יש כאן מישהו??

אאאאאאאא הצילוווווווווווווווווווווו

האמריקאים השתלטו לי על MTV HITSSSSSSSSS !!! עוד ספיישל VMA אחד אני תולה מישווווווו עכשיו הם עשו טובה עשו הפסקה ושמו את I WANT A FAMOUS FACE בראד פיט.. וואי כמה פעמים ראיתי את זה..... מפחיייייידדדדדדד!!!!!! אמאלה מראים שם דברים מזעזעיםםםםםםם בעעעעעעעעעעע לא יודעת למה אני רואה את זה בכלל אמאלה מה עבר על הערוץ??? איפה הפופ? איפה השירים שלי?? בעעעעעע תעשו משווווווווווו משעמם לייייי

שומדבר לא רע בהם

אבל המוזיקה הכי שווה *לדעתי לפחות* זה דפנטלי ב UK & IRELAND שזה בערך מה ששודר בהיטס עד המתקפה של הספיישלים על הVMA אמאלה הם נסחפוווווווו ויאפפפפ הבראד פיט מפחידדדד ואממממ.. הם נשארו די מכוערים ודי לא דומים לבראד פיט גם אחרי הניתתוח חחחחח

חחחחח ראסמייייייי

ועוד הדבר הזה עלה להם כמה עשרו אלפי דולריםםםםםם בזבוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ואמאלההההההה התוכנית הזאת חולניתתתתתתת מה יוצא להם מלהראות אך חותכים אותם בניתוח??? בעעעעעעעעעעע

אשכרה חולנית.. זה מסריח..

כאילו הם מראים למה כדאי או למה לא כדאי לעשות ניתוחים פלסטיים?? בכל9 אופן אני בחיים לא יעשה כאלה ניתוחים מסריחים..

לא מרגישים כלום זה לא משנה

אבל בראשמימה באמת יוצא להם מלהראות את זה??? ייייאאאאאאאאאקקקקקקקקקקק

לא עברנו על זה פעם??

המחשב שלי הוא מהמחשבים העקומים שלהכינס לצאט זה יותר מדי בשבילם חחח

לא סיפרתי לך?? בסוף אין לפטופ חחחח

אבא שלי הזמין או משו ובסוף לא יודעת איך נגמר הדגם שהוא רצה *as in הלפטופ הזול חח* מגיע להההה חיחיחי עכשיו הטירוף החדש של האחות המעצבנת שלי זה הדי וי די הנייד.. שלא נדעעעעע ונדנדתי לאבא והוא לא הצליח לתקן בעעעעעעע

איזה בעסה... כנסי לאיזה פורום תמיכה

טכנית או משו.. ושתהיה בריאה אחותך מה היא מבקשת..

קיים כזה פורום??

חח שתבקש עד מחר היא עד עכשיו לא קיבלה כלום חחחח התיאוריה של אבא שלי לזה: כמו שאת אוהבת חו"ל אחותך אוהבת מוצרי חשמל... השאלה שלי היא: למהההההה??? כאילו מה יש לבן אדם כמו אחותי שלא יוצא מהבית לעשות עם דיוידי נייד?? *תתעלמו מהעובדה שיש לנו בבית סך הכל 4 דיסקים של DVD.. והכל של ווסטלייף WOOHOOO חמישי בדרך חיחי יש עוד 2 אבל זה וידיאו... בגיויגי יותר כיף לראות לוידיאו כמעט נקרע הסרט של הקטת חחח* דפוקה זאתי...

קיים.. קיימים עוד כמה פורומים בנושא

יש אפילו פורום שיעורי בית..ומחפשים בשבילך.. כל מיני.. ובאמת מה יש לילדה בת 12 לעשות עם דיוידי נייד..?

בעיקר דאווינים

וואלה יש?? אני יחפש מחר.. למרות שלא נראה לי שיש מצב שמשו יציל תמחשב המסכן שלי אבל שווה לנסות :)))) יאללה אני זזתיייייי רק דיברנו על DVD והDVD שלי קורא לי חיחי אני רוצה לראות תמדהימים שליייייי+המחשב איטי ברמות בעעעעע לילה טוףףףףףףףףף

למעלה