יש כאן צ´ט בשבילנו.....

יש כאן צ´ט בשבילנו.....

אז למה אתם לא משתמשים בו? זה מעצבן כל פעם לכתוב משהו ואחרי שעה מישהו נכנס ורואה את ההודעה שלך ומגיב ואחרי שעה אתה נכנס לכאן ורואה מה התגובה של הבן אדם... עדיף כבר להיות בצ´ט ולשוחח אבל לצערי אף אחד לא נמצא שמה אז למה פתחו אותו בכלל???

L e s t a t

New member
מי באמת נכנס לצ´אט?

אם אני אראה שיש יותר משני אנשים שנכנסים לצ´אט גם אני אכנס

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifכולם להיכנס../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

בואו נקבע יום ושעה שבו כולם ייכנסו לצ´אט ונדבר..... זה יהיה כמו מפגש פורום אבל בצורה ווירטואילית!! (מכייוון שירדתם מעיניין מפגש פורום מציאותי!!) אז כל מי שמסכים ירשום הודעה עם אצבע מורמת...... כזאת
בנושא ובתוכו שירשום מתיי הוא יכול להיתחבר ומה השעה והיום שהוא מציע..... אני ממש מקווה שכולם יוכלו להיכנס לצ´אט!! "ניאו המקורי"

כולם מסכימים? בבקשה תגיבו!!

שלפחות זה ייצא לפועל!! חוץ מזה.... מה המצב אלירם? למה אתה לא רושם יותר הודעות?

The Spirit

New member
הכל טוב איתי

(מקווה שגם איתך), אני פשוט נורא לחוץ בזמן האחרון, מלט דברים על הראש, ועוד מעט מתחילים ללמוד. אבל אני תמיד בודק הודעות. בקרוב אני מתכוון להעלות כאן רעיון בקשר לדה ז´ה וו- יותר מדי אנשים שאלו, ורק לפני כמה ימים עליתי במקרה על משהו. יום טוב לכולם, אושר ועושר, הרמוניה לכל. אוהב תמיד, אלירם.

חבל שאני לא יכול להיצטרף אליכם....

האמת יש לי מחשב אבל בלי "אינטרנט" אז אני מתכתב אצל חבר שלי, בספריית ובמועצה של כפר כמא ועוד מקומות מוזרים ואני רק יכול להיות כאן עד שעה 7 בערב לא יותר מזה חבל.....אני ממש רוצה להיות איתכם וזה....חבל....אוףףף

../images/Emo26.gifהנני מודיע על............/images/Emo36.gif

הייני מודיע על מפגש צ´אט של פורום מאיגה וכישוף!! המפגש ייתקיים אי"ה ביום ראשון בשעה שקבענו!! הינכם מוזמנים למפגש!! אז תבואו עם הרבה מצב רוח....... (זה נשמע יותר מדיי כמו הזמנה לבר מצווה) אז בקיצור כולם מוזמנים למפגש!!!! אני מקווה שכל חבריי הפורום יגיעו!! הורי החתן הוריי הכלה מאגיה וכישוף

The Spirit

New member
דרך אגב- צ´מעו מה קרה לי היום../images/Emo73.gif

נסעתי היום לתל אביב- לפיתוח קול, ובדרך עליתי על מונית, הנהג אמר שהוא יוצא רק כשיהיו לו שישה נוסעים אז החלטתי לרדת לפני שהוא יתחיל לעשות סיבובים, עברתי למונית אחרת, ובאתי לשלם, וגיליתי שהארנק לא אצלי!!! היו בו 300 שקלים לא פחות אבל קצת יותר!!! נבהלתי כ"כ שלא ידעתי מה לעשות, אז אמרתי לנהג שיוריד אותי. הבנתי אז ששכחתי את הארנק במונית הראשונה, הקטע הוא שהמונית שעליתי אליה בהתחלה היא לא מונית אלא טרנזיט, ואני לא יכול להודיע לתחנת המוניות. לשמחתי הרבה, המונית הראשונה הופיעה פתאום, אחרי שהיא עשתה סיבובים, והנהג נופף לי עם הארנק, והייתה שם גברת רוסייה מבוגרת שמצאה את הארנק, ולא לקחה אותו לעצמה. כ"כ שמחתי והודיתי לה ולאלוהים. מהיום אני אוהב רוסים. תחי הרוסייה שהחזירה לי את הארנק!!!

למעלה