יש כישוף כזה

• פותח הנושא yolue
  • פורסם בתאריך

yolue

New member
יש כישוף כזה

יש כישוף מספיק חזק להפוך הומו לסטרייט בבקשה תענו

Evil Gremlin

New member
שורה אדומה למעלה

וואו..תמיד רציתי להיות האחד שיגיד את זה אפשר לעשות ה כ ל... אבל לדעתי בעניין כזה עדיף להשפיע על הבן אדם בדרכים אנושיות יותר, פשוט לדבר איתו או משהו מהסוג

Tatu4Taty

New member
ובכל זאת

אני עדיין סבור שיש גבולות הטעם הטוב. במיוחד כשזה מגיע לעניין שיש סבירות שקשור לגנטיקה, אתה תמיד יכול לכסף את עצמך כדי לכפות על עצמך את זה אבל השאלה היא למה שתעשה את זה והאם אתה באמת חושב שזה מה שיעזור לבנאדם להרגיש טוב עם עצמו. אני באופן אישי חושב שבעניין כזה עדיף לא להשפיע בכלל, מה שהוא אוהב או לא אוהב אלו ענייניו הפרטיים.

למה שמישהו ירצה לעשות דבר כזה?

אם אתה לא יכול לחיות עם זה בשלום אז תלך לטיפול. מחלוקתפנימית אי אפשר לפתור ע"י כישוף כי היא משפיעה על היכולת המאגית. חוץ מזה למה שמישהו ירצה להיות מה שהוא יודע לבטח שהוא לא?

Bartal j

New member
אני מכירה " כישוף" יעיל מאוד והוא

כישוף פסיכולוגי וזה כישוף נפוץ יחסית וגם די פשוט למען באמת אני חושבת שהכל זה בראש, המוח שלנו הוא קופסא חכמה ביותר ולעיתים אנו עלולים "לכשף" את עצמנו בלי כוונה ולהיות מכושפים רק מתוך אמונה.. כאילו נכון שיש פה גם גנטיקה אבל זה תלוי בעיקר. גיל ההתבגרות הוא גיל מאוד מבלבל והזהות המינית לא ברורה בכלל, אתה לא יודע בידיוק מה אתה רוצה , המטרה שלך בחיים לא ברורה ואתה מחפש את עצמך וזה תהליך טבעי שכל אחד עובר את זה בחייו . הייתה לי חברה טובה מאוד עוד מילדות שחשבה פעם שהיא מאוהבת בי והיא לא לסבית היא פשוט רצתה להתנשק איתי סתם בשביל להיות איתי מסקרנות כנראה כי היא חשבה משום מה שאני מתנשקת טוב או משהו כזה אני לא יודעת אפילו למה וגם אני לא רוצה לדעתמה עבר לה בראש באותה תקופה שהיא הייתה "מאוהבת" בי חח כמובן שזה די הרתיע אותי והרחיק אותי ממנה אבל למזלי זה עבר לה ויש לה חבר והכל סבבה עכשיו חחחח.. אבל ככה זה תקופות זה סקרנות , בגיל ההתבגרות לפחות מגיל 13 עם התפתחות הזהות המינית ועד גיל 21 לפחות אתה לומד לעצב את האישיות שלך ומפתח את הזהות המינית שלך בהתאם לתפיסות של איך שאתה תופס את עצמך ואיך שאתה רוצה שאחרים יתפסו אותך... היום זה בכלל לא בושה להיות הומו אני כמירה מלא הומואים מוצהרים שגאים במה שהם ואפילו מתאפרים וזה ממש חמוד דווקא חחחח כאילו זה נטיות מיניות ואפחד לא צריך להתבייש במה שהוא לדעתי כולם לדעתי צריכים להיות שלמים עם עצמם והם לא יכולים לפנות לכישוף כאילו זה תרופת פלא שביום אחד תעשה אותך בנאדם שונה , אם אתה לא שלם עם עצמך אתה חושב שהכישוף יגרום לך שלווה? כאילו שמע אתה מדבר פה על האופי שלך, על כל הזהות שלך האישית ,ועל מה שאתה נמשך אליו ורוצה , זה כל המהות שלך וכל מה שאתה מכיר ,זה בעצם אתה! אז אתה באמת מוכן לוותר על כל זה בשביל המוסכמות של החברה??

Nizzan Cohen

New member
מלאכותי.

כמו ניתוח פלסטי. לא בטוח שתצא שלם עם עצמיך יותר אחריו. הוא יכול להיתפרק. הוא לא חייב להחזיק הרבה זמן. הוא יכול לעלות לך הרבה (כוחות, רגשות). ובסופו של דבר לסביבה עאוד יהיה משהו להגיד על זה :-\. בקיצור - זה יהיה משהו כפוי. לא טיבעי.

RainBird

New member
יש כישוף שהופך חצץ לאבני חן. זה לא אומר שיש לי את הכישורים, הכוח, הניסיון או את היכולת להטיל אותו בצורה נכונה או שאפילו תעבוד. עכשיו בוא נראה את המפרט של לחש שיהפוך הומוסקסואל להטרוסקסואל. אתה לוקח את הנפש, שמכילה את התשוקות, ושובר אותה בצורה מלאכותית ואנושית. לא בצורה טבעית, ומקשר את התשוקה, ואת האהבה (חלקים מרכזיים בה) ולקשור אותה מחדש בצורה חזקה. עכשיו, במידה וכישוף יעבוד, ויחזיק, ולא יצור נכויות נפשיות, האהבה האנושית תהיה מעשי ידי *אדם* וזה משהו לא טבעי. אהבה שלמה למין הנשי לעולם לא תושג, וכל מה שתשאר איתו זה שבר של נפש, ושבר של אדם. אני כבר מאמין שעדיף להיות הומו. בעיקר בחברה מקבלת ופתוחה כמו של היום. ואל תשכח לרגע, שהשופט הכי גרוע שלך הוא אתה עצמך. אני בטוח שיש בך המון יופי במקומות שאתה הכי לא מצפה לו. החיים הם מסע, הרפתקה ארוכה ויפה. לא צריך לתת לשטויות להרוס אותה. ארדן.

איזה חמוד.

סליחה על האמוציות המיותרות, אבל אני איתך ולא רק בגלל שאני בעצמי הומוסקסואל. וגם לי היו זמנים קשים אבל לא הייתי מחליף בי שום דבר. (שינוי התפתחותי כן דרך עבודה עצמית אבל את זה? למי איכפת עם מי אתה שוכב?) מצטער על הגלישה אולי תנסה גם בפורום גאווה

Yali 17

New member
תשמע,

שלום לך יולואה, בשום פנים ואופן, לא קיים דבר כזה. הומו או לסבית זו גזירה שנחתמה בידי שמיים. בדרך כלל היא גזירה שלא ניתנת לשינויי בשום מקרה, גם על ידי תחנונים גדולים, ומטרתה לתקן את חטאי אותו אדם שפגע בחיים קודמים. לפי דעתי צריך לקבל את העובדה הזו באהבה !

למעלה