יש גם עולם אחר
גמרתי לקרוא עכשיו ספר שלדעתי הוא חובה למי שמתעסק ברוחניות מדיטציה וקבלה של הרב אריה קפלן..לא רב אנכי ולא בן רב לא שומר שבת והיהדות שלי היא רק בשם..בכל זאת בגלל הספר החלטתי לנסות קצת אחרת "לאן נוסעים? לצפת" משהו שונה בחיים לא חלמתי לנסוע לשם "אין שם לא ים לא ערומות
ואפילו לא קזינו מסעדות לא בטוח" החלטנו ללכת על משהו פשוט בערב כבר היינו בהקפות של שמחת תורה דבר שלא מדבר אלי אבל בכל זאת רציתי לראות אולי לנסות לחוות שלוש שעות רקדתי שם כמו דביל שמחה על כלום אפילו החזקתי את הספר תורה לא אשקר לא הרגשתי כלום אמנם היתה לי התרוממות רוח מהמדרגה הנמוכה ביותר אבל סה טו
מדיטציה לילית מול הנוף האדיר מעל הכינרת האויר הצח השקט הלילה הכוכבים בשמיים צמרמורת נעימה גם הם לא גרמו לי להתחברות מלאה אבל היה שם משהו משהו קטן.. בבוקר החלטנו לנסוע לקבר הארי גם שמעתי שייש שם מקוה נכנסנו לקבר הנחתי נר נגעתי בקבר של הארי הרגשתי כמו עבודה זרה לא התחברתי לאחר מכן החלטתי להכנס למקוה מערה חשוכה בור קטן של מיים ותעלת מיים קטנים שזורמים מין המעין אל הבור לקח לי שעה להכנס מיים קריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כפוררררררררררררררררררר טבלתי שבע פעמים בפעם הראשונה בחיי הייתי במקוה עצמית את עיניי "הסתכלתי על החושך" רועד וערום כאשר כל הדם זורם במהירות עצמתי את עיני שוב וראיתי
את ה.... ח חכמה ש שקט כ כוח (כוח פוטנציאלי) שבו טמון האור האור יכול להיות טוב האור יכול לסנוור האור יכול לשרוף אבל בלי אור אין חיים ובלי חושך אין אור (ובהעדר חושך לא נדע מהו אור) א אהבה ור ורוע מזה מורכב האור שימוש לא נכון באור במקום לגרום לאהבה יכול לגרום לרע להזיק האור יכול לרפא ויכול להרוג צריך לדעת להשתמש בו האור הוא כלי ולא אלוהים שחסר לך משהו אל תבקש אותו כי השלם יודע מה חסר לך הוא יקבע מה חסר לך פשוט בקש שיתמלא לך החסר אם תקרא לבקשה בשם כמו אהבה פרנסה היא לא תתקיים זה פשוט העלבה של השלם שכאילו אינו יודע מה חסר לך. האור יצא לפועל מן החושך ע"י "ויאמר" ו ויתור על האגו ייחוד מדיטציה א אהבה מ מיקוד כוונה ה ר רינה שילוב של אלה יביא את האור הנכון אל תתפלל אל האור אל תבקש את האור תבקש את הטוב הטוב לכולם האור הוא רק חלק מהשלם בשלם יש גם חושך השלם מורכב מיש וגם מאין ואחרי זה יצאתי מהמיים הקרים רועד התלבשתי יצאתי מהמערה השמיים היו צלולים בחוץ חיכה בחור חייכן קיבל מימני תרומה ושמע את מה שראיתי בפנים האיש פער את פיו שאל לשמי ונפרדנו לשלום בחיוך חשבתי למי אני אספר את זה והחלטתי כאן המקום
ואי שולח לכם ברכה חדשה שיתמלא לכם החסר
יום טוב
גמרתי לקרוא עכשיו ספר שלדעתי הוא חובה למי שמתעסק ברוחניות מדיטציה וקבלה של הרב אריה קפלן..לא רב אנכי ולא בן רב לא שומר שבת והיהדות שלי היא רק בשם..בכל זאת בגלל הספר החלטתי לנסות קצת אחרת "לאן נוסעים? לצפת" משהו שונה בחיים לא חלמתי לנסוע לשם "אין שם לא ים לא ערומות