ואת חוחשבת שלא היו לנו פגישות אתם?
אני ועוד נפגשנו באופן אישי עם בראבי.. ראש מחוז דרום.. גם הבטחות שהובטחו ולא עולות כסף בכלל לא קוימו.. הבנאדם פשט לא עניין אותו כלום , מילא לא להביא אפילו לא 200 ש"ח לשנה (!) לאתר מש"צים (שהרבה יותר גדול מירושליים ות"א ועם יותר כניסות ואפשרויות.. אחרי הכל ירושליים ות"א מקבלים כסף לאתר לא?) משלו? אתר ש מכל הארץ מש"צים מורים ואפילו מד"צים ומדריכים בתנועות אחרות נכנסים כדי לקחת ממנו הדרכות וחומר? אני מקווה שעוז לא יכעס עליי על שורה הבאה. אתר , כמו שהיה למחוז דרום , עם מעל 5 אלף כניסות שונות בחודש! שונות , שזה 5 אלף מחשבים שונים , אנשים שונים! מגיע לו לקבל תקציב לדומיין , לתחרויות על דברים באתר (צריך פרסים נורמאליים לא?) , לצופרים , לפירסום , ולעוד 10001 דברים! אבל , כמובן , ת ראש המחוז זה לא מעניין , אין כסף. בדיוק כמו שאומרים לך שיביאו לך בלוני גז בכנס , אבל כשאתה נשאר בלי עד 8 בלי שהחניכים יאכלו , כי רק ב8 וחצי אתה מקבל תבלון , מה הבעייה לבוא ולדרוש מהמורה שיעזוב את החניכים ככה , בלי אוכל , אחרי יום שלם של מסלולים , ושיבוא לישיבה ב8 וחצי? , ועוד כשהוא אומר לך שעד שהם לא אוכלים אתה לא זז , אתה פשוט מתחיל לצעוק.! כיאה לראש המחוז! אז כמורה אין לך ברירה , ואתה נותן למש"צ אחד להשתלט על חבורה של 20 פש"צים , ליד אש שמן רותח ומים רותחים , שיכינו לעצמם אוכל , עוד לפני שבכלל עברו קורס! , כן , זהו מחוזנו , וזו טיפה בים לעומת מה שיש לי להגיד על המש"צים , פעילות הנור , שפעם הייתי פעיל בה מאוד.. היום אני כבר מתבייש להגיד שאני חלק ממנה.. בעצם אין לי ממה להתבייש. אני פשוט לא חלק ממנה. דרך אגב , מהיום שנכנסתי למש"צים.. יצאתי לכל הטיולים. הכנס הזה היה הכנס הראשון שלא יצאתי אליו. הדרכתי כבר קורס אחד. ויצאתי לכל הטיולם , גם טיולים כמו שביל ישראל וכו'. שחרור עצבים מסיבי. אחרי מבחן במד"א , סלחו לי על הגסויותP: