יש לי בעיה (כרגיל...)

• פותח הנושא baa
  • פורסם בתאריך

baa

New member
יש לי בעיה (כרגיל...)

הבעיה שלי היא שאני מרגישה שאני עומדת במקום, אני לא מתפתחת, אני כנראה צריכה להחדיר בעצמי יותר משמעת אלא שאני לא יודעת מה בדיוק לעשות... חשבתי על מדיטציה פעם או פעמיים בשבוע- איך בדיוק כדאי לי לעשות אותה? חשוב לי להתמקד, לפחות עכשיו, בדברים שאני חזקה בהם (זה מחדיר בי מוטיבציה) ואני גם רוצה לקנות ספר, אני מחפשת אחד ממש טוב, בעברית (שוב, מסיבות מוטיבציה), ולא ספר וויקאני (אלא משהו אוניברסלי יותר) חשוב לי שהספר יהיה מוצלח כי אני יכולה לקנות רק אחד (זה מצריך נסיעה מיוחדת וכסף) אז אם יש לכם שם של ספר, רעיונות מועילים לתירגול (מה שמזכיר לי ששכחתי את בעיית העל- חוסר פרטיות כי אני מפנימיה לכן נניח שאני יכולה למצוא מקום ריק פעם או פעמיים בשבוע), אז אתם כמובן יותר ממוזמנים לעזור לי ולהעלות רעיונות, אני מאוד מעריכה את דעת האנשים פה :)

קראתי ספר,

הוא מנסה להפוך את המאגיה לדבר מוכח מדעית ולבדוק תע"ח תחת תנאי מעבדה. הוא כולל "עשה זאת (כופף כפית) בעצמך) והוא מדבר רק על תע"ח. לספר קוראים "החוש השישי" בלי כל קשר לסרט. והוא מאת - תומאס רייק ורותי פישמן. ממש מומלץ!

nubis

New member
אם יש לך

רק פעמיים בשבוע ואת מפנימיה אז כדאי שתקדישי את הזמן הזה ליצירת מרחב אישי. מדיטציה פשוט אך אפקטיבית: - שבי במקום שקט בישיבה מזרחית עם גב זקוף. - הניחי את כפות ידיים הפוכות על הבירכיים בצורה נוחה. - הפני את המודעות אל הנשימות שלך על האויר נכנס ויוצא מהבטן. - ספרי 50 נשימות איטיות - הפני את המודעות אל כול איבר בגוף (רגל ימין, רגל שמאל,יד ימין, יד שמאל,כבר,ריאות וכו.. ותחיכי אליו במשך 10 נשימות עד שיגמר הזמן. בהצלחה אלמוג

baa

New member
תודה אלמוג :)

מה זה בדיוק מרחב אישי? ובשביל מה אני צריכה אחד? אני אנסה את המדטיציה הזאת, תודה :)

nubis

New member
מרחב אישי

זה כינוי לחלק בך שבו מתנהל העולם הפנימי וצריך אחד על מנת שתוכלי להתפתח.

baa

New member
עכשיו כשבאתי להעתיק את מה שכתבת פה

שמתי לב שאני לא מבינה כמה דברים... כפות ידיים הפוכות- כף היד פונה למעלה או למטה? אח"כ, לחייך אל איברי הגוף? לחייך ממש? לדמיין שאני מחייכת? לשלוח מחשבות טובות? ובסוף כתבת עד שיגמר הזמן- איזה זמן? יש לי הגבלת זמן? קצת באיחור, אבל אני מקווה שתענה לי על השאלות, תודה :) אה ועוד משהו, אחרי המדטיציה הזאת אני יכולה לעסוק בתירגול של הכוחות שלי? כלומר המדיטציה תעזור להם? או שלא כדאי ישר אחרי? תודה

למעלה