים בזה את הגזעים החיצוניים, והכביכול פחות נאורים. כן, בעיקר בני האדם, אך גם הגמדים. וכרגע, הוא לא מקבל עצות מגמדים.

La Gamba

New member
מה עם חברו הקרוב ביותר וכנראה

היחיד??? כן, אפילו שהוא גמד..

Ophel McNeil

New member
לא קראתי שנים את שישיית

המפגשים... אמרו שם שהוא חברו הקרוב ביותר?

La Gamba

New member
סולסוטארן אמר.

שהוא מרגיש שחלמיש הוא ידידו היחיד איתו הוא יכול לדבר בכנות...

1. הדובר לא יצא באותו זמן

מארץ האלפים בכלל 2. הדובר כתור מנהיג האלפים לא יכול להגיד לאחד מהם את הפחדים שלו ואת החששות ולהראות חולשה אחרת יחליפו אותו או שיהיה מרד שתי סיבות למה הוא היה צריך מישהו במחוץ שיכול להבין את זה ולא לברוח ובגלל שחלמיש היה אמן אמיתי היה גם סיבה להביא אותו לארץ ולא סתם ככה

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אהה. טוב נו...

פשוט יש להם דיסק שהסולנית צועקת את המשפט הזה בתחילת הדיסק. דווקא אחלה להקה. תשמעי אותם פעם, אם את אוהבת סוג כזה של מוזיקה. אהה, ואני בן לא בת...

strahd

New member
סינרג´י להקה נהדרת

יש להם סולנית אסיאתית מפחידה, אבל להקה נהדרת. אם אהבת אותם תנסה את להקת Edenbridge, עוד יותר טובה!!

PdLrAaTgIoNnUM

New member
לא מכיר את הלהקה הזאת,

אבל אם אתה רוצה להקת מטאל מעולה עם סולנית, לך על NIGHTWISH.

למעלה