יש ימים....

יש ימים....

שאנחנו מוקפים בחברים ואז פוגעים ומזלזלים באחרים, יש ימים שאנחנו כה בודדים ומצטערים על האובדנים. יש ימים שבבוקר הכל שחור ובערב הכל ורוד ויש ימים שהצבעים מתחלפים. יש ימים שאין צלצול של טלפון ויש ימים שלא רואים את הבית מבילויים. יש ימים שחורים,לבנים,אפורים רק שלא נשכח מי הם באמת החברים הקרובים,האמיתיים.

טאKילה

New member
יש ימים..../images/Emo24.gif

יש ימים של שמחה בלב חברים עוטפים מפרגנים. יש ימים עם תחושת לבד הפנים נפולות החיוך שרב יש ימים ויש ימים... יש ימים אפרורים קודרים ירח עקום כוכבים חוורים יש ימים של שמים כחולים אור של שמש מוזהבת זורחת. לך חבר יקר מחר יאיר השחר.

יש ימים...../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

שחברים טובים מאכזבים, יש ימים שפוגשים חדשים, שמעלים חיוך על הפנים ועושים לנו טוב בפנים, יש ימים שקמים בבקרים אחרי לילה עם כאבים, והגב תפוס מהצוואר עד התחתונים, או לחילופין, קמים, והריח בבוסתנים, מטריף את החושים, והצבעים בוהקים, בכל מיני גוונים, שמים כחולים, ואין טיפת עננים, הכל אומר שירה, איזה כייף להיות חלק מהבריאה... לילה... מכורה לאהבה.

kfireli

New member
למכורה המתוקה

למכורה המתוקה כך מתחרז לי אני איני משורר אך אני אוהב את השיר הזה באהבה אלייך של שרית חדד כשהלב בוכה כשהלב בוכה רך אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי....... מוקדש למכורה לאהבה באהבה ובההרצה על שירה הנפלאים

כפיר...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo142.gif

תודה על השיר הנפלא, ועל הערצה, גם אם לא משורר אתה, ליבך מלא אהבה, וזאת תכונה שאין שני לה, והרבה חסרים אותה, ומה חשבת...שאני כן משוררת, ממש לא, אולי קצת חורזת, הלואי והייתי...
והיכן אתה?? ללכת לישון בלי הלילה טוב שלך, זה קשה... מכורה לאהבה.

kfireli

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo24.gifלמכורה המתוקה

צודקת לא אמרתי לילה טוב ואיתך הסליחה אני עכשיו הולך לישון מוקדם כי אני צריך להיות ב 6 בבוקר בעבודה שלך כפיר

kfireli

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo96.gif../images/Emo16.gif|ילמכורה המתוקה

עכשיו 23.30 ואני הולך לישון היום בשעה 20.00 עשיתי מסג והיה כיף לא נורמלי מחר יום חמישי אני אוכל להשאר עד מאוחר כי אני לא עובד ביום שישי מקווה שנוכל לשוחח בצאט ומחר שוב אקרא שירים נפלאים שכתבת ולא רק אני אומר זאת התגובות כאן נפלאות לגבי שירייך המשיכי כך אוהב אותך ו.... שיהיה לך ערב הכי מקסים שיכול להיות ואם תלכי לישון מוקדם שיהיו לך חלומות פז שלך כפיר

../images/Emo24.gifהמילים שלך מזור לנפשי

השיר שלך נכנס ללבי מילותיו כמזור לנפשי כאבי אכן מוכרים לך ואני מיוחדת בכאבי כולנו עוברים את זה ונעזרים זה בזה בחיבוק בנשיקה ביחסים קרובים ואנטימים כדי לשרוד את העמקים לבנות גשרים מהר להר ככה לשמור על מצב רוח טוב ועל אושר שישרוד גם בעצב

למעלה