איזה חדשות מעולות מזל טוב ממש מרגש, וגם מסקרן. שיהיה המון מזל טוב
א אוסנת123 New member 10/12/02 #43 אני קוראת לותיקות הפורום לעשות אלימינציה מול המברכות - מי נותרה????? (אני לא בקיאה מספיק...) יש גבול לכמה ניתן להעמיד אותנו במצב כזה!!!
אני קוראת לותיקות הפורום לעשות אלימינציה מול המברכות - מי נותרה????? (אני לא בקיאה מספיק...) יש גבול לכמה ניתן להעמיד אותנו במצב כזה!!!
R rona25 New member 10/12/02 #45 מצטרפת לקריאה ../images/Emo70.gif יש פה הריונית שזכרונן הפך לקוי (בלשון המעטה) בחודשים האחרונים ואני ממש לא בקיאה בכל האלימינציה ומי שנותרה.... מי זו??????
מצטרפת לקריאה ../images/Emo70.gif יש פה הריונית שזכרונן הפך לקוי (בלשון המעטה) בחודשים האחרונים ואני ממש לא בקיאה בכל האלימינציה ומי שנותרה.... מי זו??????
ה הילית* New member 10/12/02 #44 עכשיו אני מסוקרנת ! שיהיה במזל טוב ובהצלחה ! איזו הודעה מרגשת.... דרך אגב, איך זה שעשית בדיקת הריון בהיעדר מודעות לכך שיכול להיות שאת בהריון?
עכשיו אני מסוקרנת ! שיהיה במזל טוב ובהצלחה ! איזו הודעה מרגשת.... דרך אגב, איך זה שעשית בדיקת הריון בהיעדר מודעות לכך שיכול להיות שאת בהריון?
א אתי@ New member 10/12/02 #59 וזאת גם בטח לא הילה כי גם הם לא רצו עכשיו והיא כל כך מתוכננת ומסודרת, שקשה לי להאמין שזה קרה בהפתעה.
י יעלי2 New member 10/12/02 #55 זה לא אני. נ.ב. להילה והגבר יש רופא פרטי מהתחום, ולכן לא סביר שזו היא. כי היא לא צריכה צד ג´ שיאשר לה, אבל אולי אני טועה. אני חושבת שליקט
זה לא אני. נ.ב. להילה והגבר יש רופא פרטי מהתחום, ולכן לא סביר שזו היא. כי היא לא צריכה צד ג´ שיאשר לה, אבל אולי אני טועה. אני חושבת שליקט