יש כאן תמונות

j e n n y lopez

New member
יש כאן תמונות

אני רואה תמונות של הסרט הנרקוד ואני לא יודעת אים הם חדשות או לא כי אני לא ראיתי אותם אז תראו ותגידו לי אם הם חדשות או לאhttp://www.jlopez.stopklatka.pl/galeria/film-swd-plan

Efrat44

New member
וואי תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

נראה לי שהן חדשות... בכל מקרה, לא ראיתי אותן לפני זה.. תודהה..

j e n n y lopez

New member
חחח על לא דבר

איזה מזל שההיתי חולה היום ,הבעתי כל היום...חחחחח ועלה לה מלא ולניקול בקושי!!!!!
מגיע לה

Efrat44

New member
חחח כןןן.. שמתי ../images/Emo23.gif...

אני תמיד בודקת בהצבעה אם זה עולה.. ולא האמנתי שזה יעלה, בגלל שתמיד אני מצביעה! ואני מרגישה שאני מצביעה לבד... חח אבל מסתבר שלא.. טוב, ברור שלא רק אני מצביעה
ראיתי שעלה באיזה 100 קולות!! וזה סבבהההההההההההה
תמשיכו להצביע
חח..

j e n n y lopez

New member
חחחח

כמה זמן את כבר בפורום הזה? כי אני חדשה וכאילו אתם לא שולחים תמונות או עושים דברים מעניינים.......חחחח

Efrat44

New member
אני הייתי פה כל הזמן...

אבל יש עוד פורום... שכולם עברו אליו.. אני נשארתי פה.. ואני גם בשני
פשוט כאן
יותר נוח לי
ובאמת אין ממש דברים חדשים כאן, אין תמונות.. ודיי יבש כאן
אבל אני מקווה שזה יסתדר.. ויהיה יותר מעניין בקרוב.. חח

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifבאמת יבש פה...

זה אולי כי אין מנהל ואי אפשר לשים תמונות ושומדבר אז שוב...מי שרוצה להיות מנהל מוזמן וכולם עברו לפורום השני כי המנהל לשעבר של הפורום גרר אותם לשם..וזה מעשה ממש מגעיל מצידו אבל לא נורא חפיף אחרי הכל בזמן האחרון הפורום השפתר והרבה כי פעם לא היו כותבים פה אפילו הודעה אחת ביום ועכשיו כותבים לפחות 10 וזה מראה שהפורום השתפר...נראה שזה בגלל ההצבעות אז לפחות עכשיו יש איזושהי דרך לעיר אותו לחודש ונקווה שהוא יהיה ככה יותר מחודש...

אני אנסה אולי, אבל ברור

שבלי ללכת לת"א לראיון, לזה אין לי כוח, אבל מה אכפת לי לנסות?! אז למי צריך לפנות בשביל זה?

j e n n y lopez

New member
מה?

למה אי אפשר לשלוח תמונות או איך שאתם לא קוראים לזה בלי מנהל?????

בקשר אלי- התחלתי למלא את הטופס

בקשה לניהול פורום, אבל זה ארוך לאללה אז הפסקתי.... חוצמזה שגם ככה לא היו נותנים לי לנהל בלי ראיון אישי שאותו אין סיכוי שאני עושה- קצת הגזימו! ראיון?! מה זה כבר?! בסך הכל ניהול פורום!

GuItAr2

New member
אני מוכנה להיות מנהלת...

אמא שלי מרשה לקחת אותי לראיון...

אה יופי, איך קוראים לך?

את צריכה למלא טופס כזה שיש בו מלא דברים מעצבנים, אבל זה לא כזה נורא, העיקר זה הראיון.....

GuItAr2

New member
אני עברתי את לא לדאוג...

אני רק צריכה להתקשר לאפרת...(שלחתי את הטופס כבר) לקבוע תאריך לראיון... מקווה שיצליח...

למעלה