יש כאן אנשים מהאגודה?

lirlurim

New member
יש כאן אנשים מהאגודה?

או כאלה שתומכים בה? מקורבים אליה?

lirlurim

New member
לא מציק לך שהעסק שם רקוב מהיסוד?

אתמול התוודעתי לעובדה שהאגודה ביטלה את הבחירות השנה! הייתי בהלם ששמעתי את זה אם זה נכון, זה פשוט המהלך הכי ביזיוני ששמעתי עליו. בנוסף, שלחתי מייל ליו"ר האגודה, לסגן שלו ולאחראי על נושא התרבות (ללא קשר לבחירות) ונתקלתי בהתעלמות מוחלטת. בושה וחרפה.

lirlurim

New member
אבל לפחות

יש פה "נציג" של האגודה שיוכל להסביר לי את ההגיון של להיות חלק ממנה (מלבד התגמול החומרי שכרוך בזה). אני רוצה לקוות שאנשים שלוקחים חלק באגודה יכולים להסביר את המהלך הזה...

deathcaster

New member
צר לי

אבל תגמול חומרי לסטודנט שאין לו מקורות הכנסה אחרים זה הגיון בריא מאוד.... לא ? לא צריך סיבה אחרת....

lirlurim

New member
ממש לא מספיק.

בהקצנה, תגמול כספי אפשר לקבל גם מסחר בנשים. שמעתי שזה פול כסף. למיטב ידיעתי, כדאי לעשות כסף בדרכים ראויות, או לפחות להיות שלם עם הדרך שבחרת. אם החבר'ה באגודה מתנהגים כמו שהם מתנהגים, יש בעיה. לענות או לא לענות למייל של סטודנט היא לא פריביליגיה שיש לאנשי האגודה. זו חובתם.

deathcaster

New member
אני חושב שאתה קצת מגזים

עובדה: עבודה באגודה = משרה חוקית עובדה: סחר בנשים = פלילי שאלת מחקר: איך אתה יכול להשוות בין השניים - נשגב מבינתי ? טענה: בעולם אידיאלי חברי אגודות סטודנטים יעשו זאת על טוהרת הרצון לקדם אינטרסים של סטודנטים. עובדה: העולם בו אנחנו חיים לא אידיאלי. טענה: ישנם אנשים שעובדים באגודת הסטודנטים למטרת שכר בלבד במקביל להיותם סטודנטים מסקנה: לעבוד באגודה לצורך משכורת = זה מספיק. אני מרגיש שיש לך זעם עצור ורב כנגד אגוד הסטודנטים (וזעם אצור כנגד מיליון דברים אחרים אם כבר), האם תוכל לשתף אותנו ברגשותיך ומקורם כלפי האגודה ? אולי זה יקל עליך...

lirlurim

New member
עובדה:

כדאי שתפסיק לחפור בצורה לא עניינית. נראה לי שמה שהסברתי היה פשוט: שלחתי מייל ליו"ר האגודה, לסגן שלו ולאחראי על ענייני התרבות ואף אחד מהם לא ענה אפילו. זה לא ראוי בשום קנה מידה. עוד עובדה שכדאי שתדע: למדתי בעוד מוסד מלבד אוניברסיטת חיפה ושם אנשי האגודה מתייחסים לסטודנטים. הם לא חייבים להסכים איתך או לקבל את דברייך אבל הם לפחות עונים. כך שלא ביקשתי עולם אידיאלי. הפלא ופלא, סחר בנשים ימשך, המצב באוגנדה ימשיך להיות מעורער וספינות של סומליים עדיין יטבעו בלב ים בניסיון לברוח למערב. ולמרות המצב הלא אידיאלי הזה, יו"ר האגודה יכול להחזיר מייל, בכבודו ובעצמו. נשמע מופרך, אה? אכן יש לי זעם כלפי אנשי האגודה. ונחש מה? גם לשני השותפים שלי שנמצאים באוני' כבר 4 שנים, וגם לחבר'ה שלומדים איתי. הם פשוט כבר התייאשו. ועשה טובה, תשתדל לא להשיב כי אין לי כוח לעובדות ולמסקנות שלך. ממש שיטות מחקר למתקדמים. שלום.

