אשמח לבוא ללמוד.... אולי ארניס הוא התשובה לשימוש יעיל במקל שלי.
י יובל נחמקין New member 31/3/04 #42 ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif ת'שאל את נעמי, אישתי... היא גם ארניסדורית (חגורה כחולה ועוזר מדריך) וגם... "מבקרת האיכות" היחידה שיש לי אבל אתה תמיד מוזמן יו-נואו...
../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif ת'שאל את נעמי, אישתי... היא גם ארניסדורית (חגורה כחולה ועוזר מדריך) וגם... "מבקרת האיכות" היחידה שיש לי אבל אתה תמיד מוזמן יו-נואו...
F fa jing New member 31/3/04 #43 אני אצטרך להאמין לך בנושא.... יש שאלות שלא שואלים....פשוט צריך להתאמן הרבה כמו שהמורה שלי היה אומר. חנן
אני אצטרך להאמין לך בנושא.... יש שאלות שלא שואלים....פשוט צריך להתאמן הרבה כמו שהמורה שלי היה אומר. חנן
א אוֹריארד New member 1/4/04 #45 תוספת:../images/Emo26.gif בנוסף למה שסיפרו לך על בו, ג'ו ובוקן: הנבו - הוא פשוט חצי בו - מקל קצר. יארי - הוא בו שבקצהו חוד - במילים אחרות: חנית... נגינטה - היא בו שבקצה יש להב (כמו של חרב מעוקלת...)
תוספת:../images/Emo26.gif בנוסף למה שסיפרו לך על בו, ג'ו ובוקן: הנבו - הוא פשוט חצי בו - מקל קצר. יארי - הוא בו שבקצהו חוד - במילים אחרות: חנית... נגינטה - היא בו שבקצה יש להב (כמו של חרב מעוקלת...)