יש! הקיץ מתקרב!

Super Death

New member
לא נכון

להיות בבית זה הכי טוב כי אפשר לבנות פורטלים למישור האסטרלי, בחוף הים אי אפשר לעשות את זה.

La Gamba

New member
אורי, די לבלבל בשכל

זה די ידוע שבאזור של הוד השרון, אין בדיוק ריכוז אנרגיה על-חושית על מנת ליצור פורטל למישור האסטרלי, אתה יכול לנסות, אבל זה תמיד נדפק באמצע, ואתה נתקע עם משהו שדומה לפורטל, אבל מעביר אותך לצד השני של החדר. עצה- לך לבאר שבע, זה רהבה יותר קל לבנות אותם שם.

Super Death

New member
היית מת

אולי בנווה נאמן אין ריכוז כי יש שם מלא מרוקאים וריח מסריח אבל איפה שאני גר יש מלא ריכוז של אנרגיה ואני בונה פורטלים כל שניה. ד"א אתמול פגשתי את עפרה חזה במישור האסטרלי והיא אמרה לי שהיא מתה מאיידס כי היא שכבה עם כושי והיא אמרה שאסור לשכב עם כושים ושצריך לשים אותם בגטאות כי הם רק מביאים מחלות.

La Gamba

New member
הזהרתי אותך!

השתמשת באנרגיה הלא נכונה טיפש! והגעת לחיכוי נלעג למישור האסטרלי- המישור האסטרי....

La Gamba

New member
או כן,

אתה כזה מרושע אורי! הרשע נוטף ממך בזמן שאתה צוחק על אנשים שהם קיבלו 5 נקודות פחות..... אתה כזה עצוב, "פורטלים למישור האסטרלי", אין לך מושג במה אתה מתעסק נכון?

נו באמת אבי...

תראה את ההודעה שלך שאני הגבתי עליה. זה הרבה יותר עצוב איך אתה מנסה לשנות נושא. אתה לא חושב? אה ודרך אגב "שוקו מזדיין" זה רציניקן, אני בטוח!

BabyGirl 4 Ever

New member
אהההה...../images/Emo2.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

גם אני נשרפתי כמעט בכל מקום אפשר, גם בכפות רגליים וגם בכפות ידיים וגם בידיים עצבן וגם בכתפיים וגם בגב וגם ברגליים ובכל ובפנים וכו'... אין לי וח לפרט
וזהו
אבל לונורא תמרח קצת לבן אולי זה יעזור

זבובונת

New member
אוי אוי אדווה אדווה..

קודם כל, לא חיכיתי שעתיים וחצי (
), חיכיתי שעה ושלושתרבע(
). אני אולי חיכיתי שעה ו-45 דקות, אבל לפחות לא נשרפתי כמו משוגעת עד שהייתי צריכה לשים עליי לבן\אשל\גיל
חחח..
אני אומרת שחורף זה גם טוב וגם קיץ..
הכי כיף זה האביב

BabyGirl 4 Ever

New member
גרררר......./images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

האמנם נשרפתי כמו משוגעת
אבל רק שתדעי שלבן זה נעים
דיי דוחה אבל נעים באופן מסוים
בכל מקרה, לא בדיוק הבנתי מה הכוונה שלך בשעתיים (או שעה ו-45 דקות) או משהו בסגנון, ממש שאמרת לעמלה, אנא נמקי, פרטי והסבירי את כוונתך
תודה מראש

זבובונת

New member
שאמרתי שעה ו-45 דקות, התכוונתי...

שמתי שיצאנו לים ביום שבת
, אז אחריי שאתם כבר נסעתם עם קוקו, אני, אסף ואורן היינו צריכים לחכות לאמא של אורי שעה ו-45 דקות
... זה מה שהכוונתי..

BabyGirl 4 Ever

New member
אההההה...../images/Emo2.gif חח..../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

האמתי מזה ריחמנו עליכם.... בטח היה לכם מזה חם
אחרי הכל היה חם
אני הגעתי הבייתה ב-5 וקצת אם אני לא טועה
אבל היה ממש ממש ממש כייף
ועכשיו כבר לא כואב לי ופחות מגרד, עכשיו אני רק מתקלפת, מתקלפת ושוב מתקלפת
היום גם קילפו אותי

Super Death

New member
אהה נכון...

תמיד שאני נוסע עם קוקו האפס הזה אחר כך אורן בא ושואל אותי אם אני רוצה לאכול פיצה דלה פפה ואז בא אסף ומחכה לאמא של אורי 45 דקות. בושה.

BabyGirl 4 Ever

New member
פששש..אחלה של סיפור../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

נשמע טוב
|
אבל זה לא בדיוק מה שקרה
הלכנו לים עם קוקו, אורי, אורן, אסף, הילה, אני וענת, היינו שם מ-12 בערך עד 4 וחצי, שאז באו ההורים של קוקו לאסוף אותנו מהים, אבל לא היה מקום במכונית לכולם אז נסענו רק אני, ענת וקוקו (2 ההורים שלו היו) והילה, אוקי, אורן ואסף נאלצו לחכות לאמא של אורי שהייתי אמורה לבוא לאסוף אותם ב-5 וחצי אבל היא לא מצאה אותם וגם אין לה פלאפון, בסופו של דבר היא הגיעה אבל רק אחרי שהם חיכו שעה -45 דקות
מסכנים
דיי עצוב וכואב
אין שום קשר לפיצה דה לה פפה
פשוט הילה דיברה עליה ואיכשהו התחברו השירשורים וזה יצר בלבול

למעלה