יש! הקיץ מתקרב!

Super Death

New member
מה רע בלהשאר בבית?

יש הרבה יותר מה לעשות מאשר מחוץ לבית.

ApA1800

New member
מה אתה עושה בבית?

חוץ מזה סבבה תישאר בבית. אני רק אמרתי שחורף לא מדכא. לא אמרתי שאסור להישאר בבית. גם בקיץ אתה נשאר בבית?

Super Death

New member
תראה

בקיץ זה הרבה הרבה יותר גרוע לצאת מהבית מאשר בחורף, חורף זאת העונה האידיאלית לצאת מהבית בארץ המסריחה שלנו.

La Gamba

New member
שמע

גם בהתחלה חורף זה נחמד והכל, אבל לקראת הסוף, והרגשתי את זה השנה, כי החורף היה די עוצמתי, שכאשר אין שמש, ונשארים תקועים בבית,ואי אפשר להכין תוכניות נורמליות, וקר, חשוך, ורטוב, אז זה קצת מדכא.

ApA1800

New member
השנה היה חורף יוצא דופן

בד"כ החורף מזכיר קצת את האביב ואני מת על הקיץ גם. אני יותר אוהב את החורף. אבל זה בגלל שבחורף אין כלום. זה ימים רגילים. ובקיץ יש חופש גדול, יש חגים לא רעים, ויש לי יומולדת. ככה שהקיץ הוא בלי ספק נפלא. אבל גם החורף לא נורא כל כך. חוץ מזה שיש מטריות

BabyGirl 4 Ever

New member
חורף = טוב../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

האמנם אתה דיי צודק בקשר לזה שחורף הוא דיי תוקע אבל לפחות נעים וקר שם, בקיץ יש תקיעה ויתר גדולה לדעתי, אני ממש נגעלת לצאת מהבית
זה פשוט מגעיל, חם, מזיע, לח ודוחה
לכל דבר יש יתרון וחסרון: קיץ
- אפשר ללכת לים, ללבוש בגדים קצרים ויפים, בגד ים, חול, אמריקה, להגיע לבית ספר יבשים
וכו'...
אהה.. וחופש כמובן
חורף
- קר וכיף, להתכרבל מתחת לשמיכה, יומולדת, הרבה ימי הולדת אחרים >> מסיבות >> כיף, גשם = טוב
, לא מזיעים, אפשר ללבוש את הקפוצונים הגדולים האלה שאני כ"כ אוהבת
הכי כיף ללבוש בגדי חורף- של הקיץ יותר יפים אבל של חורף יותר נוחים ויש תירוץ
, יש הזדמנות לקרוא
והכי חשוב
- אם מגיעים לבית ספ רטובים אז יש לכם סיבה ללכת הבייתה באמצע היום
משהו חשוב: יציאה של יום שבת >> ללכת לחוף הים >> למרוח קרם הגנה פעם 1 >> להנות בים >> להיכנס הרבה למים >> לשכב ולהשתזף >> לשחק מדקות >> לחכות להסעה הבייתה שעתיים (לא אצלי- לולה
) >> לבן מגעיל שבכלל לא עוזר >> ללכת לביצפר ולהבהיל את כולם >> לא לישון כמה לילות ברציפות >> כמה ימים אחרי זה להתחיל להתגרד ללא סוף|
ותאמינו לי זה כואב >> את הסוף אני לא יודעת כי עדיין לא הגעתי אליו...

ApA1800

New member
מה עשיתם מהחורף?

כולה חורף אחד ירד פה גשם כמו שצריך הפכתם את זה לתקועים כל הזמן בבית? רוב הזמן בחורף נעים, אפשר ללכת עם בגדים קצרים לא חם מדי לא קר מדי וזה די נפלא ולמה שלבן יעזור?

BabyGirl 4 Ever

New member
המממ....../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

דווקא היה חורף דיי קר אבל אהבתי אותו
|לה|
הוא היה אחלה של חורץ
ובכלל לא הייתי תקועה בבית
הייתי הרבה בחוץ, למעשה בקושי הייתי בבית
ובכלל, אני מתה על חורף
אל תתנפל עלי
אני איתך

ApA1800

New member
אני דוקא מעדיף קיץ

אבל לא מגיע לחורף מה שעשו לו אני שונא סתיו סתיו זאת העונה הכי גרועה שיש ושוב... למה שלבן יעזור?

Super Death

New member
מה רע בלהיות תקוע בבית?

אני רוב הזמן בבית וזה בסדר גמור.

ApA1800

New member
לא רוצה להעליב

אבל אתה די חסר חיים אתה סתם יושב פה כל היום ויורד על אנשים שסביר להניח יוצאים החוצה ונהנים

Super Death

New member
יש לי חיים

אבל הרבה יותר כיף לשבת בבית ולרדת כל היום על אנשים שסביר להניח שיוצאים. ד"א אני גם משחק באלדורס גייט 2, ומתחיל לקרוא עכשיו את V FOR VENDETTA. ומה לא חיים בלעשות את זה?

ApA1800

New member
באלדרס גייט

משחק לא רע... אבל משעמם באיזשהו שלב

BabyGirl 4 Ever

New member
הממממ....../images/Emo11.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אולי 5 אנשים אמרו לי שלבן יעזור לי
, אתה לא מתאר לך עד כמה נשרפתי
זה ממש כואב ומג'ייף כי עכשיו זה גם מתחיל לגרד וזה ממש ממש לא נעים

ApA1800

New member
חחחחחחחחח

אני נשרפתי בכל הגוף גם... וגם בכפות רגלים ואני לא יכול ללכת :/ לא נורא... אני לפחות יכול להישאר בבית באמצע החורף הסוער הזה וללמוד קצת לבגרויות

BabyGirl 4 Ever

New member
חחחח...../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

גם זה נכון אבל מה שכן עדיף לי לצאת מהבית מאשר לשבת כל היום כמו פדלאה ולא לעשות כלום, בקיצור, להישרףף זה הרבה יותר כיף וטוב מאשר לשבת בבית, חברים זה טוב
אני מתה על חברים שלי!!! ד"ש חם לכולם
אבל חם

למעלה