א - אני ../images/Emo68.gif
ב - כל התוכניות שמנית הן תוכניות או שקשורות ליהדות או שנותנות אתנחתא קומית בכדי להרגיע קצת את העצבים (ולא את כולם נותנים, במיוחד בשעות היום, באם נופלים קטיושות או נשמעות אזעקות) זירת הפשע: מיאמי, פורצי הדרך (מה זה?) וכאלה, ניתנים בלילה, אחרי חצות, וזה מן הסתם למען אותם אנשים שלא יכולים לישון, אז לפחות שיהיה משהו קצת מעניין בלילה. כל (!) התוכניות שמנית (ודומיהם) אינן תוכניות הדורשות מעקב כמו סטארגייט, שאם פיספסת פרק, זו בעיה ואז צריך לפנות לעזרה מחברים/דודות. כל התוכניות שמנית (ודימיהם) הן תוכניות שאפשר לפספס את הפרק שמוצג ולא להרגיש רע עם זה. - אלה התוכניות שהערוצים חושבים שתוכל להרגע ולברוח מהמציאות איתם. אם תשים לב אז גם בנות גילמור, ורוניקה מארס, אבודים, סימפסון ביום שני (שזה הפרקים החדשים באמת), תוכניות הריאליטי למיניהם (ואני לא מדברת על התוכניות ספשייל, אלא התוכניות עצמן), אפילו תוכניות בידור כמו עדי אשכנזי או קרוב לוודאי - כל אלה לא משודרים - אז מה, בצופים של התוכניות האלה לא מתעללים? זה לא ערוץ 1, זה ערוצים מסחריים שרק מפסידים מעובדה שמשדרים תוכניות קלילות או שידורים חוזרים ובקושי יש פרסומות גם. נכון - נשבר כבר מכל החדשות שיש כמעט כל שעה, ותוכניות האקטואליה שבמשך היום כשחס וחלילה לא קורה שום דבר, רק טוחנים את המוח, אבל זה מה יש, זו המדינה שאנחנו חיים בה - לצערינו, זה מה יש. אני באמת מצטערת שאחיך עומד לעלות לצפון ומקווה שלא יקרה לו שום דבר (כמו גם לשאר החיילים והתושבים בצפון) אבל זה מה יש. כל עוד אתה חי כאן, אין לך ברירה והטלויזיה (ולא משנה איזה ערוץ) תעשה מה שהיא רוצה, ותדאג קודם כל לכלל האוכלוסיה ותעשה מה שנראה לה לנכון בכדי להרגיע את העם ואם זה אומר שלא יהיו התוכניות שמניתי (ובכללן סטארגייט) זה מה יש, ואנחנו נקבל את זה כי זו לא "התעללות" של ערוץ 1 (לעומת כשהתוכנית היתה משודרת ב 17:05 ואז באמת היתה סוג של התעללות, כאשר כל תחרות או פיפס היה מבטל פרק), אלא כי זה המצב וזה מה יש. יום טוב, שבוע טוב ושקט.