יש בכלל שולט כזה?

וואו, מיצי - לגמרי!!!

אנחנו ברות מזל

וכבר אמרתי פה לא פעם שמי שלא ראה אותי מספיק היה יותר ונילי מתמצית וניל...

UltraL

New member
עניין של תפישה בסיסית לגבי סקס

כל הכתוב כאן הוא רק על דעת עצמית:

גם ונילי וגם בדסמ , אין טעם להיות אגואיסט.

בפרט, בעיני, היכולת לגרום לשפחה לגמור פעמים רבות ולהגיע לשיאים של עונג כאשר אני מחליט איך ומתי , גורם לי לסיפוק והעצמה ורק זה ממלא אותי מעבר לדברים אחרים שאני מרגיש עם נשלטת. וכן מנפח את האגו
.

לשלול עונג מנשלטת רק קיים כדרך חינוך , ואם זה קורה כשיטה קבוע או בלי כוונה הרי שזו לא תפישת השליטה שלי.

גם שפחה תשרת אותי בלהט יותר טובה כאשר היא מסופקת, זו חוכמה פשוטה.

UltraL

New member
זה תוצר לוואי ולא מהות של קשר בדסמי

וזה לא דבר רע, מדוע זה גרם לך להפסיק?

אני חושב

שנגמר לי העניין בלהאכיל את האגו שלי.

אני עדיין משלב משחקי שליטה בסקס, אבל מהרגע שהאגו יצא מהתמונה, זה נעשה לגופו של עניין ולא צורך.

אני לא מתיימר להכליל כאן - אני רק מסתכל על איך זה אצלי.

מודה לך על שהעלת למודעות שלי את העניין הזה. ממש תודה!

A לוןA

New member
יש הרבה סוגים של שליטה

והרבה סוגים של שולטים.
אני בגישה של- אם יש מישהו שרוצה את זה מהצד האחד, בוודאי שימצא מישהו שרוצה את זה מהצד השני.
מצד שני (ולפי המעט מאוד שאת מתארת פה, ויכול להיות שההתרשמות שגויה)- נראה כאילו את מחפשת שולט שיפעל לפי הוראות ההפעלה שאת סיפקת לו, או במילים אחרות- שישלוט כרצונו, כל זמן שרצונו תואם לחלוטין את רצוני.
וזה, נוגד שליטה כמו שהרבה אנשים רואים אותה.
יכול להיות (ואפילו סביר) שתוכלי למצוא "נשלט מלמעלה" שיתאים לרצונות ה"שליטה מלמטה" שלך, אבל אם רצונך במסירת שליטה- זה יתסכל אותך, בסופו של דבר.

לשולטים שנתקלת בהם

מתאימות נשלטות שנהנות מלמלא אחר מבוקשו של השולט ולהיות ככלי להנאתם

מילת המפתח היא הנאה וסיפוק של צרכי שני הצדדים

כמו שיש אנשים שונים יש גם שולטים ונשלטות שונים ברצונות שלהם

התאמה בין שולט לנשלטת בציפיות היא כמו כל התאמה במערכת מינית אחרת גם לא בדסמית

אז... אני מאמינה שזה עניין של חיפוש סינון והתמדה עד שתמצאי את זה שיתאים למה שאת מחפשת

יותר משזה עניין של שולט-נשלטת-

זה עניין של גבר-אשה-בנאדם.
מי שלא רואה את הפרטנר/ית שלו ממטר - יהיה כזה גם בטעמי וניל...
כמו שמיצי כתבה - פגשת את האנשים הלא נכונים.
המצב שאת מתארת הוא ממש לא המהות של בדס"מ. לכל אחד יש את המהות שלו, והכי טוב מתרחש כששתי מהויות דומות נפגשות

לא

כתבת על המצב שהיא תיארה שהוא *ממש לא* המהות של הבדס"מ.

אבל, יקירתי, גם המצב שבו שולט משתמש בנשלטת
יכול להיות מהות הבדס"מ עבור הפרטנרים משני צדי השוט.

