יש ימים כאילו

יש ימים כאילו

ויש ימים שבא לצעוק אני מאוהבת למה הוא בעדינות מתחמק ממני אני לא מכוערת , אני רק שמנה ורכה ויש האומרים שאני יפה וסקסית מחפשים אותי ורוצים בי אבל אני רוצה אותו שהינו יחד, במפגש הבודד שהיה הוא כל הזמן התלהב ממני מרכות עורי והעדינות שלי רק בישק וליטף אותי כל הזמן רחפתי מאושר שחזרתי הביתה חשבתי שמצאתי את מה שחפשתי אליו חשתי אהבה כזו שלא חשתי מזמן אז למה הוא לא מאוהב בי גם ? למה הוא כל כך רחוק ממני ונפשי רוצה רק אותו לצידי אז זה הרצוי לא מצוי והמצוי נוכח ולא אהוב האם כך ניתן לחיות אבל כבר בשיר השירים נכתב "השבעתי אתכם בנות ירושלים אל תעירו ותעוררו את האהבה עד אשר תחפץ " ושלמה החכם אמר "עת לכל דבר" מתי העת שלי לומר אוהבת אותך ולשמוע אהובה שלי אוהב אותך

אחותי השייה התמימה....

לו רק יכולתי למנוע ממך ריטואל דומה שאני עברתי ולא פעם אחת...מאותו אחד שהסעיר את הלב ..שלחש מילות אהבה ותשוקה..שנתן לך להרגיש הכי אשה שבעולם ..ובבוקר את השמש הפציעה ...הפך עורו.הפך להיות קר ומנוכר ...שכח מייד את לילי אמש ..והלך...לא התקשר..ולא שב...

וישבתי..וחשבתי..והתייסרתי...

מה לא היה טוב? מה עשיתי או שלא עשיתי שגרמתי לו לא להישאר...והתחושה משפילה..וכואבת..ומייסרת...אך הזמן הוא התרופה הטובה ביותר...והכאב חולף...אלף ואחת סיהות יש ללמה הוא לא נישאר....כולן לא קשורות אליך בכלל..

ואולי כי רואה הוא אשה רכה

עדינה ורגישה ושברירית ויודע הוא שאינו מסוגל להשיב אהבה כפי שאת זקוקה לה [והסיבות הן רק שלו] ולכן על מנת לא לפגוע מעדיף להתנתק או לתרץ....כתבתי לך לא מזמן...היי את "הקשה להשגה" אני יודעת שזה קשה...מיחקי את מספר הטלפון מייל,,וכאן יהיה המבחן האמיתי...

חושבת שזה העניין

ראה רכה ועדינה הוא עסוק עד הגג ואני פנויה מאד הקשר היה בשעות הערב במחשב , וכעת המחשב לא תקין אני פחות מחפשת אותו, מקווה שיתפנה קצת עבורי אבל אחרי ליל הסדר הוא היה שם עבורי כל הלילה אז לא יודעת מה השתנה והוא לא מספר הוא לא מאילו שמחוברים למחשב כל יום עובד קשה הרבה שעות מחוץ לבית הקשר כיום הוא בעיקר טלפוני , בטלפון הוא מתוק מאד

נסיכת מאוהב לרגע ...בעיה שלו

וזו הסיבה שלוקחת כל אחד בערבון מוגבל-עד שיוכיח אחרת, לא מאמינה לכל מילה ...רק מבחן הזמן והמשכיות קובע ... והפסד תמיד שלו - כי אני רק הרווחתי עוד נסיון לקראת הצלחה .. נאמנה לעצמי ושומרת על רגשותי ,ותמיד עם עיניים פקוחות ,ומצאותית ... נהנת מהרגע אבל ,שומרת על עצמי היטב ..

ש ר ה לה

New member
חסרים בשוק זאבים טורפים שועלים ערמומיים?

שילחשו באזנך כל מילה שאת כל כך צמאה לשמוע רק כדי להפוך אותך לטרף קל, ארוחת גורמה ללילה.... ? לא לחינם אמרו אבותינו "כבדהו וחשדהו" תחליטי לך בלב שההפסד הוא כולו אך ורק שלו

שרלה לרגע חשבתי שהולך להיות מסופר כאן הסיפור

של כיפה אדומה דרך אגב את זוכרת את הגירסה לסיפור כיפה אדומה במערכון של שייקה אופיר ז"ל? ממוש אנחנו לא טרף קל, והם לא שועלים /זאבים ובטח שלא ערמומיים...אנחנו רק רוצות קצת חום, ליטוף, רומנטיקה...והם רובם מחפשים רק זיון [סליחה] ומי שבוחרת להאמין ללחשושי אהבה כבר בהתחלה היא מודעת לכך שזו סתם אשלייה...אבל נעימה..

טפת

New member
אם בזאבים עסקינן...

