יש כמה שאלות

וונקי

New member
יש כמה שאלות

איך אתם מגדרים חבר/ה אמתי? ומה הוא בשבילכם חבר/ה אמתי? ויש לי עוד שאלה איך אתם יודעים אם אפשר לבטוח במשהו ולתת בו אימון? ומה זה בשבילכם חבר/ה לחיים? תודה מי ראש על עזרה

אני חושבת

שצריך קודם כל לבדוק אם אפשר לתת בו אמון.. [נתחיל במשו קטן...] ואז.. ואם כן.. אז להתחבר... כי ככה סתם אי אפשר להיות חבר של מישו..

As היחידה

New member
תשובות.. ../images/Emo13.gif

איך אתם מגדרים חבר/ה אמתי? אחד שאפשר לסמוך עליו.. שעם את מספרת משהו את יודעת שהוא לא ירוץ לספר או שלא יפלוט לו... אמ.. אחד שאפשר לדבר איתו על הכל.. אחד שדואג לך
ואמ.. יש המון.. ומה הוא בשבילכם חבר/ה אמתי? מה שכתבתי לפני זה.. ויש לי עוד שאלה איך אתם יודעים אם אפשר לבטוח במשהו ולתת בו אימון? אמ.. לפי ההתנהגות.. עם הוא אחד שבטחתה בוא פעם ואיכזב אותך.. אז אתה יודע שהוא יכול לעשות את זה שוב. ועם למשל הוא בא ומספר לך סודות של אחרים אפילו של חברות ממש טובות אז אתה יודע שאי אפשר לסמוך עליו וכאלה.. ומה זה בשבילכם חבר/ה לחיים? אמ... לא יודעת.. אני די טועה בבחירת החברים/ות שלי..
אני מקווה שהפעם לא טעיתי

וונקי

New member
אולי אם אני יסביר למה אני שאלתי

את זה היה לכם יותר קל לענות על זה אז ככה רוב חברות הטובות שלי אמרות לי שקל להבטוח בי ולתת בי אימון אבל אצלי זה הפך אני כמעט ולא בוטחת באף אחד ולכן שאלתי את שאלות האלה בשביל שאולי אתם תכלו לעזור לי להבין למה אפשר לבטוח בי ולמה אני חברה לחיים ולעומת זאת למה אני לא בוטחת כממעט באף אחד ולקוח לי המון זמן את שאני בוטחת במשהו אם בכלל. אולי עכשיו אתם יכולים לענות לשאלות האלה יותר בקלות.

sh53

New member
לפעמים החבר'ה והמשפחה משפיעים עלינו

לדוגמא אם גרים בבית שאין בו אמון אחד בשני וכל היום רבים וגדלים בבית כזה שנים על גבי שנים, רואים שזה נורמלי לא לתת אמון אחד בשני, רואים בבית שאם נותנים אחד בשני אמון עלולים להפגע, אז לפעמים מה שאנו "מביאים" מהבית - אנו לוקחים איתנו "החוצה" אל החברים שלנו וחושבים שהם אותו דבר, ומה שקורה בבית זה בדיוק אותו דבר כמו שקורה בחוץ: עם החברים. אם לא קל לך לבטוח בחברות שלך או שאת חושדת בהן כל הזמן לדוגמא, אולי זה נובע ממערכת היחסים שאת רואה בבית? שלא נותנים אמון אחד בשני מהר, שנפגעים בבית כל כך הרבה, אז למה לתת אמון? את "מביאה" את מה שאת רואה בבית ו"משליכה" את זה על החברות שלך, כאילו הן אותו דבר, אבל לפעמים זה לא בהכרח אותו דבר. לפעמים היחסים עם החברים הם יותר טובים מהיחסים עם בני המשפחה, ולפעמים ההיפך: היחסים עם המשפחה הם יותר טובים וחמים מאשר עם החברים. איך אתם מגדרים חבר/ה אמתי? חברים אמיתיים הם אלה שאפשר לספר להם סודות, והם לא יספרו זאת לאף אחד. חברים אמיתיים הם אנשים שיתמכו בנו גם כשאנו טועים, רק בגלל שאנו זקוקים לכתף להשען עליה. חברים אמיתיים הם יהיו שם בשבילנו, גם אם לא תמיד יש להם את כל הזמן בשבילנו, אלא יהיו אפילו קצת זמן בשבילנו. חברים אמיתיים מוכנים לעשות המון דברים בשבילנו, גם בלי שנחזיר להם טובה וגם בלי שיזכרו שהם עשו משהו בשבילנו, כי הם רוצים לעשות את זה בשבילנו ובכיף עושים את זה למעננו. איך אתם יודעים אם אפשר לבטוח במשהו ולתת בו אימון? מנסים ובודקים. אי אפשר לדעת מראש. אמון זה לא משהו שכתוב על המצח. אי אפשר לדעת אם אנשים טובים או רעים, צריך להתקרב אליהם ולראות. לפעמים נופלים, אבל לפעמים גם מצליחים וזה שווה את זה. חבר לחיים זה מישהו שאני מוכנה להיות איתו כל הזמן, מישהו שיהיה לצידי גם כשלא יהיה הכי טוב בעולם, מישהו שיתמוך בי כשיהיה קשה - וכמובן זה יהיה הדדי, גם אני אתן לו את כל כולי.

