יש כאן מישהי?

יש כאן מישהי?

אני חייבת לצרוח את זה, כי אני לא מצליחה להשיג את בעלי... אני בהריון!! ולא ידעתי, הרגע הודיעו לי מקו"ח בבדיקה ממש ככה על דרך וללא ציפיות. עד כדי כך לא ידעתי כי קיבלתי "מחזור רגיל" והתבאסתי. אני מקווה שהכל בסדר, הייתי בטוחה שאני לא ואפילו שתיתי פה ושם יין. ויי ויי ויי. אני בהריון!!! אתן מכירות אותי ובקרוב תדעו מי אני.

פלוציקה

New member
איזה יופי, המון המון מזל טוב

ענק

מזל טוב!!!!!!!../images/Emo24.gif

טוב- ספרי לבעלך מהר ותבואי לקבל מאיתנו עוד חיבוקים. המון המון מזל טוב ושיהיה רק בריאות ושיעבור בשקט.
ואל תדאגי בנוגע ליין, כמה כוסיות פה ושם ממש לא משנות.

איילתי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

נו, תכריזי מי את
ולמה בעלך לא עונה כשצריך אותו

אוסנת123

New member
מזל טוב!!!!

מקווה שתפסת את בעלך עד עכשיו! ומקווה לשמוע בקרוב מי את....

אתי@

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gifאיזה יופי ../images/Emo13.gif בבקשה אל

תשאירי אותנו סקרניות יותר מידי זמן

אתי@

New member
אוףףףףףףףףף הרגת אותי מסקרנות ../images/Emo6.gif

עכשיו אני בטח אכנס לכאן כל 5 דקות לראות אם גילית לנו כבר או לא

מסתבר שבעלי ידע ולא הרבה אחריי!

כאילו, באתי הביתה והייתי בטלפון וכל הזמן היתה ממתינה, מסתבר שזה היה הוא ושדקה קודם התקשרו אליו מהקופת חולים להודיע לו, והוא מלא התרגשות התקשר כדי לבשר לי! פשוט המחשב של הקופת חולים "נפל", בדיוק כשהייתי צריכה אותו הכי. אז נתתי להם את מספר הסלולארי שלו, כי ידעתי שיהיה קשה להשיג אותי. אבל בסוף לא עמדתי בפיתוי והתקשרתי אחרי איזה שעה לסניף אחר ושם בישרו לי! אני מקווה לטוב אבל זהירה מאד בציפיות. מבחינת שבוע אני לא בטוחה, התשובה שקיבלתי אומרת משהו כמו HCG=836.

שמופית

New member
אגב, אם את רוצה לדעת באיזה שבוע

את, תכתבי לי את התאריך של המחזור האחרון ואני אחשב לך

אוסנת123

New member
אני הולכת עוד כמה דקות

ואני אחזור לפורום רק מחר בבוקר - ישב לך על המצפון שאני אשאר סקרנית עד מחר בבוקר.....

rona25

New member
יו איזה יופי ../images/Emo13.gif לאט לאט הפורום

נכבש על ידי היריוניות... עכשיו אני גם בסקרנות... מזל טוב!!! ויאללה להיחשף לפנינו

תודה לכל המברכות!

עוד מעט קט (לא היום) זה יהיה רשמי. בינתיים אני מחכה שהרופא יראה מה קורה שם, כי באמת הכל כל כך מוזר בההתרחשות זו. בינתיים אני מודה לכם מקרב לב והולכת לתת תשומי לבעלי שהגיע. מקווה לחזור לכאן אחר כך. שוב תודה!

פלוציקה

New member
אני ממש מתרגשת בשבילך, מי

שלא תהיי... אני מאחלת לך הריון קל ומשעמם... מכל ה-

מזל טוב ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

הרבה מזל טוב, שיהיה לך הריון קל והכי חשוב עם המון המון אושר ומזל טוב
ונו.....מתי תגלי לנו מי את??

למעלה