יש בכלל שולט כזה?

יש בכלל שולט כזה?

מהמעט שיצא לי להכיר, השולטים בהם נתקלתי ציפו מהנשלטת שאיתם שבזמן הסשן תמלא את כל מבוקשם ותהווה בעצם כלי להנאתם. ההנאה שלה היא משנית או מקסימום תתרחש רק לאחר שהיא תעשה את מה שהוא רוצה.

אני תוהה האם זוהי בעצם המהות של יחסי השולט-נשלטת, שאני כנראה לא מבינה נכון?

אם לי יש בראש תמונה של סשן שבו אני נשלטת אך השולט לכל אורך הדרך קשוב אלי ולצרכי גופי ובעצם התנהגות השליטה שלו מטרתה בסופו של גבר היא להביא אותי לשיאים מיניים - אזי אני זו שמשלה את עצמי?

סתם מאוכזבת ותוהה האם יש לי עוד טעם להמשיך ולחפש פרטנר שיתאים לצרכיי בעולם השליטה, או שהשולט שיש לי בראש הוא שילוב של שולט ונילי שנמצא באזור האפור שבין שני העולמות הללו - מה שכנראה מאוד קשה למצוא...

Tranquility40

New member
איתרע מזלך

כמובן שאין חוקים כתובים, אך אני (ועוד רבים וטובים כאן) מאמין שבדיוק החלק השני שרשמת: "אני נשלטת אך השולט לכל אורך הדרך קשוב אלי ולצרכי גופי ובעצם התנהגות השליטה שלו מטרתה בסופו של גבר היא להביא אותי לשיאים מיניים" הוא השיא של יחסי מין בכלל וסשן BDSM-מי בפרט.
הסיפוק הגדול ביותר הוא לראות את בת זוגתך מסופקת.

הסיפוק שלי

כנשלטת

הוא לרצות את האדון.

כך שברגע שיש התאמה, הסיפוק של השולט והסיפוק של הנשלטת מתקיימים בו-זמנית וקשורים זה לזה באופן ישיר.
שולט שרק רוצה לספק את רצונותיו שלו מתאים לנשלטת שזה הקטע שלה - להיות הצעצוע הפרטי שלו.

dabadabada

New member

מוניאמר

New member
GIVE ME A BREAK

"...התנהגות השליטה שלו מטרתה בסופו של דבר היא להביא אותי לשיאים מיניים"

כך זה גם אצלנו

וכמובן - המשפט "הסיפוק הגדול ביותר הוא לראות את בת זוגתך מסופקת" הוא הדדי לחלוטין (רק תשנה שם את המינים במשפט וכל זה).

gidionline80

New member
בטוח

שיש פרטנרים שיעשו מה שתרצי ובלבד לזכות בזיון.
יחסי שליטה בבסיסם היא העברה מוסכמת של רצונותיך לצד השולט
וההנאה הדדית מופקת מזה שזה מתאים לשני הצדדים.
תקראי לעצמך מלכה/שולטת ותראי כמה ניג'סים יביאו אותך לשיאים ויהיו קשובים. גם אופציה. לא בטוח שאת בפורום הנכון לך.

Tranquility40

New member
העברת השליטה לצד השולט לא חייבת להיות טואטלית

השולט יכול להשאר קשוב לצרכי הנשלט ועדיין לעשות כרצונו. לא כל יחסי שליטה הופכים אוטומטית את הנשלט לבובה חסרת רצונות וכלי קיבול ריק (וכן, יש גם יחסי שליטה כאלה).

gidionline80

New member
פעם

הבאה תבקש שאני אנקד לך כי לא ממש רשמתי משהו כזה.
חוצמזה כל אחד "והטוטאלי" שלו. גם דומי מחמד שמסתפקים בלקרא לה זונה , חושבים שהם שולטים והם "עושים" בדסמ וזה סבבה לגמרי.
ובלבד שכל הצדדים זוכים במין ובונוס על גמירה.
עבורי זה לא בדסמ. אולי "אהבה אסורה"

Tranquility40

New member
מת על התוקפנות שלך

אתה כזה דום קשוח, גיבור ואמיץ...
זה שעבורך זה לא בדסמ זה עניינך בלבד, עבור לא מעטים זה כן; תבדוק במילון הבדסמ המאוחד.

Tranquility40

New member
אני

מניח שזו היתה תגובה צינית.
בכל מקרה, תרבות דיבור זה לא דבר רע כל כך.

gidionline80

New member
תרבות דיבור

אצלך כוללת להמציא דברים שאיש לא אמר אותם כי זה משרת איזו אג'נדה עבורך? וההתנצלות היתה כנה התרשמתי שממש נפגעת ממני.

Tranquility40

New member
ממש תרבות

מיד אחרי התנצלות אתה עובר לתקוף אישית? נעים הליכות אתה, נופת צופים ממש.
לא נפגעתי באופן אישי כי אני רגיל שאתה אוטומטית (כמו פרחח מצוי) נהנה לבעוט בכל דבר מזדמן, וזה חבל כי כמו שנכתב פה לא מזמן, לפעמים בין כל הסחי אפשר למצוא אצלך דברי טעם.
בוא ואלמד אותך א'ב' של התנהגות אנושית חברתית - כשלא מסכימים עם מישהו, הדבר לא אומר שאוטומטית צריך לירוק לו בפנים. אבל כמובן שקל לעשות זאת כשאתה מסתתר באלמוניותך.
ולענייננו, דברים כאלה אכן נאמרו בעבר פה בפורום גם על ידי אחרים. אני באמת מאמין ש"הסיפוק הגדול ביותר הוא לראות את בת זוגתך מסופקת" נכון לרוב הגברים ובכל הגוונים של קיום יחסי מין; גם אצל אלה שמכחישים את זה כדי להדמות לדומים אמיצים וקשוחים. איך אתה היית מרגיש עם בת זוג שבסוף הסשן אדישה לחלוטין למה שנעשה או לחלופין סבלה באמת לכל אורך המפגש ונמנעה להפסיק אותו רק כדי למשל לא לאכזב אותך? ותעשה לי טובה, אם מתחשק לך גם היום סתם כך לשפוך על הרצפה את פח האשפה הכיתתי כשאתה עובר בדלת אז פשוט תחסוך ממני את כל התשובה.

למעלה