יש השבוע סטארגייט?

subatoi

New member
אנחנו יודעים בדיוק כמוך.

אנחנו לא מקבלים סמסים מערוץ 1 או משהו כזה. גם אנחנו יכולים רק להתסכל בלוחות המשדרים, להבין מהם אם יהיה או לא יהיה, לקוות שלא נפספס ולבדוק ליתר בטחון. ככה זה. אין מה לעשות. אין טעם (לא ספציפית אתה, כולם) לשאול את זה בפומבי כל שבוע מחדש. אפאחד פה לא עובד בערוץ 1, אפאחד פה לא מקבל עדכונים מהחזית ומהחמ"ל של ערוץ 1...

ARIS BOCH

New member
חברה, חבל להתווכח, תעברו לדודות

וגמרנו. ערוץ 1 מחוייב לחדשות (הפעם בצדק) וזה מה יש. התסכול המוצדק על מה שערוץ 1 עשה לנו במשך השנים, יוצא דווקא עכשיו בזמן ובמקום הלא מתאימים וחבל. פשוט תעברו לדודות, הרבה יותר נוח ומרגיע. והכי חשוב: שיהיה שקט בצפון ושאף חייל לא יפגע.

STING3ER

New member
מה זה דודות?../images/Emo4.gif

כל הזמן אני שומע שאתם מדברים כאן על דודות מה זה?....

guinan

New member
אני מאמין ש 70 אחוז מקוראי הפורום

מחוברים בורידים לדודות מחו"ל

deathcaster

New member
חחחח אפילו היה סופ"ש אנטי-ליצ'ינג

אצל אחת הדודות הטובות ,ואצל הדודה האחרת, הדודה הכי טובה, אחד המנהלים שם עשה טעות והבטיח שככל מי שיתרום 10$ לדודה, יקבל 10 ג'יגה מתנה אבל יקבל אותם באופן מצטבר ביחס לסה"כ התרומות, כלומר אם 10 אנשים יתרמו 10$ אז אותם 10 יקבלו 100 ג'יגה של אפלופאדינג לחשבונם, בינתיים... תרמו יותר ממ-150 אנשים, כך שהחשבון שלי יגדל בטרה-בייט וחצי !!! אגב, המבצע נסגר כבר. מנהלי הדודה הוציאו הודעה שהם כיסחו במכות את המנהל שהחליט על המבצע !

סלמאק

New member
לאחר שקראתי את כל השרשור,

אני חייב לציין שאני יכול גם להבין ממה נובע התסכול (של המתוסכלים): המצב בארץ בכלל ובצפון בפרט לא הולך ונעשה טוב יותר, זה ידוע. אנחנו רואים חדשות כמעט סביב השעון, נלחצים, נחרדים ומודאגים. במצב כזה אין דבר יותר טוב מלעשות אתנחתא קלה מכל הבלאגן ולראות תוכנית שאנחנו אוהבים (במקרה הזה זו סטארגייט). ואני בטוח שלגבי האנשים שלא מחזיקים אצלם בפרקים או בהקלטות ולא נעזרים בדודות, התלויים לגמרי בערוץ 1, בכלל נטרפים מרוב געגוע לסדרה. אני לא מרגיש את זה כי אני ממשיך ליהנות מפרקים פה ושם כשמתחשק לי ויש זמן, ואני חייב לומר- זה מאוד מרגיע. אם מישהו מכם מעוניין בפרקים כלשהם אני מוכן לעזור לו. שלחו אליי מסר בפרטי ונראה מה אפשר לעשות, זה בטח יפיג מעט מהמתח/געגוע/תסכול/וכו'.

guinan

New member
ביטול תוכניות בעיקבות המלחמה זה דבר

1 . אם ראיתם את התוכניות הבוקר של ערוץ ה 1 זה כבר זוועה רואים שהתוכנית מתחילה ופתאום החדשות ושזה נגמר הם לא מראים מאיפה שזה נגמר התוכנית המשיכה כאילו לא היה חדשות ומודיעים למעלה שבערוץ 23 השידורים ממשיכים כסידרם כאילו לכולם יש ערוץ 23

subatoi

New member
ככה זה נהוג.

הם פורצים לשידורים של החינוכית כשצריך, והחינוכית ממשיכה בערוץ 23. מי שיש לו רואה. זה יותר טוב מאשר תהיה הפסקה לגמרי, כמו שיש בערוצים האחרים, שאין להם ערוץ מפלט כזה לשידורי הבוקר שלהם.

למעלה