יש כנס פסח

asafsho135

New member
אין כנס - עדכון סופי!

היום בבוקר פירסמו באתר של אירגון המורים מכתב חד משמעי שאומר שאין לקיים את הכנס! (מצורף קישור) כל הבילבול שהיה ביומיים האחרונים בנושא, נבע מכך שממשרד החינוך (תחום של"ח) ניסו לגרום ל"ערפל" סביב הנושא ולנסות לבלבל את המורים והתלמידים בנוגע לקיומו של הכנס - כדי לגרום לכך שהכנס ייצא לפועל [ושלא ייצטרכו לשלם קנסות על הטיול שבוטל..]

תתפלא

בסוף יצא וטוב שככה , יצא חרא של כנס , כמו שצריך. עכשיו המחוז שלנו קיבל אתגר! איך עושים את כנס חנוכה יותר חרא מכנס פסח? אחרי הכל , כל כנס גרוע מקודמו , אסור לשבור תמסורת:)

יאללה איתכם

אני פשוט לא מאמינה איזה מחוז מתוסכל אתם אולי תקחו הכל לידיים ותספיקו להתמרמר אצלינו כל כנס יותר מטורף מקודמו.. .ואני בטוחה שגם השנה זה יהיה ככה (למורת שאני לא שם.. עצוב עצוב) אני חושבת שכדי פשוט תתחילו לעשות מהפכה!!!!!!!!!!!!!!!

Spidi man

New member
נשברת, חייב להגיב...

מחוז דרום לדעתי הוא מחוז מפורק מבחינת המשצים. המשצים בו בקושי פעילים, ויש סיבות רבות לכך, מהנהלת המחוז ומטה. אין פעילויות, כשיש, הם מאורגנות בצורה עקומה לטעמי, המחוז לא משקיע בדברים חיוניים והכרחיים. בעסק הזה גם המשצים אצלנו במחוז נדפקים ומושפעים, והם מגיעים למצב של "אין לי כוח לתרום ולעשות..." ובגלל זה כולם מעדיפים להתמרמר ולא לפעול לטובת המשצים במחוז. במילים אחרות, המשצים לא מקבלים את מה שמגיע להם מהמחוז, אז ברור שהם בעצמם לא יעשו. אין תמיכה מחוזית. יש המון דוגמאות לעניין בניהם גם אתר המשצים המחוזי שלנו, שהפך לאתר המשצים הגדול בארץ והמפורסם ביותר - ונסגר עקב חוסר עניין של המחוז ושל המשצים במחוז שהושפעו מהעניין. אני חושב שמחוז טוב זה מחוז שבונה עצמו מהשורש. ברגע שיש הנהלה מחוזית חזקה וטובה, שהמטרה שלה היא ליזום, ליצור בכל תחום ובכל עניין, אז הכל ידפוק כמו שעון. דוגמא לכך ניתן לראות ממחוז ירושלים (שכבר הפכתי לנוהל לשבח אותם, ובצדק !)

חחחח

הרסת אותי מצחוק.... מתאפק לא להגיב ואז מגיב... אני יכולה להגיד לך בתור אחת שעזרה להעשות את המהפך והיה לי חלק משמעותי שם... תפסתי מורים וחרפנתי אותם נתתי להם להבין את החשיבות ואז הם העבירו את זה למעלה גם נפגשתי עם המנהל מחוז שלי איחזה פעם לדבר על כל מיני נושאים וחלחלנו את זה ואז אתחלנו להקיים הנהגה לבד ושהם ראו שאנחנו רצינים הם התחלו לעבוד איתנו המורים ועכשיו יש לנו במחוז מורה שפיץ שאחרי על נושא המשצים זה בנאדם שהנושא הזהממש קרוב לליבו וחשוב לו... אני חושבת שאתם צריכים למצאו את הבחור הזה אצלכם.. ויאללה להסתער להתחיל להציק כמה שיותר... אם אתם תתמרמרו לא יקרה כלום...

ואת חוחשבת שלא היו לנו פגישות אתם?

