יש השבוע סטארגייט?

STING3ER

New member
יש השבוע סטארגייט?

כמו שאני שואל כל שבוע דוחים את זה ליום אחר או שעה אחרת או שהיום זה צריך להיות כרגיל בשעה 20:10?

Fantasy WRC

New member
אין ולא יהיה עד שמלחמה תגמר!!

נמאס לי כבר מערוץ 1, שימכרו את זכויות לסטארגייט לערוץ ללא חדשות!

kinspirit

New member
אתם באמת צודקים

הדבר הכי גרוע במלחמה הזאת זה לא ההרס הרב בבתים של אנשים, זה לא ההפסקה של החיים של אנשים שיושבים במקלטים, זה לא האזרחים שנהרגים, זה לא החיילים שנהרגים, זה לא העובדה שרוב האוכלוסיה במדינה שלנו דואגת כרגע למישהו אהוב שנלחם בלבנון ונמצא רחוק מהבית בגלל המלחמה... הדבר הכי גרוע זה שפרקים של סטארגייט מתעכבים. צודקים, מה אני אגיד.

all about eve

New member
הם לא אמרו את זה....

וזה גם לא השתמע מהם. יש המון סדרות אחרות, כולל תוכניות בידור, שממשיכות כרגיל. הם בסה"כ הביעו תסכול וזה לגיטימי.

אז זהו, שזה לא לגיטימי כ"כ

תוכניות אחרות גם לא ממש ממשיכות. העניין הוא כזה: פותח השרשור שואל (ואפילו כתב זאת) כל שבוע אם יהיה סטארגייט או לא. משתמע מכך שני דברים: 1. הוא מתוסכל שלא מראים סטארגייט (שזה בסדר) 2. הוא לא ממש מחובר למה שקורה בארץ (שזה לא בסדר) והרי המצב בארףץ, לצערנו, לא השתנה לטובה בזמן האחרון. ועונה התשובה הראשונה אליו (Fantasy WRC) ענה בעצם שזה ממש מתסכל שערוץ 1 עובד (בעצם) לפי המטרות שלו וזה לעדכן את הארץ (כערוץ הראשון של רשות השידור) בכל הקורה בזמן הלחימה ולמה לעזאזל הוא מתעלם מסטארגייט (כי הרי ערוץ 1 התעלעל בעבר בצופי סטארגייט) אבל הבעיה פה היא שזה לא בגלל שאין סיבה אמיתית ל"התעללות" אלא כי יש לחימה בארץ וזה דוחה הכל. הסדרות היחידות שאולי משודרות בערוצים השונים הן תוכניות שלא דורשות מעקב צמוד בשביל לדעת ולהכיר את ההמשך והן תוכניות שנותנות אתנחתא קלה מהמצב הכללי בארץ ורוח הנכאים השוררת. בקיצור: משתמע משני הכותבים הראשונים ששום דבר לא חשוב אלא העובדה שערוץ 1 שוב (!) בחוצפתו (!) לא מראה סטארגייט, כי הרי כל תוכנית אחרת הוא כן מראה - כלומר, התעללות גלויה בצופי ומעריצי סטארגייט.* *אם לא הובן עד עכשיו - הפסקה האחרונה נאמרה בציניות וביקורתיות

Fantasy WRC

New member
צודק,עם כל הכבוד באמת אכפת לי

מה קורה בארץ, אחי הקטן משרת בצבא ועוד מעט ישלחו אותו לצפון(אני די פוחד), אבל אי אפשר לשמוע חדשות כל הזמן, הרי הכל ידוע מראש.. לפעמים צריך להרגע, לראות פעם אחד מה שלא קשור למציאות.. דבר שני, כמו שכתבו פה, יש המון סדרות ותוכניו בידור שממשיכות כרגיל: דוגמות? בבקשה: משפחת סימפסון, קלסיקה של שבת, כוכב הלכת, לגעת ברוח, הבית היהודי, הגרלת לוטו (כאילו שאכפת מי יזכה כשיש מלחמה ), זירת פשע: מיאמי, פורצי דרך, גיבורים בעל כורוחם... הרשימה הזזו די מספיקה בשביל להראות כמה ערוץ 1 מתעלל באוהבי סטארגייט.. כמו שכבר נאמר..

