יש אנשים

לי-אור.

New member
יש אנשים

שהיו פעם כחולים ועכשיו הם ורודים וכשהם ורודים אני שואלת את עצמי מתי יכחילו שנית ובכלל מה שהכי חשוב לי לאמר זה שלא תדעו עוד צער לי-אור מצהיבה

זיוי בת

New member
יש אנשים

מגולגלים בתוך נייר עיתון. והכי נכון לי עכשיו גם להגיד: שלא תדעו עוד צער. זיוי [אנשים. עיתון שלא קוראים]

לי-אור.

New member
ויש עתונים

מגולגלים בתוך אנשים ומבריקים בכרומו. ושוב חשה צורך עז לומר: שלא תדעו עוד צער לי-אור בפרומו

א י ל ה

New member
יש אנשים

שגם עובדים לפעמים ובטח יתקשרו לאנשים אחרים כשיגמרו. אם יגמרו אי פעם כלומר. והדבר שהכי נכון לי להגיד עכשיו זה שלא נדע עוד צער. א י ל ה לא יודעת כלום כבר

א י ל ה

New member
וגם יש אנשים

עם לב של עיתון. ויש עיתונים עם לב אדם. ובאמת, באמת שלא נדע עוד צער, זה הכי חשוב. א י ל ה צער לי וצער לך

זיוי בת

New member
יש אנשים

בגטו? והכי נכון לי להגיד עכשיו ולחזק: שלא נדע עוד צער. זיוי [חיה רעה]

א י ל ה

New member
יש אנשים

טובים באמצע הדרך. אנשים טובים מאוד. האמצע זה יוצא בדיוק כשמקפלים את הדרך לחצי. שם הם. האנשים האלה כלומר. שתדעו. ואני רוצה עוד להגיד שהלוואי, שהם, וכולם גם, לא יידעו עוד צער. א י ל ה לתפארת מדינה ומכה. על חטא.

לי-אור.

New member
ויש גם אנשים

שצר להם ואחרים שרחב להם וכאלה שפעם היה להם צר ואחורי זה רחב ורחבים שנהיה להם צר אבל מה זה משנה בכלל, כל עוד לא נדע עוד צער לי-אור כל העולם כולו גשר צער מאד

זיוי בת

New member
ויש אנשים

שמרוב שצר להם נסתם להם המוח. וכן, למרות הכל, שלא נדע עוד צער. זה הכי נכון לי להגיד עכשיו. זיוי [אז יש אנשים בגטו?]

לי-אור.

New member
ויש עוד אנשים

שגם להם נכון לי להגיד :שלא יידעו עוד צער. למרות שלא ממש מכירה אותם כי הם מהגטו.. לי-אור כוסית ג´ין על הבוקר בגינה

א י ל ה

New member
יש אנשים

בבָריוֹ, זיווקלה. גטו זה אסור להגיד. א י ל ה הולכת לשטוף את הפה

א י ל ה

New member
אנשים!

מרוב שמיהרתי ללכת לשטוף את הפה, שכחתי את העיקר. פשוט שכחתי שבאמת מה שהכי נכון, אחרי שנחבק את הכאב, זה להגיד, שלא נדע עוד צער. א י ל ה מצטערת

זיוי בת

New member
יש אנשים

ויש אנשים. ולכ-ו-ל-ם יש צער. זה הכי נכון. ושלא נדע. זיוי [צער אחד קדימה]

pere-bar

New member
באתי לנחם

ומצאתי את נחמה וידעתי איך ידעתי ללטף ..או מ א מ א ובכלל לא הצטערתי איך צימררתי שמה... היי :)

זיוי בת

New member
שתדע!

אני תמיד מבקשת שוב. זיוי [צמח ברברי] ושלא, חס ושלום ושאלוהים יעזור לנו, שלא נדע עוד צער. נ.ב זיוי [צער העולם על כתפיה]

מרים 02

New member
שלא נדע

עוד צאר.. מרים- הוועד לשימור המהפיכה. נ.ב. מודה לכם מאוד על שרשור יום השואה שהביאני עד הלום...

למעלה