אני אומרת שרוע לא קשור לדת..פשוט אנשים צריכים לדעת להיות מוסריים
L LuNa MaJnUnA New member 19/9/05 #24 אבל הדת האדוקה לגבי מי שבאמת מאמין - מחזיקה את האנשים הלא מוסריים בגבולות שלה.
B Bardug0 New member 19/9/05 #27 הוכחת בדיוק את מה שאמרתי גם אתה היית רוצה שיגידו לך "סתום ת'פה" או שיזמינו אותך להתנצר וללכת למדינה אחרת ? כנראה שלא. אבל אתה כן עושה את זה לאחרים. העיקר שאתה אוכל את הבשר הכשר שלך. אם זה מה שלדעתך הופך אותך לאיש יותר טוב, שיהיה לבריאות.
הוכחת בדיוק את מה שאמרתי גם אתה היית רוצה שיגידו לך "סתום ת'פה" או שיזמינו אותך להתנצר וללכת למדינה אחרת ? כנראה שלא. אבל אתה כן עושה את זה לאחרים. העיקר שאתה אוכל את הבשר הכשר שלך. אם זה מה שלדעתך הופך אותך לאיש יותר טוב, שיהיה לבריאות.
ל לולו המשוגע New member 18/9/05 #14 היי היי../images/Emo60.gif יש הרבה שדווקא כן מבינים שדרך ארץ קדמה לתורה ^^ אבל אתה צודק, יש כאלו שכל כך פנאטים כלפי הדת, עד שהם נטשו ערכים בסיסיים בדרך. וזה.. זה חבל.
היי היי../images/Emo60.gif יש הרבה שדווקא כן מבינים שדרך ארץ קדמה לתורה ^^ אבל אתה צודק, יש כאלו שכל כך פנאטים כלפי הדת, עד שהם נטשו ערכים בסיסיים בדרך. וזה.. זה חבל.
מ מקסים המשוגע New member 18/9/05 #18 אה?! WTF?! ../images/Emo4.gif יש אנשים נורמליים יש שלא...זה מה שיש לי להגיד... ולפי דעתי זה לא המקום להתלונן בו....=.="
אה?! WTF?! ../images/Emo4.gif יש אנשים נורמליים יש שלא...זה מה שיש לי להגיד... ולפי דעתי זה לא המקום להתלונן בו....=.="
H Hallucinate New member 18/9/05 #22 חמודה שלי אם פ"ת הייתה מקום תרבותי, לא היו פה 20,000 שירשורי תלונות על אין מקומות בילוי/ גזענות. הייתי מסיים במשפט מ"דירת המצויירים" אבל הוא יצחיק רק אותי בטח.
חמודה שלי אם פ"ת הייתה מקום תרבותי, לא היו פה 20,000 שירשורי תלונות על אין מקומות בילוי/ גזענות. הייתי מסיים במשפט מ"דירת המצויירים" אבל הוא יצחיק רק אותי בטח.