יש אמת, או סתם קנאה?

זיקן

New member
מנהל
נישאל את הפמינסטיות

איך זה שהגמד המכשף (והתימני) הזה הצליח לסובב כל כך הרבה נשים מיסתבר שסוקי צודק ואין להם מוח וזה הכל סתם קינאה עד שלא יוכח אחרת..

פנומן 72

New member
שמישהו כבר יוציא להורג את הייצור הזה

לא שנאה ולא קנאה, סתם טיפוס דביל שהרס חיים של 40 דביליות.

gamani4

New member
גם לפנומן

בחירה חופשית, לא? מה זה נורמלית? למה הרס להן את החיים? הן שם בכוח?

בארבאבא

New member
הן שם אחרי שנלקחו במצב של משבר כלשהו

ועברו כנראה סוג של שטיפת מוח.. אלו לא חיים פוליגמיים רגילים..הן מתייחסות אליו כמו לאל. הן מקעקעות על עצמן את הפנים שלו,הוא בראש סדר העדיפויות שלהן ברמה מוגזמת.. זה נורמלי לוותר על הייחודיות שלך,בשביל מישהו שמתייחס אליך כאל עבד,בשביל מישהו שלקח לך הכל?

gamani4

New member
מה זה משנה אם זה נורמלי?

לדעתי כל דת היא לא נורמלית. אף אחד לא עוצר את עובדיה יוסף. לדעתי אנשים שהולכים לאורן זריף הם לא נורמלים. מישהו עוצר אותו? מה שמשנה זה שהן בחרו בכך, ועד כמה שאני יודע הן אכן בחרו בכך.

בארבאבא

New member
לא חושבת שבמצב נפשי טוב במיוחד..

ועד כמה שאני יודעת,יש כאלו שרוצות ללכת משם אבל אין להן ממש האפשרות. זו בתכלס כת.איזה אדם במצב של שפיות באמת בוחר לסגוד לאדם,ולוותר על האני-העצמי שלו? גם אנשים שבוחרים ללכת לאורן זריף.. מכל הקטעים שלו שהיו בטלווייה..יצא לך לראות איזה אנשים הולכים אליו?

פנומן 72

New member
פשוט מאוד

אני יכול לשכנע בחורה מפגרת למצוץ לי ושאגמור לה על הפנים. זה אסור על פי חוק. ישנן מניפולציות שאפשר להפעיל על בני אדם ולשכנע אותם לעשות דברים שהם לא הגיוניים, כמו לחיות בקומונה של גבר אחד ו-40 נשים ...

gamani4

New member
עד כמה שאני יודע אף אחת מהנשים שלו לא

סובלת מפיגור שיכלי.

פנומן 72

New member
"שכלי", אבוייה, "שכלי" ... ../images/Emo45.gif

ולא צריך לסבול מפיגור שכלי רק מהעדר אינטליגנציה. אני לא זוכר שיש שם איזו אישה שהיא רופאה, עורכת דין, בעלת תואר שני או משהו שדורש בשבילו קצת מוח. כולן די אהבלות שם. בלשון המעטה.

gamani4

New member
אני כבר אמרתי שאני חושב שהן לא נורמליות

אבל זאת לא סיבה לשלול מהן את הזכות לחיות את חייהן כפי שהן רוצות.

זיקן

New member
מנהל
אתה חושב. אני בטוח וזאת כן סיבה

אין פה שאלה של זכות הם לא מודעות למעשיהם והוא מנצל את מצבם זה כמו לזיין בחורה בעלת פיגור שכלי לפי החוק (ובצדק) זה נחשב כאונס.

זיקן

New member
מנהל
בחייך ראית איך הוא ניראה

אשמאי זקן ומכוער כמו התחת של לוציפר.. אבל מצד שני כבר אמרתי לא פעם שמצב הזיונים בארץ כ"כ גרוע (לנשים) שיש נשים שלא רק שמוכנות להיזדיין בחינם הם מוכנות עוד לשלם על זה.. "אדם" זה מנצל את מצוקתם אוסף אותם מכל מיני מוסדות מצוקה נותן להן אוכל וסעד ותמורת זה מגשים את סטיותיו מה זה בשבילם לפתוח רגליים לעומת הסעד הרוחני והצומי שהן מקבלות ממנו. תאמין לי גם אני וגם אתה יכולים לעשות כך ולאסוף כל מיני אסופיות ולהקים כת שתשרת אותנו הבעיה שאנחנו "לא נורמלים" הם "הנורמלים" פה..

Love Today

New member
ומה עם העשרות ילדים שיש לו?

גם הם בחרו מרצונם החופשי להיות משועבדים בתוך הכת שלו ולסבול מהתעללות מינית ופיזית? ומענין מאוד שמתוך עשרות נשים שיש לו א-ף א-ח-ת פתאום באמצע התהליך לא הרגישה שהיא רוצה לעזוב,או שהיא ארזה והלכה מביתו.. היה להן כ"כ טוב שם שבאמת לא עלה בדעתה של אף אחד לקום ולעזוב. או שפשוט זה עלה בדעתן מאוד אבל הבחור הנחמד הזה דאג להוציא להן את זה מהר מאוד מהראש תוך מניפולציות ריגשיות ואלימות פיזית ומינית. נשמע לי מאוד חשוד שמתוך 30+ אף לא אחת לא קמה ועזבה , בדר"כ בקבוצות כאלה יש נשירה הדרגתית.

gamani4

New member
אם אכן יוכח שהייתה אלימות כלפי הילדים...

אבל לא הוכח דבר ואנשים שמחים ש"עשו לזה סוף". את מדברת כאילו אלו הן עובדות.

למעלה