יש כאן מקרה חירום

DeathlessOne

New member
אלו כל להקות הפאוור שאני מכירה...

heimdall turisas dragonforce elvenking (!!!) kamelot rahpsody vision divine at vance dark moor aina dionysus dragonland masterplan nocturnal rites the storyteller sonata arctica celesty domine dragonhammer lorien angra dark at dawn korpiklaani (!!!)​
זהו....

Kfiriboy

New member
אני אמליץ:

שישמע מטאליקה!!!!!!!!! במיוחד את סט. אנגר

זה לא עד כדי כך חור

את מטאליקה אני מכיר:) וגם את איירון מיידן ווויט'אין טמפטיישן ופנטרה והשאר.. ושמעתי את סט. אנגר.. מעליב ביותר(יחסית לאלבומים האחרים של מטאליקה כמובן:) ) תודה:) החבר של שורטי:)

Kfiriboy

New member
רק המלצתי../images/Emo13.gif

סט. אנגר הוא באותה רמה של כל האחרים לדעתי רק שהוא יותר חדש ואם כך...sepultura מומלץ

Blade Of Fire

New member
ומה שלא המליצו

קאמלוט סבן וויצ'ס אלו היו הפאוור. לא פאוור: אפטר פוראבר אפיקה ליבז אייז אורפנד לנד אינפקציה היהודים להקות פאוור ישראליות: דסרט ספלאש

Blade Of Fire

New member
אה כן

בכלל שכחתי את פרויקט נהדר בשם Ayreon שהוא אופרת מטאל. זה נהיה פרויקט של איזה 6 דיסקים שכל אחד מהם מספר חלק אחר של הסיפור (בערך). זו אופרת מטאל, כמו שציינתי, שמערבבת נושאי מד"ב ופנטזיה ומשתתפים בה בעיקר זמרי ונגני פאוור מכל אירופה (כי מחוץ לאירופה אין פאוור מטאל
)

תןדה על ההמלצה

אם לא היינו מכירים אותו כבר בטח היינו סוגדים לך לכל שארית חיינו אבל אנחנו כן... אוי הוא פשוט הכי איכותי אה כן אני מדברת על אריון

Swid666

New member
המממממ

Arwen Blind Guardian Helloween וכאלו שהן לא פאוור: Epica Within Temptation Pain of Salvation Dream Theater

McBlack

New member
אגב, נוער שוליים... זאת לא להקה?

|מנסה להיזכר| מי היה בה?

זאת כן להקה....

נו מהרוקנרול העתיקות האלו, עם אמנים שעכשיו עושים תוכניות אירוח במקום מוסיקה... אני אפילו לא זוכרת איזה שירים הם שרו, ואין לי מושג למה יש לי ת'ניק הזה :)

2LIRONOS7

New member
מגניב שעדיין משתמשים בשם הזה../images/Emo3.gif

השיר הכי מפורס שלהם הוא "ציירי לך שפם" והשיר הפחות מוכר אבל האהוב עליי ביותר, שלהם: "אמסטרדם". הלהקה הזאת ישנה יותר מישו...

McBlack

New member
../images/Emo99.gifאת כה מתמצאת בחומר של דברים

את מרשה לשפחה שלך לעשות לך ילדים?

למעלה