יש לי בית ריק.

S.Riddle

New member
יש לי בית ריק.

ספציפית, בסופ"ש הזה ועד אמצע שבוע הבא. מפגש סופ"ש אצלי? אני יודעת שזה בהתראה קצרה והכל, אבל נו. P: ואגב - אם למישהי פה יש פיאה ג'ינג'ית ארוכה להלוות לי אני ממש אשמח - הייתי רוצה לעשות קוספליי של הגברת הוות'ורן מפיניקס רייט מתישהו באייקון (כנראה ביום שבת בסדנה שלי) אבל אין לי פיאה. :<

akane

New member
לגבי הפיאה - לצערי אין לי אחת :<

אבל בדיוק זכיתי במכרז על פיאת אאוריקה מושלמת וכ"כ זולה! D: נחזור לנושא... אהמ... התראה קצרה מידי בשבילי :X כבר קבעתי תכניות לשישי (יום הולדת של החברה הכי טובה שלי) וביום שבת אני ואבי חוגגים 4 שנים ביחד אז נראה לי שנעדיף אוירה אינטימית יותר ^^ לגבי הסדנא שלך, כמה תעלה כניסה, והאם זה יהיה בגדר הרצאה או סדנא פעילה להכין תוצרת? :]

akane

New member
היא טיפלה ארוכה מידי, אבל אני אספר אותה :]

הביאוס הוא שלא מצאתי אף פיאה טובה בצבע הזה שמתאימה ויש לה שביל באמצע ולא רק קודקוד. אני אנסה לשחק איתה וליצור לה את השביל זיגזג של אאוריקה. הפיאה אגב עלתה 66 שח כולל משלוח :] המכרז הראשון שלי, והייתי הבידר היחידי (ונתתי מחיר של סנט מעל למחיר ההתחלתי XD).

akane

New member
בדיוק באתי להוסיף XDDDDD

מפחידה אחת! ותודה לניצן שמצאה את הפיאה D:

Serf SaN

New member
WTFFFFFFFFFFFF?!

פיאה של קוספליי-וויג ב66 שקל?! ס_O ועוד התפשרת על פיאה שאת צריכה לספר ולעצב???? ס_O לא מאמין.

akane

New member
כן אה? מבצעי סוף הקיץ או משהו XD

מבחינת התפשרות - אין לי הרבה ברירה. לא קיימת הפיאה שלא צריכה עיצוב ותספורת כדי לההפך לפיאצ אאוריקה (אולי חוץ מההיא שהראית לי ב60 דולר).

akane

New member
תודה~ D:

פעם ראשונה שאני מזמינה לבד מאיביי ;~; אני מפחדת שהיא לא תגיע

Serf SaN

New member
גם אצל מוכרים מוערכים וידועים

יש אפשרות שזה ילך לאיבוד בדואר. זה לא אשמתם.. מה שכן, בטוח שהוא ישלח את הפיאה והכל. כי יש כאלה שאת משלמת להם, אבל בכלל לא שולחים את החבילה...=X

innocence

New member
ואז הוא מחוייב לתת לה החזר.

זה כל הקטע של איביי ופייפאל, אם לא קיבלת את המוצר ששילמת עליו יש אפשרות הלגיש דיספיוט, שאני לא לגמרי יודעת איך כל העסק הזה עובד, אבל אני יודעת שהמון אנשים שלא קיבלו את הדברים שלהם קיבלו החזרים. בעיקר אם זה מוכר ידוע שדואג למוניטין שלו.

akane

New member
לא יודעת, סתם פחד לא מוסבר :<

במיוחד אחרי שהזמנתי דרך אתר ספרים ולקח להם 3 משלוחים במקום אחד כדי שאני אקבל את כל מה שהזמנתי (3 ספרים) :/

טוב אז....

נראלי שזה יהיה רק אני ואת בסוף לירוני.. אני מוכנה לבוא להתנחל טיהיהיהיהי!! {:< ובקשר לפיאה, כפי שאת יודעת יש לי... אבל אני לא משאילה אותה כפי שאמרתי גם לעינב ולגיא שביקשו ממני (סורי ;; היא פשוט הפיאה הכי יפה שלי, ודי החלטתי שאני לא משאילה פיאות שאני יודעת שאני אשתמש בהן בעתיד.....) מה שגם יש לה פוני ולדליה אין... בכל מקרה הקוספליי הזה ממש יתאים לך! אגב מצאתי את שאר הדברים שהיו חסרים לך לאמה? O:

למעלה