נסחפנו ...
תראו שינכם !!!!!!! אני חושבת שקצת נסחפנו עם הקטע ... אני חושבת שמה שנאמר פה נכתב מפני שזה מה שבני נוער בני 18 מרגישים לפני הגיוס ....המון צפיות , לחץ ותיסכול ... אם אתה לא חושב שאני צודקת זו זכותך כי זה מה שאני מאמינה בו , אני חושבת שמסגרת צבאית אשר מביאה לי אפשרות לפתוח דלת חדשה ולהעניק לה את כולי ואני אומרת את כל ה- 100% , תוכל לתת לי בחזרה בכך שתתחשב ברצונתי וביכולתי . תראה , כל יום שעובר אני לא מפסיקה לחשוב על כך ...עוד 3 חודשים גיוס ... והראש מתחיל לשאול כ``כ הרבה שאלות ... ומרגישה את הצביטה בלב אם זה שווה בככל להתאמץ ...אני רוצה להאמין שכן ! שמרבית הניסיון שרכשתי בקורס יעזור לי בתחום הצבאי ... אני חושבת שהפחד הכי גדול שלי הוא לדעת שמה שרכשתי במשך שנה וחצי בקורס ייעלם פיתאום מהיום שאלבש על עצמי את המדים ...ואין לי כל ספק שאתכזב . צריך לקחת בחשבון שהמסגרת הצבאית אינה מוגדרת כמוסד חינוכי כגון בתי - ספר , מכללה ואונברסיטה אלא היא מסגרת המחנכת לערכים של אהבת המולדת , המורשת וכ`ו ... מסגרת אשר הציונים לא באים לידי ביטוי בה אלא ע``י מה שיש לאדם להציע מהכיון המנהיגות , אחריות , מוטבציה יכולת חשיבה דברים אשר לא מיושמים ככ בחיי היום יום ומשמשים כאשר אתה עובד עם קבוצה מסויימת בתנאים בלתי אפשריים כאן המושג - `` אדם `` נכנס לתמונה ואני חושבת ( בהבדל אליך ) שיש להאשים את צה``ל בזה , שלעיתים מאוד קרובות לא מתאים את רצונתיו של המתגייס . תראה יהיה אשר יהיה המחשבות אללו לא ישתנו בי ואני מקווה שיהיה בסדר אני מאמינה שבעד עבודה קשה באה התמורה ....והיא תגיע ! אני מקווה שלא תאבד עימי קשר ותוכל יותר לספר לי על עצמך ( אם מתחשק לך ...)אני אשמח! דרך אגב מאיזה קיבוץ אתה ?...