להתחיל להסביר לחברה שההבנה שלהם בקטע המיקצועי זה כמו גנן שאומר לטייס קרב שהוא יכול ללמד אותו להטיס את המטוס ,כמובן בלי שאף אחד יפגע ,אבל זה מה שאתם מנסים לעשות .דברים כאלה תדברו ותיתווכחו עם אנשים חברים שגם באותו לוול של הבנה בקטע המיקצועי של השירה ,שזה בעצם לא הבנה ממשית איתם תאמרו דברים שהם דיי שטויות.שוב שלא תעלבו ,זה כמו הדוגמא של הטייס והגנן ,זה גם מתאים לנער שאמר מה שאמר .
לא נעלבתי,רק הופתעתי מעט והבעתי את דעתי, זה מותר לא?
אותי אישית בתור סתם מאזינה,ללא הבנה בקטע המקצועי, הקול של תום ג'יונס בחיים לא יצליח לרגש אותי כמו הקול של אלביס. אבל אולי ההשוואת האלה לא במקום,כי כל אחד והייחודיות שלו..
מה שסתם מצחיק קצת ,אנשים נחמדים שאין להם ממש הבנה בשירה מיקצועית אומרים פה כך ופה כך ופה הוא לא ממש שר ,ופשוט דברים שאין להם שום יסוד.אולי מנקודת חוסר ידע והבנה הם אומרים זאת
ווילסון פיקט זמר סול כושי ענק ,אמר בזמנו לתום שהוא הבנאדם הלבן היחידי שיודע לשיר מוסיקת סול על באמת ,ומיקודם ציינתי שאלביס שאל את תום מאיפה הקול הזה שיש לו והחמיא ל ו על יכולתו הקולית
בכזה מעמד וכזאת הערכה מגדוליי האומנים בעולם ,שתאמין לי שאין לו מה להתעסק עם שקרים ושטויות.אפילו רובי וויליאמס שהוא זמר יחסית צעיר ודיי טוב ויוצר טוב ,הוא אמר שאחריי שהוא שר דואט בדיסק עם טום ,אבא שלו אמר לו "עכשו אתה זמר"באופן סימלי
בכל ראיון איתו מדברים על אלביס ותמיד יש לו משהו שלילי להגיד עליו. אולי בגלל שכשהוא היה האמן המצליח בווגאס ב67/68 אלביס הגיע ב69 והפך להיות מספר 1. גם ככה לא מעניין אותי אם יש לו בריטון או שמיטון. יש לו מינעד של רמאי שקרן. בסרט That The Way It Is אפשר לראות את אלביס קורא מכתב שטום שלח לו שהוא מאחל לו הצלחה בווגאס ושישבור את שתי הרגלים, וכמו שאומרים, בכל צחוק יש קצת אמת... ומה איכפת לי מאבא של רובי וויליאמס? הוא גם מקצוען כמוך? ועוד משהו, היום אני מתקשר לטום ג'ונס ואני שואל אותו מי האמן עם בריטון ששר את My Way בטון וחצי מעל אלביס ומגיע בסוף ללה דיאז או סי. הוא בעצמו לא ידע אל מה אני מדבר.
אבל לא הייתה לא את ההצלחה הגדולה בארהב,והוא לא הצליח לשבות את ליבם של האמריקאים כמו תום גונס .קליף הוא פרפרמר נהדר ועד ההיום שהוא 65 שר ומופיע דיי טוב,אבל מבחינת יכולות ווקאליות תמיד היה קטן ליד אלביס שהוא בעצם העריץ,וליד תום גונס כמובן וליד אינגלברט.היה ויש לו קול מתוק נעים אבל דיי קטן