כמה תשובות
כשהמרכזית בהן היא- תתקשרי אליו ותשאלי אותו. זה לא אמור לעלות כסף, וזה חלק מהשירות שהוא אמור לתת כחלק מהטיפול. אני אנסה לענות על מה שאפשר- א. יכול להיות. אמור להיות פג תוקף על הבקבוק. צריך להתקשר למקום ממנו רכשת את המוצר ולשאול. בעיקרון אם מדובר בטינקטורה (מיצוי צמחים באלכוהול) זה אמור להחזיק כשנה. ב. בד"כ מדובר על שלושה חודשי טיפול לפחות, כשעל כל שנה של סימפטומים יש כחודש של טיפול, אבל הגוף שלנו לא צפוי. למוצר מסויים יתכן ותהיה השפעה תוך מספר ימים, אבל זה אומר משהו בעיקר על הגוף והמוכנות שלו, ופחות על המוצר, מה גם שזה לא אומר פתרון שלם, אלא תחילת תהליך מסויים. ג. למה זה לא מספיק? ד. הריון הוא לא זמן טוב לטפל בעצמך. אם את מטפלת בעצמך לקראת הריון, סיימי את הטיפול, ורק אחר כך תנסי להכנס להריון. אני מניח שיש לחץ מסויים, ורצון להכנס להריון, אבל צריך להבין שהריון הוא מצב לא מאוזן של הגוף, וכל נסיון לאזן אותו במהלך ההריון- עלול להפסיק את ההריון. לכן- ודאי שהגוף ערוך ומוכן, בלי להלחיץ את עצמך, ורק אז תנסי להכנס להריון. זה מורכב קצת, אבל אני מקווה שהצלחתי להעביר ולהבהיר את הרעיון... ה. לא מכיר את המוצר שאת לוקחת, אבל שיח אברהם נקרא "ויטקס" ו. לא מכיר את המוצר, אבל כל נטילה של צמחים עלולה לגרום לכל מיני "תופעות לוואי" חלקן חיוביות לגמרי, וכדאי שבשיחת הטלפון למטפל שלך תשאלי אותו ספציפית לגבי הצמחים למה אפשר לצפות (ובאמת שהכל אפשרי). חשוב לי להבהיר שהטיפול אולי יקר (לא מכיר את טווח המחירים שהוא גובה), אבל אם כבר מחליטים על טיפול, אז לעשות את הכל כדי לקבל את הטיפול על הצד הטוב ביותר, מה שאומר גם לוודא שאפשר לשאול את המטפל שאלות גם בהמשך, גם אם הוא נותן את כל העצות שלו במפגש אחד. אני מדגיש בטיפולים שלי שניתן לשאול שאלות במידה ומשהו שאמרתי או העברתי לא ברור, או שיש שאלות שעולות שנוגעות לטיפול. אם כבר שילמת, אז שתקבלי את התמורה המלאה... בהצלחה.