יש אנשים

lamalo

New member
יש אנשים עם לב של אבן

יש אבנים עם לב אדם יש אלוהים ורק שרון יביא שלום. שלום!

ויש אנשים שניסו פעם להחנות

מכונית באמצע רחוב הומה ניסו האנשים פעם לא הצליח ניסו האנשים עוד פעם גם לא הצליח פעם שלישית גם לא הצליח בפעם הרביעית יצאה השחקנית מהמכונית נגשה לאנשים ואמרה בחיוך מתקתק מחר יש לי פגישה מחוץ לעיר אתם חושבים שתצליחו עד אז להחנות? :) שחקנית דרך ארץ

א י ל ה

New member
יש אנשים ששלחו לאנשים אחרים

שהם עושים איתם עבודות עבור חברה מובילה בתחום התקשורת הבינלאומית חומרים כבר ביום חמישי אחה"צ, אבל האנשים האחרים כנראה היו בדיוק מתחת לשמיכות ואפילו לא נתנו להם פידבקון אחד קטון. ויש אנשים שעובדים שבת כן שבת לא בגלל איזה עניינים עם ילדים ובכלל הם נורא מסכנים כי החיים שלהם קשים כאלה כי הם צריכים לעשות עבודות וללמוד לימודים ולתפקד כל הזמן והם כבר יישבו להם לבד בחושך, ובסוף, בסוף עוד רוצים שהם יעבדו בשבת. אז אני מחזירה את השאלה לקבוצה, האם לנוכח כל זה, עבודה בסוף השבוע היא לגיטימית? א י ל ה מנחת קבוצות ומטוסים

לי-אור.

New member
ורק שלא תדעי עוד צער

היה לי הכי נכון להגיד. לי-אור מנחיתת מטוסים

א י ל ה

New member
ויש אנשים

שבכלל התחילו הכול עם כל מיני כחולים וורודים ובסוף לא רק שהם בעצמם ורודים, ולא רק שהם לא מרימים טלפונים נגיד, הם גם לא מחזירים כאלה. טלפונים כלומר. אפילו שמשאירים להם הודעות. אבל כל זה באמת שולי. רק שלא נדע עוד צער. זה העיקר. א י ל ה הפנקס פתוח

לי-אור.

New member
ויש אנשים

שאמרו להם שכל עוד הם ורודים וכאלה אז הם לא מדברים עם אנשים שהם כחולים וכאלה ואז האנשים הכחולים הולכים החוצה ושומעים הודעות מהאנשים הורודים אבל הם לא מבינים אם העוצר נגמר ואפשר לספק לורודים מים ותרופות או שהורודים כל עוד הם ורודים הם בהסגר ואז הכחולים מתבלבלים ואפילו יודעים צער ל-אור הפרוטזה חורטת

סר גון

New member
ויש אנשים

שתיכף יתחילו להעיר הערות מהיציע סר ג´ון מציע שירותי תיווך

לי-אור.

New member
יש אנשים

שצועקים מהיציע השופט בן יונה ויש כאלה שסתם מריקים קליפות של גרעינים לי-אור עומדת בתווך

יש גם אנשים

שרואים תמיד את האמת כמו שהיא שאפשר שיהיו אנשים כחולים ואפשר שיהיו אנשים ורודים ואפשר שכולם לא ידעו עוד צער אבל אי אפשר להכחיש - רואים את האהבה גם מפה :) שחקנית שימי ידך בידי אני שלך ואת שלי

א י ל ה

New member
ויש אנשים

שהלוואי שהיה להם יציע לצעוק ממנו השופט בן יונה או אפילו בן זונה אבל אין להם. יציע כלומר. במקום זה יש להם טלוויזיה ובגלל זה עכשיו הם יודעים צער דווקא. והאנשים האלה, תיכף מתקשרים לוורודים אחרים. א י ל ה מעוננת

ויש אנשים

שמחסלים חשבונות עם אנשים אחרים וחושבים שאנשים אחרים לא מבינים אבל אנשים אחרים מהזה נהנים :) שחקנית איפה ישנם עוד אנשים..

QV

New member
כמו האיש ההוא

ואני חושש שגם הוא לא היה

לי-אור.

New member
ויש עונשים- וזה גם בשבילו

ממני אבל רק למי שמגיע...
לי-אור מאנישה ורודים

למעלה