א - אני ../images/Emo68.gif

ב - כל התוכניות שמנית הן תוכניות או שקשורות ליהדות או שנותנות אתנחתא קומית בכדי להרגיע קצת את העצבים (ולא את כולם נותנים, במיוחד בשעות היום, באם נופלים קטיושות או נשמעות אזעקות) זירת הפשע: מיאמי, פורצי הדרך (מה זה?) וכאלה, ניתנים בלילה, אחרי חצות, וזה מן הסתם למען אותם אנשים שלא יכולים לישון, אז לפחות שיהיה משהו קצת מעניין בלילה. כל (!) התוכניות שמנית (ודומיהם) אינן תוכניות הדורשות מעקב כמו סטארגייט, שאם פיספסת פרק, זו בעיה ואז צריך לפנות לעזרה מחברים/דודות. כל התוכניות שמנית (ודימיהם) הן תוכניות שאפשר לפספס את הפרק שמוצג ולא להרגיש רע עם זה. - אלה התוכניות שהערוצים חושבים שתוכל להרגע ולברוח מהמציאות איתם. אם תשים לב אז גם בנות גילמור, ורוניקה מארס, אבודים, סימפסון ביום שני (שזה הפרקים החדשים באמת), תוכניות הריאליטי למיניהם (ואני לא מדברת על התוכניות ספשייל, אלא התוכניות עצמן), אפילו תוכניות בידור כמו עדי אשכנזי או קרוב לוודאי - כל אלה לא משודרים - אז מה, בצופים של התוכניות האלה לא מתעללים? זה לא ערוץ 1, זה ערוצים מסחריים שרק מפסידים מעובדה שמשדרים תוכניות קלילות או שידורים חוזרים ובקושי יש פרסומות גם. נכון - נשבר כבר מכל החדשות שיש כמעט כל שעה, ותוכניות האקטואליה שבמשך היום כשחס וחלילה לא קורה שום דבר, רק טוחנים את המוח, אבל זה מה יש, זו המדינה שאנחנו חיים בה - לצערינו, זה מה יש. אני באמת מצטערת שאחיך עומד לעלות לצפון ומקווה שלא יקרה לו שום דבר (כמו גם לשאר החיילים והתושבים בצפון) אבל זה מה יש. כל עוד אתה חי כאן, אין לך ברירה והטלויזיה (ולא משנה איזה ערוץ) תעשה מה שהיא רוצה, ותדאג קודם כל לכלל האוכלוסיה ותעשה מה שנראה לה לנכון בכדי להרגיע את העם ואם זה אומר שלא יהיו התוכניות שמניתי (ובכללן סטארגייט) זה מה יש, ואנחנו נקבל את זה כי זו לא "התעללות" של ערוץ 1 (לעומת כשהתוכנית היתה משודרת ב 17:05 ואז באמת היתה סוג של התעללות, כאשר כל תחרות או פיפס היה מבטל פרק), אלא כי זה המצב וזה מה יש. יום טוב, שבוע טוב ושקט.

all about eve

New member
המצב בארץ קשור מסיבה אחת בלבד

בשעה שיש סטארגייט יש עכשיו חדשות. אם ישנו את שעת השידור של הסדרה, אין לנו בעיה. הרי אם אפשר לשדר משפחת סימפסון אפשר לשדר סטארגייט. אני לא אומר שערוץ 1 מתעלל או נוהג שלא קשורה. לדעתו מדובר במצב זמני שלא מצריך שינוי בלוח המשדרים. אני אומר דבר אחר: בדיוק כמו שהחליטו לא לשדר את הסדרה יכלו להעביר אותה שעה. רוב האנשים לא שואלים כי יש דרכים יותר טובות לבדוק האם הסדרה תשודר (ממיר דיגיטלי) אני מעריך כל מי שנמצא בפורום בדק האם הסדרה תשודר היום. הוא פשוט שאל.