וונקי

New member
שושי

בית יש אימון אחד בשני זה נכון יש המון מתח בית וכול זה אבל אנחנו בוטחים אחד בשני לפחות משדלים לכן אני בעצמי לא יודעת למה אני לא יכולה לבטוח כמעט באף אחד וגם אלה שאני בוטחת בהם אני לא בטוחה שאני יכולה לבטוח בהם יש לי תמיד הרגשה כזאת שאני לא יכולה לבטוח באף אחד ואני ממש לא יודעת למה זה

נינושש

New member
תשובותתתת!

אני מגדירה חברה אמיתי כחברה שמקשיבה לך שאתצריכה אתך חברה שסומכת עלייך, חברה שאת בומכת עלייה.... שמספרות זו לזו הכל...! שיש בינהן יחס אמון הדדי ויחסי כבוד..! וככה בשבילי גם היא חברה אמיתית!! ולשאר השאלות אני לא יודעת לענות לך.. סוריי מקווה שעזרתייי!

spirit noa

New member
חברה אמיתית.

איך אני מגדירה חברה אמיתית? כשאני יכולה לסמוך עליה בכל מצב, שהיא תומכת בי, יודעת להקשיב , עוזרת.. ואיך אני יודעת אם אפשר לתת בו אימון? אני אני באמת סומכת עליה ומכירה אותה ויודעת שהיא חברה טובה, אז אני יכולה לתת בה אמון .. בשבילי חברה לחיים היא הכללל , יודעת לעזור ברגעים הקשים, לתמוך לאהוב לתמוך.. ושתיהיה אמיתית איתי.
*
*|
*
*
*
*| מקווה שעזרתי.........
*
|**

spirit noa

New member
:) יאפ

לתמוך לעזור לתמוך חחחחחחחחחח , כניראה שזה מהעייפות שלייייי...... :\ ולתמוך ולתמוך חחחח
מצחיקה שכמותי.......

האחמית

New member
אמממ

אממ חבר\ה אמיתית-מישהו שאני מרגישה טוב לדבר איתו, ושאני תמיד יכולה לסמוך עליו ושאכפת לו\ה ממני.... איך אפשר לבטוח- אמממ אם הבן אדם גם נותן בי אמון אז הרבה יותר קל לפי דעתי... חבר\ה לחיים-אממ לא יודעת?

n o r m

New member
אני מגדיר חבר בתור.....

חבר אמיתי הוא אחד שמדבר איתך ולא סתם שאת רואה אותו, שאת יודעת שאפשר להתייעץ איתו, לשאול אותו. בקשר לאמון זה קצת יותר קשה, אני אישית דוגל בכך שחבר הוא אחד שאת נותנת בו אמון ושאת יודעת שהוא לא יאכזב אותך.... זה לפחות מה שאני חושב

למעלה