יש!!!יש!!!יש!!!

הוו../images/Emo9.gif

לאב יה!
נראה אותך מחר. :]

KNS

New member
הם לא ביחד..

בגיליון של ראש1 מתאריך ב-7.3 יש כתבה על אשלי ופיט (במדור "פופקורן")שאומרת: ---הממצאים שלנו מעידים על כך שאשלי סימפסון ופיט וונטז מפול אאוט בוי כבר לא ביחד, למרות השמועות על מיני קאמבק. מספרים שאשלי ניהלה לאחרונה רומן קצר עם גולש הגלים המפורסם קלי סלייטר, והיה להם מאוד כיף ביחד. "אשלי נפשה בהוואי בחודש שעבר וחיפשה לעשות קצת כיף בשמש. זה בדיוק מה שהיא מצאה אצל קלי" ,מדווח מקור מהימן. "הם השתובבו במשך כמה ימים ונותרו ידידים טובים". אותו סלייטר , אגב, מסתובב בימים אלה עם קמרון דיאז. רוצים לדעת מה היה לפיט להגיד בנושא? דפדפו קדימה למדור "לא רק פופ"--- (ואז במדור "לא רק פופ" יש את התגובה של פיט) ---בהמשך לידיעה המסעירה שלנו במדור "פופקורן", על סוף הרומן בין אשלי סימפסון לפיט וונטז מפוב, הנה גם הצד השני של המטבע. "אולי היינו יכולים להיות בני זוג ביקום אחר, אבל לא בשלנו", אמר הבסיסט השרמנטי (עוד דבר נכון שהם אמרו חח) בראיון. "אני נמשך לבנות יצירתיות וקרועות בשכל. למזלי לא חסרות כאלה בלוס אנג'לס". רגע, אתה רומז שאשלי לא יצירתית וקרועה?--- ועכשיו גיליון של ראש1 מתאריך 28.3 כתבה על אשלי במדור "פופקורן": ---יש כאלה שמוכנים להישבע שאשלי סימפסון מצאה לעצמה בחור חדש (כן, עוד אחד). מדובר במפיק מוזיקלי העונה לשם צ'אד הוגו, ואולי תכירו אותו כשותפו של פארל וויליאמס לצמד הנפטונז. אשלי וצ'אד נצפו לאחרונה מבלים בכל מיני מקומות ברחבי לוס אנג'לס ו...נו, אתם כבר יודעים את ההמשך. כצפוי, ההכחשות מהרו לצוץ: "אשלי וצ'אד בסך הכל עובדים יחד על האלבום החדש שלה והם לא יותר מידידים טובים. אין ביניהם שום דבר רומנטי", אמר נציג מטעמה של הזמרת. ככה הכל מתחיל, אתם יודעים...--- תגובת העורך (אני כאילו חחח): אשלי כבר הספיקה להסתובב עם שני בחורים מאז, ופיט גם אמר שהם לא ביחד סוף חודש הקודם. אז מן הסתם הם לא ביחד. אמרתן כאן בפורום שהם נפרדו וחזרו ונפרדו וחזרו אז בכתבה הראשונה זה היה ה"קאמבק" שהם דיברו עליו שהיה לפני חודש כבר... סיום תגובת העורכת חחח..

simsimit

New member
אם הם לא ביחד..../images/Emo192.gif

אז ממתי התמונות האלה? הרי כתבו פה שהן תמונות חדשות וטריות..מי הטועה?

mili2828

New member
נכון את צודקת

יש תמונות חדשות שלהם (דאא יש פה קישורים בפורום) אבל ראש 1 ידועים גם כשקרנים.......... לכו קראו מעריב לנוער

o DaNiEl o

New member
האתר מעריצים של פיט../images/Emo69.gif

רשום שזה תמונות חדשות
מתחילת החודש בערך, אבל זה עדיין נחשב משו
כי מאז לא שמו תמונות.

הם ביחד,האתר הזה הוא הכי נכון--->

זה לפני כמה ימים והאתר הזה ממש טוב!!! התמונות האלה מיום שבת שעבר....

simsimit

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo192.gif

או.קיי, מקווה שתוכלו לעזור לי.. שמתי את התמונה שלי באמטיוי, לתחרות, ועכשיו אני לא מוצאת את זה, איפה לעזא** התמונה? הרי צריך לשלוח לחברים שידרגו אותה? אני לא מוצאת איפה זה נמצא, מישהו העלה ומצא? או שפשוט יודע? תודה לעונים!

simsimit

New member
מישהו?! בבקשה, זה ממש חשוב!../images/Emo192.gif

אם מישהי יודעת איפה התמונות נמצאות אחרי שמעלים אותן אז בבקשה שתתן לי קישור או משהו לזה. תודה לעוזרות!

o DaNiEl o

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בעוד חמש דקות ב-MTV2

שתי תוכניות ברצף עם פוב

DesertSky

New member
../images/Emo207.gifפיט מגיב על השמועות:

בגלל שהם דחו את התאריכים לסיבוב הופעות היו המון שמועות שהלהקה מתפרקת וזה עכשיו פיט מגיב לשמועות: "No one has left the band, no one is dead, and no one is going to rehab,"I need that as a big pull- quote, man, because everyone thinks that. It's the danger of language and the danger of the times we're in. "It's a health issue, but not a health issue that anyone needs to worry about," he continued. "It's not life-threatening, it's more about being overworked and worn down. I know a lot of kids were freaking out when we said it, but I wanna say as loud as I can that it's nothing serious." בעיקרון הוא אומר שאף אחד לא עזב את הלהקה ושזו רק בעיה בריאותית של יותר מדי עבודה ושזה לא משהו רציני ואין מה לדאוג.

למעלה