יש בארץ יבואן

יש בארץ יבואן

לגיטרות בס תוצרת ריקנבקר או אפיפון? אפשר לקנות כאלה גיטרות דרך חנות בארץ או רק יד שניה / משלוח מחו"ל?

the mnm factor

New member
הלוואי וידעתי

אני מנגן על ג'אז באס ואני מת לגוון קצת וממש לא בראש שלי פרסיז'ן. אז האופציה הכי ריאלית שלי זה באמת הרקנבייקר שיכולות הטרבל שלו מדהימות... אבל הדבר הכי קרוב שראיתי נמצא ברעש געש (שזה נשמע דומה, אבל רחוק מלהיות מדויק מהמקור)- אבל אני שמאלי, ולהם יש רק ימין. אם אתה מוכן להסתפק במשהו ש"דומה" לרקנבייקר- ברעש געש יש לך הרבה אופציות.

RoieL

New member
לא יודע אם הבסים,

אבל אפיפון תמצא בכלי זמר וווקס במרום.

the mnm factor

New member
הייתי בכל"ז לפני שבוע

לא ראיתי בסים של אפיפון- ראיתי איבנזים, פנדרים וכל מיני SX כאלה פושטים. ובמרום לא הייתי הרבה זמן- אבל אני יודע שהם היבואנים של vox- הגיעו לשם בסים?

TheRealDeal

New member
מיוזיקמן :)

אחלה בסים! אם לא ניסית אתה חייב לנסות! אני לא מוצא הרבה בריקנבקר.. מההקלטות השונות של גדי לי אני רק שומע קליק קלאק, יותר מדי היי מיד שעושה את הבס אגרסיבית וטרבלית בצורה מעצבנת במיוחד. "יכולות טרבל מדהימות" זה לא הישג חבוב, בשביל זה יש גיטרות חשמליות או משהו.. מיוזיק מן זה אחלה דבר, נשמעת חלום, יש לה פחות נמוכים מג'אז בס למשל בגלל שיש רק פיקאפ אחד(עכשיו יש דגמים של 2 פיקאפים שפתרו הרבה בעיות, אני ממש רוצה לנסות כבר), אבל בשביל זה יש פריאמפ על הבס. בלייב היא נשמעת מעולה בלי להשמע "בוץ" ובלי לאבד תדרים גבוהים ונמוכים. קשה להסביר.. צריך לשמוע כדי להבין. צודק שבאמת חסר גיוון בארץ.. מה שהולך בארץ זה בסים באיזור המחירים של עד 4000 שקל, אף יבואן לא יסתכן בלהביא כלים מיוחדים יותר במחירים גבוהים כי זה פשוט לא משתלם. מצד שני יש גם לא מעט בסים ששוות ניסיון.

TheRealDeal

New member
אין יבואן לריקנבקר בארץ

יש חנויות שמוכרות מדי פעם ביד שנייה (מידנייט מיוזיק בטבעון, ווינטג' בת"א לפי מה שהבנתי) ובטוח יש עוד ביד שנייה, שווה לבדוק. וחובה לנסות לפני שמזמינים! אפיפון יש בכלי זמר. חוץ מזה - מה הקשר בין ריקנבקר לאפיפון? ריקנבקר זה מייד אין USA באיכות הטובה ביותר ואפיפון זה במזרח הרחוק באיכות בינונית.. וההבדל מתבטא בין השאר במחירים..

WinterZ

New member
לסולן של Deicide יש אחת כזו,

איזה בזבוז של באס איכותית.

למעלה