שלום רעי וידידי בענין זאבים אמא שלי נהגה לומר "זאב מחליף את שערותיו - ולא את תכונותיו" מה הפלא שעוד בגיל הגן מלמדת אותנו הגננת,אודות הסיפור כיפה אדומה? וממי כיפה אדומה צריכה להזהר אם לא מהשועל? הוא שאמרתי "זאב בלבוש כבש" לא בבית ספרי. אחרית דבר - אני מאוד אוהבת שועלים על ארבע ובחיק הטבע - ולא "שועל" על שתיים תחת קורת גג. ואל תשכחו לשתות מים שלכם טפת

לא הבנתי מה פירוש "שומרת על עצמי"

כאילו על מה יש לשמור? האם באמת ניתן לשלוט ברגשות כאשר מופיע גבר שעושה לך שליכטא בלב?? הרי גם אם לא נביע במילים את שאנחנו חשות שאנו נסערות, מרוגשות, לעיתים מאוהבות זה לא כך שקוף....לא קל לעבור לסדר היום כאילו לא קרה כלום ....ואנחנו תמיד משננות לעצמינו לא לפתח ציפיות להיות מצאותיות...אבל לא תמיד זה מצליח כשהלב מחפש דייר..

להיות ראלית ...זו השמרה על עצמי .

לשמור פינה של ספק תמיד ... ולא לבטוח עד שמבחן הזמן יראה אחרת ..

אגלה לכם סוד...במערכת הקודמת שהייתה לי

התאהבתי עד כלות..הייתי מסונוורת מהשינוי שחל בחיי..וסירבתי לראות את המציאות..שבהמשך התגלתה אך הייתי מאוהבת מידי..ודיי סבלתי [מבוגדנותו] בשנים שנותרתי לבד החלטתי לעצמי

שהזויות הבאה שלי תבוא ממקום אחר

שאהיה יותר רצינאלית..וכך זה היום...אני לא מאוהבת..אבל אני יודעת שזה יבנה לאט ובהמשך...והמצב הזה מאפשר לי להיות בשליטה [על עצמי] נותן לי לראות את המערכת בעין יותר פקוחה ולא מסונוורת מאהבה..ואני חשה שיש בסיס טוב, ונכון, לזוגיות טובה..

ואני פועלת כך מתוך נסיון העבר

של מתאהבת על כלות סידרתית..הפעם זה שונה...אני לוקחת בחשבון שיקולים יותר רציונאלים...אני יודעת מאיפוא באתי ולאן אני הולכת...

הרציונל תמיד מנצח !!!!

אני תיפוס מאד רגשן , אבל תמיד שומרת על הרציונל ... נשאתי בגיל הטפשעשרה ..(17) היתי מאוהבת .. לא אהבה מבט ראשון אלה משהו שנרכש ,אומנם בגיל צעיר , אבל במשך תקופה ארוכה (כ3 שנים) נשואים עם עליות ומורדות ,אבל בסך הכל עם כבוד אהבה והמון המון אושר ועשיה זה למען זו .. רגע מאושר היה בנשואי בני לאחר ברכה שהקראתי לזוג הטרי, בני אמר" :אני מאחל לעצמי חיי זוגיות כמו של הורי , ושאנחנו נעריץ ונאהב אחרי 27 שנים כמו הורי , אבא אמא היתם לי למודל מוצלח" אהבה גדולה שנגדעה כשליבו נדם ... וזהו הרציונל בקשר .. תמיד בדקנו את עצמינו ,תמיד תאמנו צפיות .. תמיד הפתענו וחדשנו זו למען זה ... הצלחת זוגיות היא עבודה קשה,ואין כללים ואין מובן מאליו!!! ערדניקית בהצלחה לך בקשר החדש

מקסים..מקסים..לדעת שבכל זאת מוסד

הנישואים לא פשט את הרגל ועדיין ישנם זוגות שחיים כל כך יפה ועוד יותר משמשים למודל חיובי לילדיהם..ועצוב..שזוגיות טובה ויפה נגדעת ..ליבי אתך.. ולפחות נצורים בלבך זכרונות טובים ונעימים...ומאחלת ליבוא אותו אחד שימלא את החלל בהמון אהבה..

מקסים..מקסים..לדעת שבכל זאת מוסד

הנישואים לא פשט את הרגל ועדיין ישנם זוגות שחיים כל כך יפה ועוד יותר משמשים למודל חיובי לילדיהם..ועצוב..שזוגיות טובה ויפה נגדעת ..ליבי אתך.. ולפחות נצורים בלבך זכרונות טובים ונעימים...ומאחלת ליבוא אותו אחד שימלא את החלל בהמון אהבה..

ben 911

New member
נסיכה, אנסה לתת לך מושג מנקודת ראות גברית

כי דברים שרואים אצלנו לא תמיד מובן אצלכן. מצטער אם נוקט אני בגישה ישירה מידי.
אצל רוב הגברים כל עוד חרמנים, הם לא רואים כלום ממטר. גם אם את שמנה רכה, או שדופה קשה...זקנה ענייה, צעירה עשירה, משכילה, או נטולה... אישית..ראיתי גברים שטחנו את החתולה של סבתא שלהם כאשר היו מיוחמים
והנה כאשר "מיכליהם התרוקנו", לפתע באופן מאד מוזר הראיה שלהם החלה להשתפר לאין ערוך. ואז הם שמים לב שאותה גברת בעלת עור צח עדין ורך, גם...שמנה קצת.
המסקנה: או שאת הולכת לתוכנית הרזיה אבל ברצינות.. ואז אף בן זונה לא ישים לב לפתע שאת שמנה... או שפשוט תשכחי מהחרא ותמשיכי לחיות את חייך.....הלאה.

למעלה