תראי-

א. פספסת את המשפט - "לכל אחד יש את המהות שלו".
כלומר, לא זאת המהות. אין מהות אחת ויחידה. אף אחד לא יכול להכתיב לך, לה, או לי - מהי המהות ה"אמיתית".
ב. אנשים מחוץ לבדס"מ סבורים (בטעות) שזה מה שבדס"מ אומר - צד אחד שמנצל את הצד השני, משפיל אותו ולא רואה אותו ממטר, וזהו זה. וזה פשוט לא נכון ועושה עוול לעולם הזה.
גם מישהי שרוצה ובוחרת להיות הדום לרגלי הדום שלה (סטגדיש!) - עושה זאת בהנאה ומבחירה, ולכן איננה מנוצלת/מסכנה או בלתי נראית בתוך הקשר.

אוקיי

אז אין רק מהות אחת ויחידה,
ואפשר לקחת את זה להרבה מקומות.

רק תחשבי על הרעיון של מלכה בתשלום,
לשלם למישהי שתשלוט בך
בדרך שמתאימה לך
מה זה אם לא שליטה מלמטה?

ומצד שני, כן נראה לי הגיוני להכיר בעובדה ש
יחסי שליטה הם אי-שיוויוניים מטבעם
(וזה שהשולט בוחר להיות סחבק - זו סה"כ תוספת)

במובנים רבים הם אי-שוויוניים, ברור.

אבל שוויון אפשרי בחלק מתחומי החיים (לבחירת כל זוג באשר הוא), וכמובן - דווקא יש הדדיות. כל צד משלים את הצד השני ומגשים לו את המאוויים שלו.
כמו שהוא זקוק לשלוט - אני זקוקה להישלט. זה לגמרי ין ויאנג.
מהכיוון ההפוך - בשבילי יחסים וניליים יהיו לא הדדיים ולא עונים על הצרכים שלי, ולכן א-סימטריים ולא מספקים.

הדדיים כן

אבל לדעתי, בהרבה מקרים חסרה ההבנה שביחסי אדון-שפחה,
השפחה נועדה לשרת את רצונות האדון, ולא להיפך.

מדהים שדווקא ביחסי מלכה-עבד, זה הרבה יותר ברור.

אני כמעט משוכנעת שזה בגלל ערכי הפמיניזם אל מול הכניעה. גבר הוא גבר, אז אין לו בעיה להיות סמרטוט כשצריך.

המממ, אני לא מסתכלת על זה במובנים האלה...

לשם שינוי *אני* בורחת מהגדרות

מכיוון שאצלי (וגם אצלך אז בטח תביני אותי) זה חלק מקשר אוהב - אני רוצה לגרום לו אושר וסיפוק קודם כל כי אני אוהבת אותו, ולאו דווקא כי הוא אדון שלי (וזה הדדי).
אם זה היה משהו יזיזותי נטו - בהחלט היה חשוב לי להנות ולא רק לשרת, אחרת מה יש לי לחפש שם? זה לא קשור לפמיניזם שלי - פשוט גם לי מתחשק להנות מהסקס

ובתכלס - לשרת ולרצות את האדון כן - אבל אני מוכנה להמר שלא היית נשארת (ובצדק) עם גבר שהסקס שלך איתו לא מספק, שנגעל לרדת לך (יש אדונים שחושבים שזה משפיל לאדון לרדת לנשלטת), או שבא וגומר תוך 5 דקות ומסתובב והולך לישון, ואומר "אני אדון! לא אכפת לי אם את נהנית או לא, את פה רק כדי לשרת אותי!"...

טעות בתפיסה

בהחלט היה חשוב לי להנות ולא רק לשרת, אחרת מה יש לי לחפש שם?

את לא נהנית מלשרת?

ברור... מאוד
אבל כמו שכתבתי (אצטט):

אני מוכנה להמר שלא היית נשארת (ובצדק) עם גבר שהסקס שלך איתו לא מספק, שנגעל לרדת לך (יש אדונים שחושבים שזה משפיל לאדון לרדת לנשלטת), או שבא וגומר תוך 5 דקות ומסתובב והולך לישון, ואומר "אני אדון! לא אכפת לי אם את נהנית או לא, את פה רק כדי לשרת אותי!"...

אבל מה זה קשור?

סקס לא מספק זה סקס לא מספק,
אבל להגיד-
אני אעלק מוסרת לך את השליטה בשביל שתעשה לי נעימי, ובדרך שאני אוהבת- זה כבר משהו אחר לגמרי.

למעלה