deathcaster

New member
תגובה

זה פורום חופשי, ואתה לא תגיד לי למי להגיב ולמי לא, ובינתיים כל מה שטענתי - הצדקת אותי, אז מה אתה מתלונן ? אגב- אם כבר חפירות - תספור הודעות שלי ושלך בפורום - אתה יכול לנהל את נתיבי איילון.

bwp

Member
זה קשור לשליטה ולהיות חלק מההמון

אנשים יודעים שהם יבחרו אם הם נטו ואוהבים להרגיש שליטה,כח,חלק מההמון וכאלו שיהיה להם משהו לכתוב בקורות חיים. נציגי חוגים לא מקבלים משכורת ככל הידוע לי.

amitk80

New member
אני אתן לך הסבר מאיך שאני מכיר את הדברים

במקרה גם שמעתי על זה היום קצת דיבורים בנושא. אני אשאל שאלה כזאת, מצד אחד נכון שאמור להיות תהליך דמוקרטי ובחירות אבל האם קמו אנשים להתמודד נגד נטו בבחירות האחרונות? מה הטעם בקיום בחירות כאשר יש רק נציג אחד שמתמודד על חוג מסוים ובמילא אחוזי ההצבעה לא יהיו גבוהים? כל דבר כזה משמעותו כסף. לא היית רוצה שהכסף שיחסך ילך למקומות טובים יותר? אני לא תמיד מצדיק את אופן התנהלות הדברים אבל הבעיה שאין אלטרנטיבה אחרת וכן יש נציגים שעוזרים לסטודנטים.

TheBigBrother

New member
יש מצב שנציגי האגודה קצת סנובים

ולא מתייחסים לעמחא לפעמים אבל כל פעם שזה מפריע לי אני נזכר שאונ' חיפה היא האונ' היחידה עם חוק ויתור....

lirlurim

New member
לא מתייחסים לעמך?

לא נראה לי שיש אנשים שהם יותר עמך מיו"ר האגודה...

stkachov

New member
לפי דעתי

רוב מי שנמצא בתפקידים הבכירים באגודה עושה זאת כי יש לו שאיפות פוליטיות או קרייריסטיות שהוא מעוניין לקדם באמצעות עבודתו באגודה. סתם לדוגמא: יו"ר האגודה הנוכחי - נבחר למועצת העיר חיפה. אני בהחלט חושב שזה שיקול מרכזי של מי שנמצא בתפקידים הבכירים באגודה. לעומת זאת, נציגי החוגים הם באמת מקסימים ברובם. הם דואגים ומנסים לעזור, והתגמול שלהם הוא לא בהכרח ראוי. נכון, שגם לחלקם יש שאיפות אולי להתקדם בתוך האגודה לתפקיד בכיר בהמשך, אבל לפחות הם עושים משהו עכשיו, וראויים לתודה. ובאופן כללי... לא סתם אמרתי ברוך הבא לאונ' חיפה. גם אני כמוך למדתי במוסד אחר, ובו אגודת הסטודנטים עשתה פי 20 למען הסטודנטים, מאשר האגודה שלנו. יכול להיות, שמי שלא ראה דברים אחרים מעולם, משוכנע שלא לענות למיילים זה בסדר, וככה אמורה להתנהל אגודה וזה בסדר.

חשוב לי לומר

שנושא ביטול הבחירות היה נושא מאוד מאוד בעייתי. הרבה מאוד חבר'ה התנגדו לזה והיה דיון מאוד גדול בנושא. בסוף הגיעו להחלטה שעדיף לא להוציא 100,000 ש"ח על יום בחירות ולהתפשר ככה שיהיה ייצוג לכל התאים במועצה.

למעלה