subatoi

New member
"המון סדרות אחרות"

לא משודרות בשעה חמש, ולא משודרות בשעה שמונה. שתי השעות האלה (כמו גם שש ותשע) הן שעות קלאסיות לחדשות בארץ, מה לעשות? כמעט בכל אחת מהשעות הנ"ל, בשלושת הערוצים המרכזיים, יש חדשות מורחבות בשעות אלה, ואין שום סיבה שערוץ 1 יהיה שונה (מנקודת מבטו). אין שום סיבה הגיונית שלערוץ 2 ולערוץ 10 יהיו חדשות מורחבות בשעה חמש/שש/שמונה/תשע, ולערוץ 1 לא. הרי אם זה היה קורה, צרכני החדשות, ואולי גם מי שלא, היה יורד על הערוץ כי "כולם מראים חדשות ועדכונים מ-170 הקטיושות שנפלו היום בין ארבע לשש (זה פרט אמיתי, אגב), ורק ערוץ 1 הראה סדרות של ילדים שאפאחד לא מכיר". אלה כללי המשחק של הטלויזיה, אין מה לעשות. מי שלא מוצא חן בעיניו יכול: 1. לשנות את כללי המשחק של הטלויזיה בארץ, לשנות את הקטע של הרייטינג ואת כל מערכת היחסים בין הערוצים. 2. לקנות מכונת זמן ולמצב (Lematsev) את השעה 14:43 בתור השעה המתאימה למהדורת החדשות המרכזית בכל ערוצי הטלויזיה. 3. לבקש מהדודות שלו את מה שהוא מפסיד וכ"כ יקר לו, ולהיות בשקט.

all about eve

New member
יש עוד פיתרון פשוט

להעביר את הסדרה לשעה אחרת, וזה גם לא מסובך.

all about eve

New member
זה לא שהלוח של הערוץ הראשון

מלא עד כי כך שאין לו זמן אחר לשדר את התוכנית.

subatoi

New member
הלוח מלא בתכניות אחרות.

זה לא שיש שעות מתות עם שקופית של "שידורינו יתחדשו בשעה איקס". בכל שעה יש תכנית מסוימת, שנועדה לשעה שלה. לא ככה?

STING3ER

New member
לא הבנתם אותי

1) אני מעודכן בכל מה שקורה ומאוד כואב לי על מה שקורה ואני דווקא מאוד מתוסכל מאיך שכל העולם נותן לאירגון טרור שתקף אותנו זכויות של בני אדם 2)סתם שאלתי אם יהיה יהיה אם לא אז בסדר אם יהיה פרק של סטארגייט יהיה חבל אם אני יפספס אל תתרגמו שאלה תמימה ששאלתי לאיזה בנאדם אני דווקא אני רואה יותר מידי חדשות ומנסה להתרחק מהחדשות רק בגלל שזה כואב לי מאוד מה שקורה כאן לפעמים אני חושב שהמלחמה הזו לא תיגמר אף פעם

