יש הזדמנות שניה?

danisan

New member
משהו שעוד לא הועלה

דני, אם במקרה אתה נחשב מה"צעירים" כלומר יליד סוף 84´ או 85´ סביר מאוד שההצבא פשוט ישלח אותך להתחיל לימודים בסמסטר אביב. זה קרה למישהו שאני מכיר. בלי קשר, תמשיך ללחוץ. עם סכם 88 ממש אין סיבה שלא יקבלו אותך.

D a n n y b o y

New member
אני כן צעיר...

קפצתי כיתה...אבל זה לא משנה- לא התקבלתי לעתודה, למוסד הלימודים התקבלתי. אני אתקשר ואנסה בכל זאת...זה יכול להיות רעיון לא רע להתחיל באביב.

דניאל...

תנסה סתם להתקשר אליהם ולנדנד,תגיד להם שיש לך סכם 88 (או פשוט גבוה למקרה שאין להם מושג מה זה סכם...),ושאתה מעוניין לשמוע אילו מסלולי לימוד עדיין פתוחים בפניך... המטרה שלך צריכה להיות שיתנו לך כמה שיותר פרטים כדי שתבין יותר טוב מה הייתה הסיבה שבגללה לא התקבלת(יענו שפי או מיכסות). לא מצליח בפעם הראשונה? תנסה קו אחר עם פקיד/ה אחרים...לא טוב? נסה יום אחרי זה...בסוף מישהו יזרוק לך את הפרטים שמעניינים אותך... פייד!

דניאל...

תנסה סתם להתקשר אליהם ולנדנד,תגיד להם שיש לך סכם 88 (או פשוט גבוה למקרה שאין להם מושג מה זה סכם...),ושאתה מעוניין לשמוע אילו מסלולי לימוד עדיין פתוחים בפניך... המטרה שלך צריכה להיות שיתנו לך כמה שיותר פרטים כדי שתבין יותר טוב מה הייתה הסיבה שבגללה לא התקבלת(יענו שפי או מיכסות). לא מצליח בפעם הראשונה? תנסה קו אחר עם פקיד/ה אחרים...לא טוב? נסה יום אחרי זה...בסוף מישהו יזרוק לך את הפרטים שמעניינים אותך... פייד!

למעלה