יש ימים...

ואם חיותה

אז למה לא צופיה? צופיה היתה ילדה, היא שיחקה בבובות היא לא ידעה שיום אחד תשכב עם צבי נבות ואחריו עם יוחנן דה-מאיו... ואחריו תיסע ל... .... .... .... היא לא ידעה שיום אחד.. בביקור קיץ אצל חברתה הכי טובה - סוזנה, תמות בתאונת דרכים בצומת רעננה. צופיה היתה ילדה כך נעזוב אותה לפי שעה היא ובובותיה נקייה מעתידה.

lamalo

New member
ואם חיותה וצופיה, למה לא סיגל?

ילדתי סיגל סיגל חמדתי סיגל סיגל אלופך אני סיגל עלם רך אני סיגל איך פתאום כל כך כל כך רק אותך אותך אותך איך פתאום כל כך כל כך רק אותך אותך אותך היי! (אריס סאן, כמובן).

lamalo

New member
טעות טועים טעינו?

זה לא עלם רך אני סיגל זה כמובן עבד לך אני סיגל נזכרתי ששכחתי.

גם אני מצטט מהזיכרון

כשביקרתי באתונה הייתה לי חוויה, שאף פעם לא סיפרתי, עם אלה יוונייה. היא עמדה לה שם כפסל, עירומה, הרבה שנים, לבבה עשוי שיש ועיניה אבנים. אך פתאום הפסל זז קצת וקרץ לתוך עיני, ואני, תייר נאיבי, לקחתיה למלוני. שם שכחתי שהיא פסל וכיביתי ת´אורות ונישקתי כל הלילה את שפתיה הקרות. ובבוקר, כשראיתי מה יפה היא בשנתה, בנשיקה אותה הערתי וביקשתי את ידה. והיום אם באתונה תפגשו אחת בלי יד, אז תדעו שזה הפסל שהיה אליי נחמד. נ"ב: אין לי מושג מי כתב/תרגם. נדמה לי שהלחן יווני. שמעתי את זה פעם ברדיו בביצוע זמר בשם ג´ימי סימנטוב. אגב: ג´ימי סימנטוב הנ"ל (שאיני מכירו ומעולם לא ראיתי אותו) הצטרף פעם לצמד הפרוורים לתקופה קצרה, וביחד קראו להם שלישיית הפרוורים, והשלישייה הזו, למיטב זיכרוני, ביצעה בין היתר את הלהיט "ריח תפוח אודם שני" בפסטיבל הזמר. אבקש סליחה מראש על שחרגתי מכללי הפורום הזה. המידע הזה הוא לא בדיוק פלירטוט לשון, אבל נראה לי הוגן לציינו. חוץ מזה, אתם גדולים, אתם ענקים, שוכחים את כל הצרות כשמבקרים פה. אגב 2: בעניין השרשור על השעווה, שכחתם: "אומרים יש שעווה בעולם" (שמעון ישראלי).

אפי לוג

New member
מה סליחה?

מי סולח? על מה? כמה? ובעיקר - למלו? תתפשט ותביא עוד ציטוטים כאלה.

lamalo

New member
אני או עופר בן אברהם? תחליטי!

אני כבר לא יכול ככה שאת כל הזמן מתלבטת בינינו. או כמו שאומרת הקלאסיקה: איני יכול יותר לסבול לראות אתכם הולכים יד ביד ורק אני נשארתי כאן לבד הו למה הלכת ממני?

אפי לוג

New member
או

כמו שאומרת המוזה בתגובה לקלאסיקה - לעיתים את לא קולטת שאני איתך ואין אחרת. הכתוב משתמע גם בלשון זכר

למעלה