יש היום סיינפלד?

hospital_food

New member
אוףףףףף

אין סיינפלד בגלל הפיגועים, מילא הם ישדרו תפרק הזה מחר, אבל הם פשוט ידלגו עליו. לא מספיק חרא במדינה הזו, הם מוסיפים עוד קצת איפה ההגיון?

Carpet Crawler

New member
נכון, הם ידלגו עליו...../images/Emo128.gif

כעיקרון מובן לי לגמרי למה הם לא מוצאים לנכון בערוץ 3 לשדר קומדיות בימים כאלה. אבל מה שלא מובן לי זה למה הם לא משדרים ביום למחרת את הפרק ששידורו בוטל יום לפני, ובמקום זה פשוט מדלגים וממשיכים מהפרק שאחרי זה שלא שודר. זה המקום גם ליידע את האנשים שמקליטים את הפרקים שמשודרים כל יום ב-19:40, שחסרים להם לפחות שניים או שלושה פרקים כי כבר היו מקרים כמו היום שדילגו על פרקים. זה קרה גם פעם אחת בסיבוב הקודם של הסדרה, ואת זה אני יודע כי זו הייתה תקופת ההקלטה המאסיבית שלי, למרות שכבר היו לי תשעים ומשהו אחוז מהפרקים. במקרים כמו אלה פשוט העברתי מקלטת אחרת את הפרקים המעטים שדילגו עליהם או שפספסתי, בשביל שיהיה לפי הסדר. זוחל השטיח, גם לא מבין את ההגיון.

rubynet

New member
ומה לגבי השידור המאוחר?

זה פרק א´ של הסיום....

Carpet Crawler

New member
השידור המאוחר

אמנם במשבצת של 2:25 בלילה לא דילגו על אף פרק שהתכוונו לשדר שם, אבל דילגו על כל פרקי העונה השביעית כי כמו שאמרתי לערוץ 3 פגו הזכויות לשידור העונה הזו. זוחל השטיח, מודאג.

זה ברור לכם שידלגו או שזו השערה על

סמך נסיון העבר? דרך אגב,אני חושב שאלה שמקליטים לא צריכים לדאוג,כי למיטב זכרוני כל הפרקים המדולגים בהקרנה הנוכחית הושלמו בהמשך,בסופי עונות.

benleevolk

New member
מצטרף לשאלה ומוסיף...

שגם על ה-Marine Biologist דילגו ואז החזירו אותו אחרי פרק המאה. לכו תבינו.

hospital_food

New member
וזה רק מראה כמה

חרא בימים אלה לעומת שנת 97 למשל, שבשנה הזו היה עוד מחזור שידורים חוזרים של סיינפלד(לא כולל עונה תשיעית) והקלטתי את הכל והם לא דילגו אפילו על פרק אחד, והימים היחידים שלא שודר סיינפלד היה בחגים , אז גם השעה היית מצויינת(22:30).

למעלה