יש כאן ירושלמיות?

מירמיס

New member
יש כאן ירושלמיות?

טוב, אז אני ממש בתחילת הדרך ואשמח לקבל המלצה על רופא נשים/פוריות (מאוחדת) בירושלים ועל פיצוחיה.

מרגנית2

New member
יש כאן כמה ירושלמיות

לגבי מאוחדת אני לא יודעת כי אני בכללית. בנק זרע - אני ממליצה על הדסה הר הצופים. שניה אחפש את מספר הטלפון.... ד"ר רות הר ניר 025844707 אולי תשאלי אותה על רופא מומחה לפוריות שגם עובד בהדסה וגם במאוחדת - זה יהיה לך סידור נוח. אני עשיתי שם את ההזרקות פרטי. להשבחה קיבלתי ט.17. בהצלחה

מרגנית2

New member
בכללית דורשים שתרוצי עם המבחנה

לקופת חולים ושם מזריק לך את הזרע אחד הרופאים שנמצא שם במקרה. הריצה הזו לקחה לי שעה בערך לפעמים יותר. וגם הרופאים שם לא מומחים בהזרקות אז היו כמה פאשלות. הזמן שעובר מוריד את איכות הזרע וגם מעלה את רמת העצבים... ואת מתארת לך איך זה לנהוג ולחצות את כל ירושלים עם מבחנה יקרה בחזיה..

dafi1

New member
אני לא מכירה את נושא הכללית או

ירושלים, אבל גם מכבי מממנת רק זרזועים במרפאותיה, ורבות מהבנות לקחו את המנות בתרמוס מתל השומר, לדוגמה, למרפאות ברמת גן או אחרות, וזה לא נשמע כל כך נורא מפיהן (נשמעו אפילו, פה ושם, סיפורים משעשעים מאד על ה"ילדים" שנוסעים באוטו בדרך לזרזוע...
). לפעצים, אופן לקיחת הדברים קובע מאד את מהותם.

מרגנית2

New member
אכן

לא נעים. ולכן לאחר לא מעט ריצות כאלה החלטתי לשלם 151 שח נוספים עבור הזרקה בהדסה. שם מזריקים רופאים מתמחים. אבל הם עושים את זה הרבה. יש שם רופאה מקסימה אחינועם. ממליצה לך עליה להזרקה (אם היא עדיין שם). שוב אני לא יודעת מה קורה במאוחדת. אולי הם קלים יותר עם ט.17.

אילת 11

New member
זרע מושבח

צחזיק מעמד זמן ארוך מאוד ( 2 שעות ויותר ) הנדידה איתו ברחבי העיר לא כיפית אבל לא מורידה מאיכותו.

nina39

New member
איכות הזרע אינה נופלת שעות רבות כי

הזרע נתון במבחנה-למיטב זכרוני מחומר פלסטיקי-בחנקן נוזלי בתוך תרמוס! בחנקן הנוזלי הזרע מוקפא. וזה ממש לא נורא.

אילת 11

New member
ויעידו על כך

ילדי הפורום הרבים שנולדו אחרי שהזרע נדד מתל השומר לרמת מרפא

דבורי

New member
אני ירושלמית

אבל את רוב הטיפולים עשיתי דוקא מחוץ לירושלים. בכל אופן, נדמה לי שהשמות המובילים הם פרופ' הורוויץ, פרופ' סימון, פרופ' לאופר. הפיצוחיות נמצאות בשתי ההדסות. עד כמה שאני זוכרת הקשר בין מאוחדת לעין כרם הדוק יותר, אבל גם אם אני זוכרת נכון זה לא מחייב - אפשר ללכת גם להר הצופים ולקבל את הטפסים המתאימים. אני מציעה שתתחילי בקביעת תור אצל אחד ממומחי הפוריות ב"הטורים" (מרפאת הפוריות של הקופה), ולאחר המפגש והתיעצות שם תחליטי הלאה. שמעתי דברים טובים על הר הצופים.

מירמיס

New member
שוב תודה, אבל...

למה מחוץ לירושלים? יש סיבות להעדיף קבלת טיפולים במקום אחר? אשמח לדעת מה היו השיקולים.

דבורי

New member
אין סיבה

בזמן הטיפולים לילד הראשון (לפני 7 שנים) בשתי ההדסות לא הסכימו לטפל בזרע מיובא מחו"ל, ומכיוון שאני התעקשתי על כך נאלצתי ליסוע לטיפולים באסף הרופא. בסיבוב השני כבר לא היתה בעצם סיבה להתעקש (בעין כרם כבר הסכימו לקבל את המנות מאסף הרופא), אבל אני כבר הייתי מרוצה מאסף הרופא בסיבוב הראשון ושמרתי להם אמונים.

נונה me

New member
היי מירמיס גם אני ירושלמית

אני מטופלת בהדסה עין-כרם, לא ידוע לי על מאוחדת אני בכללית, מאחלת בהצלחה נונה

למעלה