kinspirit

New member
אז ככה

א. לא התכוונתי להגיד שאנשים פה לא מודעים למצב שבו המדינה נמצאת ושאתם לא כואבים את המצב כמו כולנו, אבל כמו שאומרים באנגלית enough is enough. כל שבת אותו סיפור - אנשים מתרעמים על כך שסטארגייט לא מוקרנת ושולחים ברכות נאצה לערוץ הראשון. די. מספיק. יש מלחמה במדינה הזאת וכן מה לעשות, מלחמה דוחה דברים אחרים. אז כן, אני מבינה היטב את הצורך לשבת מול המרקע ולרענן את עצמינו עם משהו אחר שהוא לא חדשות, אבל כמו שsubatoi ו'תמיד אני' ציינו, יש מספיק סיבות טובות ומוצדקות שהערוץ הראשון לא מקרין את הסדרה שלנו בשבועות האחרונים. והעובדה שמדובר בשעות של חדשות היא זאת שלפי דעתי גוזרת את הגזירה. ב. אתם יודע מה, הכעס והתסכול שלי עמוקים יותר מזה. אנשים חוזרים ושולחים את ברכות הנאצה שלהם לערוץ הראשון בכל פעם שפרק מתבטל מסיבה זו או אחרת. הטענה של "מכירת זכויות היוצרים" שבה וחוזרת על עצמה. בתור מי שנמצאת בקשר עם הערוץ הראשון בנוגע לסטארגייט ובתור מי שחוותה את התסכול של מעריצת מד"ב שראתה כיצד סדרות אהובות נעלמות לתהומות השידורים בערוצים האחרים, נמאס לי מזה. ואפילו יותר מנמאס. אתם לא מבינים איזה מזל יש לכם שהערוץ הראשון הוא זה שמחזיק בזכויות השידורים של סטארגייט. אתם חושבים שערוץ 3 היה מקשיב לנו? אתם חושבים שלמישהו היה מזיז שם שהסדרה משודרת בשעה לא נוחה לדתיים? אתם חושבים שלמישהו שם היה מזיז לדעת שצריך להקרין את פתיחת העונות השביעית והראשונה של אטלנטיס בסדר מסויים? תמשיכו לחלום. אז כן, אולי היינו זוכים ביותר שידורים חוזרים (שכל אחד יכול לעשות עם קלטות וידאו/DVD) אבל אתם חושבים שהיה עם מי לדבר?! וכן, כאן יש לנו עם מי לדבר. ויש הוכחות לכך בשטח. העובדה היא שהערוץ הראשון הוא ערוץ אשר נמצא בסוג של גליוטינה, כאשר הגרזן יכול ליפול עליו בכל יום, אבל בכל זאת הוא שב וקונה את העונות החדשות של סטארגייט ומשקיע בקהילה הזאת שנה אחרי שנה. נראה לכם שהייתם מוצאים נאמנות כזאת בערוץ מסחרי אחר? מעריצי יקום מסע בין כוכבים יכולים לספר לכם על נפלאות ערוץ 10, ואני אישית יכולה לספר לכם כמה סדרות מד"ב אהובות שלי מצאו את מותן המוקדם (אחרי עונה אחת!) אחרי השעה 24:00 בערוץ 2. ומה היה יוצא לכם בדיוק אם זה היה מוקרן בכבלים או בלויין? הרי לחצי מאיתנו אין לווין או דיגיטלי בכבלים - מה זה היה נותן לקהילה שלנו? פה לפחות מדובר בערוץ שכולם יכולים לצפות בו. השורה התחתונה - תפסיקו לבוא בטענות. העולם לא מושלם, אין מה לעשות. אבל תלמדו לשמוח עם מה שיש. ותאמינו לי, בעולם המצב לא יותר טוב - בתור מישהי שעוקבת אחרי אתר חדשות אוסטרלי אני יכולה לנחם אתכם שגם שם מתעללים בהם בכל הקשור לשידור הסדרות האהובות שלהם (סטארגייט, פארסקייפ ועוד). אז הנה, אנחנו כמו אוסטרליה. כבר נחמה.

Nogmor

New member
תכל'ס.

איזה בדיוק ערוץ היה נשאר נאמן למגזר צופים קטן ומשדר את אותה תוכנית וקונה את כל העונות של אותה תוכנית ודואג לעשות זאת בעקביות כבר כמעט 10 שנים? הא? לכל אחד מותר הפאלטות שלו, אז די כבר לכעוס על ערוץ 1. תגידו תודה שהם לא פשוט מבטלים ואומרים "מה אכפת לנו". ותודה תודה אם הם יקנו את עונה 10, שזה ברור שזה מה שהם חייבים לעשות, כן?

ARIS BOCH

New member
סתם מתוך סקרנות

מה קורה באוסטרליה עם סטארגייט (וסדרות אחרות) ?

kinspirit

New member
כמו אצלנו

מזיזים להם מועדי שידור, דוחים להם פרקים, מבטיחים שידור סדרה ואז משנים את דעתם...

למעלה