יש ויש...

bduya

New member
יש ויש...

חבר`ה, מיום ליום אני נוכחת לדעת שגם פה כמו בכל דבר אחר בחיינו יש טובים ויש רעים יש נותנים ויש לוקחים יש שזוכרים ויש ששוכחים יש אנשים שמקיימים ויש אנשים שרק מבטיחים יש שעוזרים ויש שמזניחים יש שמקשיבים ויש שרוצים רק שישמעו אותם יש פה חלק שאכפת להם ויש כאילו שממש לא יש שקריים ויש שאמיתיים יש אוהבים ויש ששונאים יש רעים ויש טובים יש ויש. אז לכל אילו שטובים אליי, שנותנים לי (וגם לוקחים ממני..) שזוכרים, שמקיימים אם הם מבטיחים, שעוזרים כשקשה, שמקשיבים, שאמיתיים,ולאילו שאיכפת להם ושאוהבים אותי... אני מעריכה אתכם!, אני אוהבת אתכם, ואני מתרגשת כל יום מחדש לדבר איתכם פה. ותאמינו לי- אתם שווים יותר מאלף מילים! ואכפת לי מיכם!!!!!!! ולאילו היודעים רק לקחת (ולקבל... המון), ששוכחים, שיודעים רק להבטיח הבטחות, שמזניחים בדיוק בשעות הקשות, לאילו שהדבר היחיד שהם יודעים זה רק להשמיע את עצמם, לשקריים ולאילו שממש לא איכפת להם! לשונאים לרעים... אתם נמושות! אתם פחדנים! והערך שלכם שווה פחות מהחרא שדבוקה לי בסולייה של הנעל! השעות שלי קצרות והמחשבות שלי עמוקות, ואתם ממש לא שווים שאבזבז את הזמן היקר שלי ואשקיע עליכם טיפת מחשבה טהורה שלי! זה מה שרציתי לומר לאותם אנשים. אני מקווה שמי שנכנס לפה יודע בדיוק מהו ומיהו. זהו!

מורני ב!

New member
בדויתית

האמת שלא רציתי שההדף של הויכוח יגיע לפורום שלי ... אבל כבר הגיע אז נגיב. יפה כתבת... אבל.. העניין הוא שהויכוח שנעשה וגרם להרבה אנשים להרהר טוב טוב מי הם החברים שלהם... אולי גרם למשהו טוב... אבל בעניי יש גם הרבה השפעות רעות - כמו העניין שפתאום אף אחד לא יודע מי כן אוהב אותו ומי לא... להגיד את יודעת.. אתה יודע.. לא עוזר בכלל. מיכוון שלא מוזכרים שמות - זה מערער את הביטחון של כולם - עכשיו אני לא מטיפה לציון שמות... אבל... אני מטיפה לאהבה. אל תגידי - מי שאני לא אוהבת יודע. תטפחי את אלו שאת כן אוהבת... ומיכוון שבפורום הזה - כל האנשים שאת אוהבת ושאוהבים אותך (מאוד) אז.. תצייני את זה בפורומים אחרים. אגב.. התגובה שלך למה שכתבתי בפורום סיפורים.. התקבלה יפה ושמעתי כמה וכמה אנשים ששיבחו אותך.. שבוע טוב יקירה... ושוב - הדברים שכתבת הראו על בגרות מדהימה - אבל.. זו לא חוכמה כי אני כבר ידעתי ממזמן שיש לך את זה... אוהבת. רני.

למעלה