היה גם במעריב לנוער משהו...
כתבה קטנה עם תמונה. אם אני אצליח לסרוק- אני אשים כאן. בכל אופן, זה מה שכתבו: "
ויסמן מצא סיבה טובה להישאר בערבי שישי בבית. קצת ציונות ממש לא תזיק לעתים נדירות קורה שאני מחכה לתוכנית ספציפית. בדרך כלל הכבוד הזה שמור לגיא פינס בתוכניות הספיישל שלו, אבל הפעם אומר בפה מלא ואתוודה- אני מחכה לערבי שישי. אני יכול אפילו להיות ספציפי יותר: אני מחכה ל'ארץ נהדרת'. גיליתי שם חבורה של מוכשרים ממש מצחיקים. כל אחד מהקומיקאים המשוננים האלה מביא את המשנה הסדורה שלו לדאחקות בסגנון חופשי. מריאנו אידלמן עם הדמויות, אלי פיניש עם החיקויים, טל פרידמן עם השלי יחימוביץ' האדירה שלו, אורנה בנאי הווירטואוזית עם ג'ודי ניר מוזס המדויקת, ואפילו קיציס האשכנזי מדי לא פוגם לי בהנאה. גם דב נבון ועלמה זק (תגלית מרתקת) מוסיפים את החן שלהם והופכים את התבשיל הזה לארוחת השבת האמיתית. בתמהיל נהדר רוקח בחור מוכשר בשם אסף שלמון (כותב ראשי) את הריבה הכי מתוקה והכי מצחיקה שהביא ערוץ 2 מאז ימי 'לימור' העליזים בתחילת דרכה.
אין היום תוכנית מצחיקה יותר בטלוויזיה, נקודה." זהו. בדרך כלל שאומרים דברים רעים על ארץ נהדרת/קיציס/פרידמן אנחנו ממהרים לקטול. אבל אחרי כתבה כזו, למה שלא נפרגן לכותב...? הוא עונה לשם אלעד ויסמן והאימייל שלו הוא-
[email protected]