יש כאן מקרה חירום

יש כאן מקרה חירום

טוב אני כותבת בשם מישהו ביישן מאוד :) חבר שלי רוצה המלצות ללהקות פאוור, הוא טוען שנמאס לו מהלהקות שהוא אוהב. הלהקות שהוא אוהב, אם כבר אנחנו מדברים על זה... זה בעיקר נייטוויש, סונטה ארקטיקה, אריון (נו, הפרוייקט הזה...) קמלוט וזהו בערך אתם מבינים, הילד המסכן גר בחור בנגב. כל להקה שהוא הכיר- הוא שילם על כך ביזע ועמל, ואין מי שיעזור לו למצוא להקות חדשות (הוא גם לא שמע על האינטרנט. ילד מערות...) אוקי, עד כאן מה שהוא אוהב. ניסיתי לעזור לו ולהשמיע לו כמה להקות שאני אוהבת. זה לא עזר במיוחד, אבל לפחות אני יודעת מה הוא לא אוהב: בליינד גרדיאן- ההופעה לא זוכרת איזה... קצת קשוח מדי. אבל אולי בגלל העובדה שזה הופעה אדגיי- מוזיקת סוסים מדי אייסד אירת'- "איכככככ פריקים" אופת'- פ'סדר... אבל פריקים מדי כרגע שמענו חצי שיר של אלטריה ואנחנו אוהבים :) אז יאללה, בתור מילונים מהלכים לפאוור (לפחות אני מצפה ממכם להיות כאלו) תתנו לנו ניתוח מפורט של המצב פלוס המלצות של להקות ואלבומים ואפילו שירים!! תודה מראש, וכל שקל יעזור לילד המסכן חחחח

genz

New member
חור בנגב, אה?

אני מזדהה... שינסה dragonforce ו-demons & wizards, וגם manowar ו-iron maiden, שלמרות שהם הבי, אולי הוא יאהב אותם.

איירון מיידן ומנאוור מוכרים

ולא אהובים במיוחד כאן אצלנו בנגב הרחוק ובכל מקרה... לא משנה כמה תחשוב (או תחשבי?) שאתה מזדהה איתו- אתה לא!! הוא גר בחוות בודדים.

genz

New member
לא יודע איפה זה...

אבל אני גר בקיבוץ אורים. ויותר חור מזה, זה מאוד נדיר.

McBlack

New member
כפר תבור../images/Emo11.gifואימא שלי מכירה את אורים

"המקום של השקי שינה, נדמה לי" אז, מה שלום השק"שים שלכם?

genz

New member
השק"שים שלנו מתו ../images/Emo7.gif

היא בטח התכוונה למפעל שלנו...הוא פעם ייצר שק"שים...ובגדים ושמיכות ושאר ירקות מבד....עכשיו רק סמרטוטים...בעע...

RoCKeR121

New member
ראפסודי-legendary tales

האלבום הטוב ביותר של להקת פאוור מטאל האיטלקית הזאת...אלבום קונספט...עדיף לשמוע בשלמותו מאשר שירים ממנו(למרות שלג'נדרי טיילס עצמו הוא שיר טוב גם לבד) הסאונד של ראפסודי הוא טיפה שונה משל הלהקות שאמרת למעלה(סונטה נייטוויש) אבל אחרי שמתרגלים אליו אי אפשר לא להתאהב... אגב גם גות' מטאל יכול מאוד להתאים לו...פנטרה למשל...

*מנסה להבין משהו*

אמרת שגות' יכול להתאים... ואז הזכרת את פנטרה. אפשר להבין מה הקשר?

RoCKeR121

New member
אמרו לי שהם גות'...אני לא כ"כ שומע

אותם...אז האמנתי...חבר אחד שלי שהוא מעריץ שלהם אמר לי שהם גות'...

אז חבר שלך דביל.

פנטרה הם טראש! טראש טהור בהתגלמותו
פנטרה זה אלים!
פנטרה זה "אווו פנטרה תעשו לי ילד!" ולא גות' הומו P: אבל! (כן יש אבל, יש בעיות?!) האלבומים הראשונים של פנטרה היו גלאם או הייר מטאל או משהו בסגנון. גם הומו אבל יותר מגות'... הרבה יותר..

אוקיי אממ כבר אמרו את רוב הלהקות..

לי רק נותר להוסיף את helloween שהם גם להקה מדהימה.. ודיסק... אממ שמעתי רק דיסק אחד שלהם בינתיים והוא KEEPER OF THE SEVEN KEYS PT.2 זה אלבום ממש טוב אז אני ממליצה..

McBlack

New member
אה, שמעתי אתמול אנגרה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

התגובה: יאמ

משום מה אני לא אהבתי אותם

טוב אולי זה בגלל שאני לא משתגעת על האבי, אבל אם כבר אז מנאוור!!

powermetal1

New member
שמעת thrion ו- nevermore ?

(אין בכלל קשר בינהם פשוט שמעתי אותם בזמן האחרון).

למעלה