יש ימים כאילו

מה הקשר לעצם היותה שמנה או לא

לצעירות, חטובות לא קורת סיטואציה כזו??זה הכל עניין של תיזמון, קליק,אם הוא קיים זה זורם ואם לא אנו לפחות הנשים אוזרות אומץ לומר לא מתאים...אבל ישנם גברים שאומרים לעצמם לא משו לא נראה אבל לפחות נתרוקן כמו שאתה מכנה זאת...ואנו הרי מצפות להמשכיות וכשהיא לא מתקיימת זה מעציב, ומאכזב..

../images/Emo4.gifובאמת,, מה ה-../images/Emo38.gif?

שבחשתם את האהבה שבינו לבינה להתרוקנות במחי יד או באדיבותה של כל בריה משונה,

שוש תסברי לי למה התכוונת

קראתי את מה שכתבת ואני לא מצליחה להבין למה התכונת את מוכנה לפרט יותר ?

bavi10

New member
אף אחד לא מושלם

שמנה,קירח,מגמגמים ואחותי הצולעת ואפיל אולמרט לא מושלמים... כל העולם במה וכולנו מפזזים עליה ולפעמים שוברים רגל.נסיכה יקרה תהיי אופטימית.הפסימיסטים מתים פעמיים ביום.

אני רוצה להוסיף...

לפני שנתיים שקלתי 20 קילו יותר מעכשיו ירדתי במשקל..נראית טוב..ובכל זאת לא צבעו מחזרים לפיתחי....זה לא נעניין מספר קילוגרמים לכאן או לכאן [כמובן אני לא מדברת על עודך מוגזם מאוד]..זה עניין של תיזמון, וקליק..

bavi10

New member
על המשקל

מצטרף לדעתה של חברתי המלומדת!
ימי טוויגי מזמן עברו.יש מישהוא שעדיין זוכר את הדוגמנית האנגלית בגודל חצי גפרור משנות . 60/70 ? לי למשל קשה להסתדר עם מישהיא מאד רזה.לא יודע למה,אולי חושב שרימו אותי במשקל. גדול זה יפה...

בן זה משהו בנפש לא הגוף

הרכות והעדינות זה אופי, חלק מהנפש שלי לא הקטע הגופני, גם שארד במשקל הרכות והעדינות תהיה חלק ממני נכון שלא הפגנתי אותה רוב השנים , שמרתי אותה בתוכי היום אין לי בעיה להפגין אתה , כי אני נפגעת פחות למדתי שזה קשור בי הבחירה להפגע ולכאוב או לעבור הלאה

bavi10

New member
לילות סוערום ללא המשך...

נסיבה יקרה....
רוב הקשרים שלי לטווח ארוך התחילו בלילה סוער... אבל היו מקרים,בודדים לשמחתי שהגברת הרימה עוגן ולא שמעתי ממנה יותר,למרות שהייתי מעוניין להמשיך בקשר. מסקנתי,הסיכוי גדול בהרבה מהסיכון.כדאי להיות אופטימי/ת ולהמשיך לנסות. לא תמיד עולה דג שמן בחכה
וכשרעבים גם כרדינים טעימים.
אני למשל אוהב שפרטים

למעלה