יש בשורות.

יש בשורות.

שתדעו לכם: הגמל מחרחר. אם אי פעם תעלה השאלה הנוראית הזו שוב. השרשור המדובר נמצא בעמוד 4 או מה. לא הצלחתי לעשות קישור. אני צריכה לעבוד על זה. תודה למחפשימ/ות. שרון

תודה

בנסיוני ההוא לענות על שאלתך לא הצלחתי. ומקור המידע שלי שעליו בניתי לתשובה מוסמכת החליט לצאת לטיול בעולם דווקא עכשיו. אז יפה שהגעת לזה לבד, והחכמת אותנו.

איך עושים את זה?

קישור, זאת אומרת. ניסיתי עם קליק ימני ו- creat a shortcut ואז בהודעה, סימנתי מילה, לחצתי ימני ולא הופיע לי ה- paste, כלומר הופיע, אבל אפור. איפה טעינו? ובקשר לגמל. הוא דווקא נראה לי די שווה נפש, מחרחר רגוע כזה (צריך ללמוד לעשות את זה במזרח התיכון). אגב, תגובתו של הילד. באתי, אמרתי לו: ילד, הגמל מחרחר. והילד עושה לי: גמל לא מחרחר!! (באינטונציה של "מאיפוא הבאת את זה אמא?") והוא רק בין שנתיים וחצי, אבל חזק בתפקיד המלך הוא ערום. נצטרך להמציא לנו משהו משלנו.

shellyland

New member
חרררררררררת ברררר חרררת?

או - חררררררררת בררר חרררת? הנה איפה טעית: ליד כל הודעה יש נקודה קטנה (כתומה, כחולה מלאה או כחולה ריקה). לחיצה על הודעה כזאת פותחת לך אותה בעמוד נפרד, ואז את צריה להביא את כתובת העמוד. לחיצה על לחצן ימני ואז "פתיחה בחלון חדש" תפתח לך את ההודעה בחלון חדש. שוב - זו הכתובת שאת צריכה לקשר בהודעה.

ואם עדיין לא עולה בידך

נסי לקרוא את ההסבר הזה.

zimes

New member
לא לא לא

מה ששלי הסבירה כאן, שרון, זה שלב ה - copy אותו עברת בהצלחה. הטעות שלך היתה בשלב ה paste: ציפית לגדולות ונצורות מהתפוז, והוא לא-כזה-גאון. מתחת לתיבת כתיבת ההודעה, יש שתי טבלאות: אחת להוספת כתובות (אפורות למטה), והשניה לוספת קישורים (כחולים) מההודעה עצמה. באחת מטבלאות אלה, *במקום* ה http://, את אמורה לעשות את ה paste, ולא לשכוח להוסיף גם את צד ימין של השורה בטבלה (המילה אותה את רוצה להכחיל). בהצלחה!

shellyland

New member
מה נהיה, אוח?

הבוס בחופש? אין לך מספיק עבודה היום? אתה מוציא שאריות מהשעמום שאגרת בכיפור?

shellyland

New member
אפרופו מדבשת (ב' רפויה)

מה פירוש "לערות דבש"? לאסוף אותו? ליצר אותו? "לחלוב" אותו? אני מתייחסת בעיקר לשורה "מלוא נפש עריתי הדבש מיני פיךָ" בשירו של א"א שאני לא זוכרת מה שמו.

למעלה