אני ועוד נפגשנו באופן אישי עם בראבי.. ראש מחוז דרום.. גם הבטחות שהובטחו ולא עולות כסף בכלל לא קוימו.. הבנאדם פשט לא עניין אותו כלום , מילא לא להביא אפילו לא 200 ש"ח לשנה (!) לאתר מש"צים (שהרבה יותר גדול מירושליים ות"א ועם יותר כניסות ואפשרויות.. אחרי הכל ירושליים ות"א מקבלים כסף לאתר לא?) משלו? אתר ש מכל הארץ מש"צים מורים ואפילו מד"צים ומדריכים בתנועות אחרות נכנסים כדי לקחת ממנו הדרכות וחומר? אני מקווה שעוז לא יכעס עליי על שורה הבאה. אתר , כמו שהיה למחוז דרום , עם מעל 5 אלף כניסות שונות בחודש! שונות , שזה 5 אלף מחשבים שונים , אנשים שונים! מגיע לו לקבל תקציב לדומיין , לתחרויות על דברים באתר (צריך פרסים נורמאליים לא?) , לצופרים , לפירסום , ולעוד 10001 דברים! אבל , כמובן , ת ראש המחוז זה לא מעניין , אין כסף. בדיוק כמו שאומרים לך שיביאו לך בלוני גז בכנס , אבל כשאתה נשאר בלי עד 8 בלי שהחניכים יאכלו , כי רק ב8 וחצי אתה מקבל תבלון , מה הבעייה לבוא ולדרוש מהמורה שיעזוב את החניכים ככה , בלי אוכל , אחרי יום שלם של מסלולים , ושיבוא לישיבה ב8 וחצי? , ועוד כשהוא אומר לך שעד שהם לא אוכלים אתה לא זז , אתה פשוט מתחיל לצעוק.! כיאה לראש המחוז! אז כמורה אין לך ברירה , ואתה נותן למש"צ אחד להשתלט על חבורה של 20 פש"צים , ליד אש שמן רותח ומים רותחים , שיכינו לעצמם אוכל , עוד לפני שבכלל עברו קורס! , כן , זהו מחוזנו , וזו טיפה בים לעומת מה שיש לי להגיד על המש"צים , פעילות הנור , שפעם הייתי פעיל בה מאוד.. היום אני כבר מתבייש להגיד שאני חלק ממנה.. בעצם אין לי ממה להתבייש. אני פשוט לא חלק ממנה. דרך אגב , מהיום שנכנסתי למש"צים.. יצאתי לכל הטיולים. הכנס הזה היה הכנס הראשון שלא יצאתי אליו. הדרכתי כבר קורס אחד. ויצאתי לכל הטיולם , גם טיולים כמו שביל ישראל וכו'. שחרור עצבים מסיבי. אחרי מבחן במד"א , סלחו לי על הגסויותP:

Dislop

New member
../images/Emo45.gif

כל מילה בסלע

לך תידע

מספר על סטטיסטיקות של האתר.. אולי אתה לא רווצה.. אמרתי שורה יצא חפירה.. נו מילא ההמחזקים התורנים רגילים לזהP:

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

בסוף הכל תלוי במחוז עצמו... אצלנו השיתוף פעולה לא קיים, ממש ככה. אין תמיכה מהמחוז למשצים בשום פרוייקט לטעמי וחבל. לדעתי, קשה למשצים להרים משהו לבד בלי תמיכה ועזרה מצד המחוז ודברים פשוט נופלים. אני לדוגמא החזקתי את אתר המשצים משנת 2002 (שנה הקמתו), עד שלא יכולתי עוד לשאת בנטל העבודה משום היותי גם חייל והאתר פשוט נסגר. מהמחוז לא ממש קיבלתי תמיכה, וזה עצוב, כי: 1. זהו אינטרנס מחוזי חשוב - שמירת הקשר בין המשצים במחוז ומחוצה לו. 2. כבוד רב למחוז. 3. העברת מסרים, חוזרים וכו' בחינם חינם, במקום להתחיל ולשלוח חוזרים לכל מורה/תלמיד במחוז. ועוד. בקיצור, המחוז לדעתי לא מתפקד, זה גורם למשצים פשוט לברוח לתנועות אחרות או למקומות אחרים. השינוי במחוז צריך לבוא מהמחוז אל המשצים ולא ההפך, כי ההפך זה לא ילך, ולא פעם אני אישית ניסיתי להקים דברים חדשים במחוז, לתת יותר דגש לאתר וזה פשוט לא הלך. נקווה שיבואו ימים טובים יותר על המחוז...

למעלה