יש דבר כזה קסם צ´י??? מישהו מכיר קסם להזזת דברים????
H holy_sheep New member 29/8/02 #2 קסם להזזת דברים אתה מתכוון לטלקנזיס. קרא במאמרים, אני די בטוחה שרשום שם דבר או שניים. בהצלחה. כבשה קדושה
קסם להזזת דברים אתה מתכוון לטלקנזיס. קרא במאמרים, אני די בטוחה שרשום שם דבר או שניים. בהצלחה. כבשה קדושה
נ ניאו המקורי New member 29/8/02 #4 אתה מושפע מג´קי צאן בערוץ 6?!!? אני אל מציע לך לקחת ברצינות דברים שאתה רואה בטלוויזה!! במיוחד אם זה בא מסידרת טלוויזיה שבה אנשים עפים באוויר יורקים ויורקים אש!! "ניאו המקורי"
אתה מושפע מג´קי צאן בערוץ 6?!!? אני אל מציע לך לקחת ברצינות דברים שאתה רואה בטלוויזה!! במיוחד אם זה בא מסידרת טלוויזיה שבה אנשים עפים באוויר יורקים ויורקים אש!! "ניאו המקורי"
E edddie New member 30/8/02 #6 צודק ! ! ! למרות שראיתי ג´קי צ´אן שמעתי על זה איפה שהו מזמן יש פה נערים/ילדים כמוני שמיתענינים במאגיה?
צודק ! ! ! למרות שראיתי ג´קי צ´אן שמעתי על זה איפה שהו מזמן יש פה נערים/ילדים כמוני שמיתענינים במאגיה?
Y Yev New member 30/8/02 #8 תיאורטית אפשר להוציא אש מהפה... אבל צריך המון המון המון המון, אימונים. ואולי בקשה של כוחות ממקומות אחרים...
תיאורטית אפשר להוציא אש מהפה... אבל צריך המון המון המון המון, אימונים. ואולי בקשה של כוחות ממקומות אחרים...
נ ניאו המקורי New member 30/8/02 #9 ברור שאפשר לירוק אש!! אבל חוץ ממה שרשמת צריכים גם גרון מברזל והרבה כדורים נגד צרבת!!