יש!!!יש!!!יש!!!

HarlequinGirl

New member
הם כאלה מבאסים

כאלו יש אנשים שממש מחכים לזה ומזה להודיע כ"כ קצת זמן לפני?

את צוחקת עליי?../images/Emo4.gif

צודקת, סה''כ בעיות בריאותיות. אמנם לא משהו רציני, אבל הם רוצים להביא 100% מהם, לא כמו כמה אמנים ולהקות אחרות.

את צוחקת עליי?../images/Emo4.gif

צודקת, סה''כ בעיות בריאותיות. אמנם לא משהו רציני, אבל הם רוצים להביא 100 מהם, לא כמו כמה אמנים ולהקות אחרות.

simsimit

New member
למה את כ"כ כועסת?!../images/Emo192.gif

מה את מעדיפה, לללכת להופעה כרגיל ולשמוע אותם שרים זוועה ונראים זוועה ושחס וחלילה אחד מהם יתמוטט או לחכות עוד שבוע שבועיים ולראות אותם במלוא המרץ נותנים את כולם ועושים הופעה מדהימה שתצאי משם בפה פעור? צריך להבין אותם, הם רוצים לתת את המיטב מעצמם ובגלל זה הם מתאמנים שעות רבות כדי להישמע טוב, כי למען האמת שמעתי אותם בכמה הופעות שהיו להם והם נשמעים זוועה, ממש לא טוב, וזה קצת מאכזב. הם בטח נורא עייפים מכל החזרות או שהם רוצים לעשות משהו מיוחד ובגלל זה הם צריכים לדחות את ההופעה, רק כדי שהמעריצים שלהם יתלהבו ולא ההפך..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אין לי כוח לקרוא את התגובה

אבל בואי נגיד שלה יש סיבה מוצדקת לכעוס!! היא, יאנה בשמה, טסה עד צרפת.. לפני 11 חודשים.. סבלה שם שבוע! בסופ"ש הגיעה לאולם, עמדה בתור ומה גילתה??? פתק מונח על הכניסה לאולם "פוב לא יכלו להגיע. ההופעה בוטלה" ככה?? בשביל מה היא טסה וביזבזה כלכך הרבה כסף?!!? פעם שנייה שהם מבריזים מהופעה וזה כבר מוגזם!

simsimit

New member
הם לא מבריזים../images/Emo192.gif

להבריז זה לא לבוא לפגישה שנקבעה ולא להודיע כלום. הם הודיעו, אני לא יודעת כמה זמן לפני שההופעה הייתה אמורה להתקיים אבל הם הודיעו, ונכון, זה לא כ"כ יפה אבל כמו שכתבתי בהודעה הקודמת מעלייך, אני מבינה אותם, למה הם דחו.

HarlequinGirl

New member
חח תודה שאת דוברת בשמי P:

הממ כזה לאיודעת זה נראה שסתם אין להם כוח. גם אני לא מאמינה לקטע עם הדרכון. חח נראה לי סתם הם לא באו כי זה מכרו מספיק כרטיסים.
~מחכה שיתנפלא עלי~

S h A y K i

New member
זכותם

לדעתי הם קורעים את התחת בשביל המעריצים ועובדים קשה בשביל להישמע ולהראות טוב והם כ"כ מתאמצים, ומגיע להם לקחת חופש מהעבודה שלהם ולעשות מה שבראש שלהם. למה את מקטרת? לדעתי הם לגמריי צודקים והם בכלל לא צריכים לחשוב על המעריצים אם הם עד כדאי כך מותשים ועייפים ופשוט לקחת חופש לעצמם וזהו.

DesertSky

New member
כמו שהם אמרו

זה בעיה בריאותית ..כנראה אחד מהם לא מרגיש מספיק טוב כדי להופיע או משהו כזה אנע בטוחה שזה לא בכוונה כי סתם נמאס להם או שאין להם כח להופיע..הבריאות חשובה יותר.

אתן יכולות להפסיק להציף?

באמאשלכן, אתן פותחות שרשורים על דברים לא חשובים בכלל, קשה לנצל"ש? אני בטוחה שספיר לא יושבת כל היום מול הפורום ומחכה להודעות שאפשר לשרשר.

למעלה